background
Avengers Assemble seizoen 1

Avengers Assemble seizoen 1

26 afleveringen | 2013 | 21 min |    | Beschikbaar t/m 30-11-2018


Iron Man verzamelt de Avengers om wraak te nemen voor de schijnbare dood van Captain America. De Avengers moeten het opnemen tegen Red Skull en M. O. D. O. K.. Ze ontdekken al gauw dat hun mede-Avenger Captain America nog in leven is.
Wanneer Iron Man's pak, inclusief Arc Reactor, wordt gestolen komen de Avengers in een race tegen de klok om zijn leven te redden. Ondertussen laten M. O. D. O. K. en Red Skull Micro-bots los die ervoor zorgen dat de Avengers vele malen aggressiever worden.
De Avengers worden aangevallen door spoken uit een andere dimensie, die de wereld willen overnemen. Deze spoken zijn in staat een lichaam over te nemen en het ‘origineel’ naar een andere dimensie te sturen.
Thor's grootste angst wordt werkelijkheid wanneer Ulik uit de onderwereld opduikt met de verloren Asgaardse strijdbijl. Als de strijdbijl wordt gestolen door Dr. Doom komen de Avengers bijeen om het terug te halen. Ze worden echter geconfronteerd met een legendarisch Serpent. Volgens Asgaardse legenden kan alleen Thor het Serpent verslaan ten koste van zijn eigen leven.
Dracula maakt van Black Widow bijna een vampier en lokt daarmee de Avengers naar Transylvanië. Hij wil het bloed van Captain America omdat hij daarmee het daglicht kan weerstaan.
Als Justin Hammer de Avengers uitdaagt voor een duel tegen zijn nieuwe uitvinding wordt het al snel duidelijk dat de robot tijdens het vechten leert en zich aanpast aan hun vechtstijl. De Avengers moeten met nieuwe technieken samen zien te werken om de Super Adaptoid toch te kunnen verslaan.
De Avengers komen een nieuwe superheld tegen, Hyperion genaamd, die na het ontploffen van zijn thuisplaneet zijn hulp aanbiedt aan de Avengers. Echter is het gevoel van rechtvaardigheid van Hyperion zo rechtlijnig dat het gevaarlijke proporties aanneemt.
Hawkeye en Black Widow starten een geheime S. H. I. E. L. D. missie om de zoon van een superschurk te vangen. Wanneer ze er echter achterkomen dat hij een bijzonder gevaarlijk wapen bij zich draagt realiseren ze zich dat het een fatale fout kan zijn geweest om de missie geheim te houden.
Attuma, leider van het onderzeese Atlantis, wil met behulp van zijn leger en een tsunami New York inlijven bij zijn koninkrijk. De Avengers doen er alles aan om hem tegen te houden.
Dr. Doom fuseert met de Destroyer waarop Thor de hulp inroept van zijn broer, Loki. De andere Avengers vertrouwen Loki voor geen cent, en niet zonder reden.
De Avengers leren hoe het is om in de schoenen van de Hulk te staan als ze door een Gamma-aanval van de Red Skull veranderen in Hulkmonsters. Het is aan Hulk en Black Widow de taak om de rest van het team te redden.
Falcon krijgt tegen zijn wil de hoofdrol in een film van de alien, Impossible Man. Als de Avengers er achter komen dat de slotscene een heuse alien-invasie bevat moeten ze snel in actie komen voordat het te laat is.
Iron Man en Captain America doen zich voor als twee superschurken om te infiltreren bij de Cabal - een bende van superschurken die als doel hebben de Avengers te vernietigen.
De Hulk heeft last van geheugenverlies, maar één ding weet hij zeker: De wereld zal ten onder gaan. Afgaande op de superstorm die zich begint te ontwikkelen beginnen de Avengers te denken dat Hulk gelijk heeft. Ze moeten Hulk's voetsporen traceren om uit te zoeken wat hij eerder op de dag heeft gedaan om de stukjes van deze destructieve puzzel op tafel te krijgen.
Als Thor terugkeert na een bezoek aan Asgaard, ontdekt hij dat Dr. Doom de Aarde in een alternatieve realiteit heeft ingetrokken, waar de Avengers niet meer bestaan en onze helden geen superkracht meer hebben.
Red Skull stoomt zijn team klaar om de Avengers nogmaals te bevechten. Ditmaal lukt het ze om de Avengers aan te kunnen door als een team samen te werken en Captain America gevangen te nemen. De Avengers moeten uitzoeken hoe de schurken ze te slim af zijn geweest om Cap en de Tri-Carrier te redden. Door een listige afleiding is het Red Skull gelukt om een zeer krachtig lid bij zijn team te voegen.
De Avengers wedden met elkaar dat ze 24 uur zonder techniek kunnen en besluiten die dag door te brengen in Wildenland. Daar ontdekken ze al snel dat Justin Hammer in het gebied boort naar vibranium, een super zeldzaam metaal, om in het gevlij te komen bij Iron Skull.
Hulk en Hawkeye worden ontvoerd door Mojo, een alien slavendrijver die heerst over het Mojoversum door alle aliens verslaafd te maken aan zijn reality-vecht-programma's. De verliezers van de gevechten worden samen met hun thuisplaneet 'geschrapt' - Mojo's woord voor 'vernietigd'.
Dr. Doom geniet diplomatieke immuniteit als hij de V.N. moet toespreken. Hij vraagt Captain America om zijn persoonlijke bodyguard te zijn. De Cabal is uit op de vernietiging van Doom, maar is hij niet toch iets van plan, nu Cap voor hem werkt?
Odin, oppergod en vader van Thor, bezoekt Aarde en vraagt zich af wat Thor toch zoekt bij die 'minderwaardige mensen'. Als ze worden aangevallen door Mangog, krijgen Thor en de Avengers kans om te bewijzen dat ze tot meer in staat zijn dan Odin denkt.
Avengers Assemble seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.