background
Mickey Mouse Clubhuis seizoen 1

Mickey Mouse Clubhuis seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

25 afleveringen | Kids | 2006 | 23 min | | Beschikbaar t/m 30-11-2018

Acteurs

Katrien raakt tien schapen kwijt en vraagt aan Mickey en de club om ze te helpen vinden. We gebruiken een verrekijker(om de schapen te vinden die zich in de bosjes verstoppen), een trampoline(om bij het schaap te komen dat zich verstopt op de plank in de garage), een net(om het schaap te vangen dat zich in het grondeekhoorn-hol verstopt) en een zaklamp(om de baby-schaapjes te vinden die zich in de kast van het clubhuis verstoppen).
Mickey vraagt onze hulp bij het maken en bezorgen van een valentijnskaart voor Minnie, bij de hartvormige fontein in Mickey Park. we gebruiken een doos met krijtjes(voor het inkleuren van de kaart), een pomp(voor het opblazen van de platte autoband) een roos (om toegang te krijgen tot het Mickey Park) en een lint (om een strik te maken als cadeau van Donald aan Katrien)
Goofy vindt een babyvogeltje en Mickey helpt hem het vogeltje terug te brengen naar zijn moeder in het bos. Onderweg voeren ze het vogeltje bosbessen en houden hem warm met een dekentje. Ze gebruiken de glijbaan om van de rots naar beneden te komen en Goofy gebruikt een springstok om het vogeltje naar zijn moeder in de hoogste boom te brengen.
Mickey helpt Donald met een luchtbalonnenrace zodat hij een groot blauw lint kan winnen. Ze gebruiken stickers om de ballon mee te plakken, een oliefantje om ervoor te zorgen dat de ballon weer naar beneden komt nadat hij de ruimte in is gevlogen en een ladder van touw om Boris te helpen.
Pluto's lievelingsbal stuitert zo ver weg dat Mickey en Pluto erachter aan gaan met de hulpmiddelen van Doedels: Een vishengel om Goofy te vangen voor hij valt,een kleine scooter om achter de bal aan te gaan, een hamer om Donald's kapotte golfclub te maken en super-springveren om de bal snel te pakken voor hij in het meer stuitert.
Donald ruilt zijn liefste huisdier , Boe boe de kip, voor vijf magische bonen. Wanneer Donald zijn kip begint te missen, gaat hij samen met Mickey en Goofy naar de grote boerderij in de wolken om de kip terug te halen van de reus. Ze gebruiken sterke plakband om de bonenstaak te maken en te beklimmen, een vergrootglas om de sporen van de kip te volgen, een driehoekig gevormde sleutel om het kippenhok mee te openen en een teddybeer om te ruilen tegen Boe boe de kip.
Goofy laat zijn kleine katje meneer Pettieboon een dag op het clubhuis bij Mickey. Het enige probleem is dat meneer Pettieboon alleen grote rode vis eet. Dus Mickey, Pluto en meneer Pettieboon gaan naar het meer om de lunch te verzorgen. Ze gebruiken een verrekijker om de vissen in het meer te zien, een paar peddels om de boot te roeien, een handige vishengel om de vis mee te vangen en een honkbalhandschoen om de glibberige vis mee te pakken.
Goofy maakt een noodlanding op Mars, en de sensationele zes moeten hem redden. Ze hebben ritssluitingen voor hun ruimtepakken, springschoenen om naar boven door de deur te springen, een speen om de maan te laten stoppen met snurken en een schroevendraaier om Goofy's ruimteschip te maken.
Donald veranderd in een kikker als hij de nieuwe toverdrank van professor van Drakenstein drinkt. De enige manier om hem weer terug te veranderen in een eend is om gekust te worden door prinses Katrien, die ver weg in hoogste toren gevangen is. Mickey helpt Donald de toren te bereiken met behulp van de muisdoedingen: Een emmer om Donald uit de waterput te helpen, een grote ventilator om de mist weg te blazen, zuignappen om de toren mee te beklimme en een gouden sleutel om de poort mee te openen.
Mickey en zijn vrienden vragen de hulp van de kijkers bij het organiseren van een verassingsfeestje voor Minnie, maar kan iedereen de nieuwsgierige Minnie weghouden tot het feestje kan beginnen? Ze gebruiken een mand om Minnie op pad te sturen om aardbeien te plukken, een baby-olifant om de balonnen op te blazen, een springtouw om Minnie bezig te houden en een kaars zodat Minnie een wens kan doen.
Katrien wil mee doen met de talentenjacht maar krijgt ineens erg last van plankenkoorts. Mickey, de kijker en de sensationele zes helpen haar met repeteren en op tijd bij de show te zijn. Ze gebruiken een lijmstift om de schoen van Katrien te repareren, lint om strikken te maken en Boris te betalen en een batterij voor de radio met de muziek voor de dans van Katrien.
De sensationele zes vragen onze hulp bij het vinden va de trick-or-treat toren, voor het grote Halloween feest. Maar we moeten er zijn voor de zes bellen rinkelen. We gebruiken een vuilnisbakdeksel als schild voor Goofy de ridder, een lantaarn om ons de weg te leiden door het mistige bos, een magneet om Goofy's schild uit de gracht te krijgen en een wortel om een konijn uit Mickey's hoed te halen.
Tijdens verstoppertje vraagt Mickey onze hulp bij het vinden van Donald, die nooit eerder is gevonden. Tijdens het zoeken komen we vrienden tegen en helpen ze spullen te zoeken die ze kwijt zijn. We gebruiken een lichtstaaf om Goofy te helpen met zoeken, een magneet om de garagesleutel uit een vogelnest te halen, een set moersleutels om het wiel terug op de fiets te plaatsen en een springstok om de deur van de raket te bereiken.
Pluto speelt een paar spelletjes met Butch, de hond van Boris, om te kijken wie de grote gouden hondenkluif trofee wint. Mickey en Pluto gebruiken zeven gele ballen om mee te jongleren, een fluitje om Pluto terug te roepen en een reddingsband om Butch te redden.
Mickey vindt een briefje met aanwijzingen die naar een schat in het clubhuis leiden. Mickey, Minnie en Katrien gaan op zoek naar de schat met behulp van de muisdoedingen: Een blauw krijt om het vierkant blauw in te kleuren, bouwblokken om een trap te maken, zeep om de telescoop mee schoon te maken en een diamanten Prisma om het pad te leiden naar het kruis.
Op ballonnendag pakt Katrien zoveel ballonnen dat ze wegvliegt, samen met Minnie en Pluto die haar niet beneden konden houden. Mickey, Donald en Goofy staan meteen paraat om hun vrienden te redden. Ze gebruiken een grote zuurstok om Pluto te redden, een toeter om de dieren op de weg te waarschuwen, een spaarvarken om met de lift naar boven te komen en een speelgoedhamer om het reuzerad te maken.
Mickey en Minnie gaan op pad om de zieke Goofy een beterschaps-soepje te brengen en doen hun best om uit de weg te blijven van de gulzige Boris. Ze gebruiken een picknickmand om de soep in mee te nemen, een grote zuurstok om de mand uit de boom te krijgen, een wip-wap om de steen mee weg te halen en rolschaatsen om sneller bij de tent van Goofy te zijn dan Boris.
Clarabella koe vraagt Mickey en Pluto op haar nieuwe hondje Bella te passen. De dag verloopt al snel erg gek als Mickey merkt dat Bella de gewoonte heeft om in de problemen te raken, tot Pluto's grote ergernis. Een superstuiterbal om met de honden te spelen, zeep Om Bella schoon te schrobben, een schep om een bot op te graven voor haar lunch en een lijmstift om de knopjes van Mickey's keybord te lijmen.
Goofy maakt zich klaar om zijn goochelshow te doen als al zijn trucks in duigen vallen. gelukkig zijn Mickey en de kijker er om Goofy te helpen met zijn trucks en het herinneren van de toverwoorden:'hocus-pocus'! Ze gebruiken een verfdoos om de zakdoeken van Goofy te kleuren, een super gum om extra harten van de kaarten van Goofy te wissen, vogelzaad om Goofy's duiven terug lokken en een touw om Goofy terug naar het podium te trekken.
Donald verliest zijn lievelingsknuffel, Jopie, een brullende leeuwenknuffel. Dus Mickey en de kijker helpen donald zijn leeuwtje terug te vinden voor het bedtijd is. Mickey gebruikt een snorkel en een duikbril om in de vijver te zoeken, een ladder om Figaro uit de hoogste boom te redden, hele grote plakband om de surfplank van Goofy te maken en een microfoon om het geluid te versterken.
Mickey Mouse Clubhuis seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.