background
Hannah Montana seizoen 1

Hannah Montana seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

26 afleveringen | Kids | 2006 | 22 min | | Beschikbaar t/m 30-11-2018

Miley is overdag een normale scholiere en 's avonds de beroemde popster, Hannah Montana. Miley wil niet dat haar klasgenoten weten dat ze Hannah is, omdat ze niet anders behandeld wilt worden. Met haar vader, Robby, en haar broer, Jackson, probeert ze ervoor te zorgen dat haar beste vriendin, Lilly, haar geheim niet ontdekt. Maar dan ontdekt Lilly het toch, en moet Miley afwachten of hun vriendschap hetzelfde zal blijven.
Miley wil naar de nieuwe film van Ashton Kutcher maar moet thuis blijven omdat proefwerkweek voor de deur staat. Als ze stiekem toch gaat betrapt ze haar vader op date met een mysterieuze vrouw. Ze besluit dat ze alles over deze vrouw wil weten, maar haar vader mag niet weten dat ze hem gezien heeft.
Oliver is vreselijk verliefd op Hannah Montana en Miley wordt hier gek van. Miley wil dat Oliver afknapt op Hannah en dat hij iemand anders leuk gaat vinden. En dankzij de kauwgomfobie van Oliver, lijkt haar plan nog te lukken ook…!
Miley gaat kamperen met haar klasgenoten en moet een tent delen met Amber en Ashley. Robby wil dat ze zich gedraagt en boven alle valse geintjes van de twee staat. Dit lukt aardig, tot Amber en Ashley te ver gaan en Miley zich niet langer in kan houden. Ze neemt wraak, maar moet daar wel voor boeten…
Via Hannah hoort Miley dat ene Becca verliefd is op Oliver. Ze besluit de twee te koppelen, maar net als alles perfect lijkt te gaan hoort ze dat Becca Oliver wil dumpen. Ze probeert Oliver te behoeden voor een afgang, maar maakt de zaken alleen maar erger.
Hannah is het nieuwe gezicht van een anti-puistjes crème. Ze vindt het allemaal geweldig tot ze ontdekt dat er een mega reclamebord is gemaakt van haar hoofd – met een puist erop! Om Lilly niet te ontmoedigen, doet ze net of ze er geen moeite mee heeft. Maar uiteraard vindt ze het vreselijk, en dus verzint ze een plannetje om de puist te “camoufleren”.
Miley mag naar Kelly Clarkson's verjaardagsfeestje en Lilly wil dolgraag mee. Maar Miley's "vriendin" Traci vindt Lilly maar niks en wil haar niet op het feest hebben. Om Lilly niet te kwetsen, liegt Miley – ze zegt dat het feestje niet doorgaat.
Miley heeft een afspraakje met een superleuke jongen, maar hij heeft een hekel aan Hannah Montana! Om Miley niet teleur te stellen, wil hij haar meenemen naar een Hannah Montana concert. Met als gevolg dat Miley de hele avond heen en weer moet rennen tussen het podium en haar afspraakje!
Miley moet optreden voor de Koningin van Engeland. Ze is dolblij, maar haar oma deelt haar enthousiasme niet. Haar oma heeft alleen interesse in Jackson. Miley vindt het vreselijk dat haar oma haar zo links laat liggen.
Miley is bijna jarig en wil niet dat haar vader een cadeautje voor haar uitzoekt. Hij heeft wansmaak en komt elk jaar met de meest afschuwelijke dingen. Miley stuurt Lilly op pad om haar vader te helpen iets leuks te kopen.
Miley en Lilly hebben het zo druk dat ze nauwelijks tijd hebben voor elkaar. Om toch iets samen te doen, besluit Lilly met Miley mee te gaan naar haar cheerleader auditie. Lilly heeft helemaal niks met cheerleaden, maar krijgt prompt een plek in het cheerleaderteam. Miley wordt geen cheerleader, maar mascotte.
Miley baalt ervan dat haar vader indertijd zijn carriere op heeft gegeven voor haar, en probeert het goed te maken. Ze belt zijn oude manager, Marty Klein, en hij regelt een optreden in San Diego voor hem. Maar Robby weigert te gaan tot hij een goede oppas voor zijn kinderen heeft gevonden. Omdat niemand goed genoeg is, huurt Miley Roxy in. Helaas voor Miley en Jackson, is Roxy de strengste oppas aller tijden…
Miley moet een scene uit Romeo en Julia opvoeren met Oliver. Helaas voor haar heeft Oliver vreselijke plankenkoorts en kan daarom niet acteren. Oliver krijgt per ongeluk te horen hoe slecht ze hem vindt en rent gekwetst weg. Maar dan, moet Miley het Amerikaanse volkslied zingen voor een vol stadium – en raakt prompt haar tekst kwijt! Na die afgang ontwikkelt Miley vreselijke plankenkoorts.
Miley heeft een nieuw klasgenootje: de beroemde tv-ster, Jake Ryan. Iedereen draagt hem op handen, en hij buit zijn roem volledig uit. Miley baalt hier zo van dat ze er per ongeluk uitflapt dat zij ook beroemd is. Ze heeft er al snel spijt van, en verzint met haar vader een truc om een nieuwsgierige verslaggeefster ervan te overtuigen dat ze Hannah helemaal niet is!
De klas van Miley mag weer geld in gaan zamelen voor het goede doel. Het team dat het meeste geld in weet te zamelen krijgt een dag vrij en een winkelcadeaubon.
Miley wordt door haar beroemde klasgenoot, Jake, mee naar het schoolfeest gevraagd. Zij kan hem niet uitstaan en zegt nee. Jake is erg teleurgesteld en vraagt Lilly. Maar dan realiseert Miley zich dat ze Jake wel leuk vindt, en krijgt ze ruzie met Lilly om Jake.
Miley wil wraak nemen op Amber omdat Amber haar op de allerlaatste plaats van haar jaarlijkse in-lijst heeft gezet. Amber wil meedoen aan een tv-programma waarin ze een duet met Hannah Montana moet zingen. Miley denkt dat Amber niet kan zingen en regelt dat Amber met haar op tv mag zingen. Ze hoopt dat Amber vreselijk afgaat, maar helaas voor Miley heeft Amber een prachtige stem.
Miley vertelt haar tante Dolly dat ze vreselijk verliefd is op Jake, maar dat hij dit absoluut niet mag weten. Helaas voor Miley wordt hun hele gesprek per ongeluk vastgelegd en beland de videotape in handen van Jake. Dolly, Miley en Lilly besluiten ’s nachts in te breken om de tape terug te stelen.
Miley probeert Jake jaloers te maken door aan te pappen met ene Willis. Ze denkt dat Willis een paar jaar ouder is dan zij, maar komt er tijdens een afspraakje achter dat hij pas elf is. Jake vindt dit helemaal geweldig, vooral omdat hij zelf probeerde om Miley jaloers te maken.
Miley en Jackson krijgen creditcards van Robby – voor noodgevallen! Miley denkt dat ze er verstandig mee om kan gaan, maar geeft binnen een halve dag een fortuin uit. Ze moet iets verzinnen om de creditcard rekening af te betalen voor Robby het ontdekt, en besluit Jackson om hulp te vragen.
Hannah Montana seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.