background
Keur met Peren seizoen 2

Keur met Peren seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | 2017 | 46 min | | Beschikbaar t/m 30-11-2018

Acteurs Eddy Keur

In de allereerste aflevering van het tweede seizoen zijn Ruben Nicolai en Gigi Valster te gast! Hoe zit het met de ruzie tussen Gigi en Koen Kardashian? En Ruben Nicolai spreekt over het ongeluk wat hij heeft gehad bij één van zijn programma’s.
Eddy ontvangt deze week Mark Labrand, Margreet Spijker en Emma Wortelboer. Hoe ver durft Emma te gaan met haar voetenfetisj? En heeft Mark wel eens gevoelens gehad voor Margeet?
In deze aflevering nemen Mariska van Kolck, Barbara Barend en Wouter de Winther plaats op de paarse bank. Wouter praat over het reilen en zeilen binnen de Nederlandse politiek en er staat een mooie verassing te wachten op Barbara.
In deze aflevering van Keur met Peren zitten radionamen Hannelore Zwitserlood, Jeroen Kijk in de Vegte en Evelien de Bruijn. Jeroen wordt door de twee dames warm gemaakt om zijn beroemde imitatie van Piet Paulusma uit de kast te trekken!
Annette Barlo, Koos van Plateringen en Boris Dittrich worden ondervraagd door Eddy. Hoe ervaarde Koos zijn geaardheid tijdens zijn jeugd? En heeft Eddy wel eens geprobeerd om aan te pappen met Boris?
Froukje de Both, Bjorn van den Berg en Gijs Staverman zijn te gast, een lijst om je vingers bij af te likken! Eddy heeft het met Bjorn over het werk wat hij heeft gedaan voor o.a. Katy Perry en Nicki Minaj. Wat doet Froukje om haar relatie spannend te houden?
Jelte Sondij, Tooske Ragas en Euvgenia Parakhina nemen plaats bij Eddy. Jelte heeft wel een heel bijzonder verhaal over hoe hij zijn vriend heeft ontmoet en Euvgenia kan haar tranen niet bedwelmen als ze aan haar kindertijd denkt.
We sluiten dit seizoen af met een klapper want niemand minder dan Koen Kardashian, Esmee de la Bretoniere en Gordon zijn te gast! Koen geeft zijn kant van het verhaal over de ruzie met Gigi Valster en waar moet de droomman van Gordon aan voldoen?
Keur met Peren seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.