background
Vicious seizoen 1

Vicious seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

6 afleveringen | Komedie | 2013 | 23 min | | Beschikbaar t/m 31-01-2019


De heren leven al bijna 50 jaar samen in een kleine flat in het centrum van Londen. Nu hun carrières zo goed als over zijn, bestaat hun leven vooral uit het lezen van boeken, de hond uitlaten en bekvechten. Freddie en Stuart worden vaak vergezeld door hun vriendin Violet (Frances de la Tour), die altijd bereid is om hun ruzies te sussen, en hun bovenbuurjongen Ash (Iwan Rheon).
Freddie heeft een nieuwe jas nodig voor een Doctor Who fanclub-bijeenkomst. En Ash vraagt hulp bij het heroveren van zijn ex-vriendin. Maar waarom denkt iedereen dat Stuart vreemdgaat?
Freddie heeft een auditie en geeft Ash acteerlessen als hij niet weet wat hij voor werk moet doen. Als Ash bij zijn eerste auditie gelijk een rol krijgt, wordt Freddie vreselijk depressief. Stuart moet ervoor zorgen dat zijn zelfvertrouwen weer terugkomt. Violet wil advies over haar affaire met een Hongaarse man.
Ash heeft een baan bij een hippe nachtclub en nodigt Freddie en Stuart uit. Zij gaan samen met Penelope en Mason naar de nachtclub waar Freddie in de smaak valt bij het jonge volk. Aangezien Violet in Argentinië bij haar nieuwe vriend is, zoekt Stuart steun bij Penelope.
Freddie en Stuart nodigen Ash en zijn nieuwe vriendin Chloe uit om bij hen te dineren. Tijdens het diner lopen de spanningen op. Violet is in Buenos Aires waar ze problemen heeft met haar nieuwe vriend.
Freddie en Stuart geven een feestje om te vieren dat ze al 49 jaar samen zijn. Ash vertelt dit per ongeluk tegen de moeder van Stuart en Stuart besluit dat hij eindelijk gaat vertellen dat hij met Freddie samen is.
Vicious seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.