Blackish seizoen 3
Blackish seizoen 3

Blackish seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

24 afleveringen | Komedie | 2017 | 20 min |   | Beschikbaar t/m 01-01-2019


Junior is klassenvoorzitter-kandidaat, en hoewel hij overgekwalificeerd is voor het werk, lukt het hem niet een connectie te maken met zijn klasgenoten. Dre wordt zijn campagnemanager en probeert Junior aantrekkelijk te maken voor het publiek. Ondertussen bespreken Pa, Johan en Jack waarom ze niet stemmen in de eerstvolgende verkiezing, en Bow maakt zich zorgen dat Zoey's essay niet goed genoeg is om toegelaten te worden op de universiteit.
Als Dre ontdekt dat Zoey twijfelt aan haar geloof in God, ondergaat hij zelf een geloofscrisis en vraagt hij familieleden en collega's om hun mening. Ondertussen verblijft Bows broer Johan bij de Johnsons na in het buitenland gewoond te hebben, en wordt direct een doorn in Dre's oog.
Na een gebeurtenis op werk wordt Dre geconfronteerd met hoe zwarte mensen nu worden gezien ten opzichte van toen hij opgroeide. Ondertussen wil Bow meer tijd doorbrengen met de kinderen voor de nieuwe baby er is, en krijgt advies van Pa over hoe ze kan zorgen dat ze bij haar willen zijn.
Dre besluit om zijn familie mee te nemen naar Walt Disney World, een magische, eerste klas vakantie-ervaring die hij nooit had als kind. Met de hulp van een VIP gids maken Dre en de kinderen optimaal gebruik van hun VIP status. Ondertussen gaan Bow, Pa, en Ruby op hun eigen avontuur in Walt Disney World.
Als Jack en Diane de resultaten van hun beroepstesten mee naar huis nemen, moeten Dre en Bow zich erbij neerleggen dat Jack misschien een toekomst heeft als arbeider. Ondertussen is Ruby ervan overtuigd dat Diane bezeten is, met een beetje hulp van Junior en Zoey.
Nadat Junior Dre in verlegenheid brengt met basketbal, besluit Dre om Junior te herinneren aan zijn meesterstreken-vaardigheden, zodat hij hem nooit meer uit zal dagen. Ondertussen doet de buurt mee aan een bonte avond tijdens Halloween, waar kleine misdaden legaal worden.
Pa's oudere zus Almaviligerais komt onverwachts op bezoek tijdens Thanksgiving, tot iedereens vreugde behalve Ruby, die haar ex-schoonzus niet kan uitstaan. Terwijl Bow en Dre op hun laatste vakantie gaan voor de baby er is, proberen de kinderen erachter te komen waarom Ruby Almaviligerais zo haat.
Bow overtuigt een misgunnende Dre om therapie te proberen, en hij leert omgaan met zijn woedeproblemen. Ondertussen wordt Johan een levenscoach voor de kinderen.
Bow moet leren omgaan met onopgeloste gevoelens over haar halfbloed-identieit wanneer Junior zijn eerste vriendinnetje mee naar huis neemt, dat blank is. Dre werkt aan een groot project voor een klant en berust op Charlie om hem de blanke, vrouwelijke hoofdpersoon van de campagne te leren begrijpen. Ondertussen heeft Zoey extra punten nodig voor haar ontwerples, en vraagt Jack en Diane of ze hun kamer mag herontwerpen.
Bow dringt erop aan dat Dre zijn connecties gebruikt om een stageplaats voor Zoey te regelen, maar hij wil niet dat zijn dochter afhankelijk is van nepotisme. Wanneer Bow een plaats voor Zoey vindt in het ziekenhuis, went Dre aan het idee, en regelt een plek voor haar bij Teen Vogue. Ondertussen raakt Junior zijn baan kwijt bij een pizzatent waar de tweeling van houdt nadat hij onreine praktijken aan het management rapporteert.
Zoey gaat naar de universiteit, dus Dre wil de beste familiekerst ooit hebben. Ondertussen past Bow op Gigi's nieuwe baby en herinnert zich hoe moeilijk de moederschap van een baby is.
Wanneer Diane per ongeluk op een onstuimige website terecht komt, komen Dre en Bow in actie. Zich zorgen makend dat het internet hun kinderen corrupteert, besluiten Dre en Bow een internet-vrije zone te maken van hun huis, en gaan om met het verzet.
Als Dre teruggaat naar Compton voor een begrafenis, is hij herenigd met zijn oude maten en worstelt met een overlevingsschuldgevoel voor de vrienden die hij heeft achtergelaten. Ondertussen wordt Bow onzeker wanneer Ruby haar ouderschapsstijl bekritiseerd.
Dre en Bow hebben een geslacht-onthullingsfeestje, en Dre is blij omdat hij aan de beurt is om de naam te kiezen. Ondertussen wordt Zoey anti-Valentijnsdag met haar vriendin Shelly gedwarsboomd als Junior Shelly op een date vraagt.
Het land is nog aan het bijkomen van de uitkomst van de presidentieverkiezing, en de spanning loopt hoog op bij Dre's werk. Tot zijn frustratie heeft hij niets kunnen doen sinds de verkiezingsavond - acht weken geleden. Ondertussen probeert Junior om te gaan met de rechteloze studentenraad als voorzitter, en wanneer hem wordt gevraagd de "I Have a Dream" speech van Martin Luther King Jr. te geven, leert Pa hem dat er meer in die speech zit dan Junior dacht.
Dre is verplicht om als jury te dienen nadat Junior antwoordt op de oproep die weggegooid was. Ondertussen besluit Bow de kinderen te laten vloeken in het huis omdat ze dan eerlijker tegen haar zijn, maar zij en Ruby hebben al gauw spijt van dat besluit.
Janine geeft Diane een witte pop voor haar verjaardag, en als Bow hem probeert om te ruilen voor een zwarte pop, is ge geschokt over het gelimiteerde aanbod. Dre verwijt het gebrek aan representatie van Afro-Amerikanen in de media, maar realiseert dat hij zijn eigen vooroordelen heeft. Ondertussen zet Ruby Junior in om haar kaartspel-partner te worden.
Dre overweegt vaderschapsverlof te nemen nadat hij realiseert dat Zoey hun beste kind is, en hun band zich ontwikkelde toen hij werkloos was toen ze werd geboren. Ondertussen probeert Bow haar zwangerschap te verbergen om een promotie te krijgen, en Ruby overtuigt de kinderen dat hun oppas, Vivian, van ze steelt.
Dre verheugt zich op een campagne met een populaire rapper maar komt in conflict wanneer Bow en Ruby zeggen dat het inspeelt op stereotypering. Ondertussen is Bow vastbesloten de familie minder take-out te nuttigen.
Dre's zus Rhonda is in de stad, en hij is jaloers over haar relatie met Pa. Dre en Bow laten Zoey Junior meenemen naar een schoolfeest, en het loopt uit de hand. Ondertussen denkt de tweeling dat ze binnenkort vergeten kinderen worden, en besluiten het meeste van het leven te maken.
Blackish seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.