background
Durrells, The seizoen 3

Durrells, The seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | 2018 | 46 min | | Beschikbaar t/m 31-08-2018


Louisa probeert Leslie te overreden twee van zijn drie vriendinnen op te geven. Ze wil dat Margot een hobby zoekt en dat Gerry afstand doet van een paar dieren.
Als tante Hermione onverwacht overlijdt, moet Louisa de overledene naar terug Engeland vergezellen. Mogelijk heeft Leslie een van zijn vriendinnen zwanger gemaakt.
Louisa en Larry arriveren in Engeland voor tante Hermiones begrafenis terwijl de rest van de familie op Corfu probeert de boel gaande te houden wat niet bepaald soepel verloopt.
Larry's vriendin Gigi komt op bezoek evenals de in moeilijkheden verkerende kapitein Creech. Louisa wil dat Gerry naar school gaat en Leslie moet beslissen of hij iemand bij de politie moet aangeven wegens smokkelen.
Er komt een nieuwe Italiaanse familie, Ferrari genaamd, in Corfu wonen die meer tijd van Spiro in beslag neemt dan Louisa lief is. de familie schijnt Italië overhaast te hebben verlaten en iedereen wil weten waarom.
Gerry is jarig en Louisa wil dit uitgebreid vieren, terwijl hij dat niet wil omdat hij geen klein jongetje meer is.
Schrijver Henry Miller bezoekt Larry op Corfu, en Sven wordt vanwege zijn homoseksualiteit ondervraagd door de politie. Leslie moet hem arresteren wat tot conflicten leidt bij de familie Durrell.
Leslie en Margo hebben nieuws over hun relaties en terwijl Lousia en Spiro nader tot elkaar komen, komt er een circus naar de stad.
Durrells, The seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.