background
Plop & Felle seizoen 1

Plop & Felle seizoen 1

4 afleveringen | 2018 | 27 min | | Beschikbaar t/m 30-04-2020


1) Felle gaat naar de kabouterdisco. Ze wil graag haar nieuwe dansmoves oefenen, en gaat met een plaat naar haar oom Plop. 2) Plop ruimt de melkherberg op, wanneer Felle binnenkomt met een rugbybal. Wanneer ze Plop toont hoe je rugby moet spelen, zegt hij dat ze voorzichtig moet zijn.
1) De deur van Plop is kapot, en dat zal Felle geweten hebben: ze botst er met volle snelheid tegenop! Plop zegt dat hij ze zal maken, maar Felle stelt voor om de hulp van Klus in te roepen. 2) Plop en Felle spelen samen verstoppertje. Plop probeert zich onder tafel te verstoppen, maar Felle heeft hem snel gezien.
1) Felle vlucht van thuis omdat ze schoonmaaktaakjes heeft gekregen, en daar heeft ze geen zin in. 2) Felle heeft gedroomd dat ze de beste kabouterdrumster van het dorp was, en wil nu ook leren drummen.
1) Felle komt op bezoek bij Plop, en heeft een reuzehonger omdat ze vergat te ontbijten. Plop schotelt haar plopkoekjes voor. 2) Plop heeft zich verkleed als spook om Felle bang te maken, maar die reageert helemaal niet zoals hij dacht.
Plop & Felle seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.