Detroiters seizoen 1
Detroiters seizoen 1

Detroiters seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | 2017 | 19 min | | Beschikbaar t/m 30-09-2018


Tim en Sam, twee onervaren reclamemakers uit Detroit, proberen een grote reclamecampagne voor Chrysler binnen te halen, wat rampzalig afloopt. Ondertussen neemt hun assistente Lea op eigen houtje een bubbelbadreclame aan.
Tim en Sam proberen een oude Motown-legende te overtuigen om een jingle in te zingen voor een reclame die ze maken voor een pruikenbedrijf. En Tim moet z'n eigen zangtalent accepteren. Met een gastrol van George Wallace.
Tim en Sam storen zich aan een nieuw IT-bedrijf, maar Sam wordt verliefd op een medewerkster van het bedrijf. Lea heeft moeite met het bewerken van een commercial voor een spiegelwinkel.
Sam begint iets met een plaatselijk gemeenteraadslid. Zij denkt echter dat hij een prostitué is. Tim en zijn vrouw raken geïnspireerd door Sams nieuwe levensstijl en proberen een rollenspel uit.
Tim en Sam worden afgedankt door een meubelwinkel en willen daarom de concurrent helpen. Het opnemen van zijn commercial gaat niet vlekkeloos. Met een gastrol van Keegan Michael Key.
Nadat een klant Tim en Sam inspireert om minder te werken en meer te leven, kopen ze een motor in plaats van het productiebusje dat ze nodig hebben. Vervolgens besteden ze hun werk uit aan de overijverige (en ondermaatse) beveiliger Ned.
Sam heeft moeite om een goede speech te bedenken voor het 60e verjaardagsfeest van z'n vader. Tim is blij dat er ook een clown aanwezig is. De clown heeft vrij, maar toch probeert Tim hem te laten optreden.
Wanneer hun werknemers ontslag dreigen te nemen omdat ze geen zorgverzekering krijgen, proberen Tim en Sam het geld op te eisen dat ze nog krijgen van hun vorige baantjes, maar dit wordt bemoeilijkt door de jaarlijkse Dream Cruise-autoshow.
Tims vader, Big Hank, keert onverwacht terug uit de inrichting, onder verdachte omstandigheden. Tim en Sam hebben moeite om een slogan te verzinnen voor een winkel voor mollige jongens.
Tim en Sam ontdekken dat de belangrijke man van Chrysler die ze hebben aangereden een vreselijke tijd heeft gehad en Rick Mahorn gaat op acteerles. Met Jason Sudeikis, Rick Mahorn en Richard Karn.
Detroiters seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.