background
Dead of Summer seizoen 1

Dead of Summer seizoen 1

10 afleveringen | 2017 | 40 min |   | Beschikbaar t/m 17-12-2018


Kamp Stillewater staat op het punt te heropenen nadat het jarenlang dicht is geweest. Voormalige campinggasten en nieuwe kampleiders vergezellen de eigenaar voor een nieuw seizoen. Als iedereen zijn spullen uitpakt en zich voorbereidt op de aankomst van de gasten, krijgt een van hen het gevoel dat er iets niet klopt aan dit idyllische zomerkamp.
Als een nieuwe kampgast begint te praten over de Lange Man een cryptisch bericht communiceert aan Alex en Blotter, beginnen ze zich af te vragen wat er zich schuilhoudt in de bossen rondom Stillewater.
Een avond in het dorp is een welverdiende pauze voor de kampleiding. Zowel Cricket als Jesse zien het als een kans om voortuigang te boeken bij hun verliefdheden, maar als een van hen iets te ver gaat, neemt de avond een gevaarlijke wending.
Amy, Alex en Cricket schakelen de hulp in van agent Sykes om Deb te onderzoeken. Deb plant een gemaskerd feest voor de kampgasten, en Damon en zijn team gebruiken de kans om het kamp te infiltreren.
Deb en de leiding nemen de kampgasten mee op een overnachingsreisje de bossen in. Als iedereen zijn tent neerzet en de perfecte plek zoekt om marshmellows te roosteren, begint Joel zich steeds ongemakkelijker te voelen over wat er gebeurt op Kamp Stillewater.
Iedereen is geschokt door de laatste gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden bij Kamp Stillewater. Als niet langer genegeerd kan worden dat er iets serieus mis is, besluit een deel van de leiding drastische maatregelen te nemen om antwoorden te krijgen. Ook op zoek naar antwoorden, krijgt agent Sykes een tip vanuit het verleden die hem op het juiste pad kan brengen.
Als de leiding en agent Sykes de puzzelstukjes aan elkaar leggen van wat er gebeurt op Kamp Stillewater, weet Sykes dat er iets aan gedaan moet worden. Met de hulp van Deb en de leiding, bedenkt hij een plan dat hopelijk een einde maakt aan de aanvallen voor nog iemand gewond raakt.
Als agent Sykes en de leiding allemaal proberen te bevatten wat er op Kamp Stillewater gebeurd is, vloeit er eindelijk een gevoel van rust door het kamp.
Meer levens raken verloren bij Kamp Stillewater, terwijl een deel van de kampleiding exorcisme uitvoeren en het kwaad confronteren dat zich in het meer schuilhoudt.
Wat een leuke zomer had moeten worden die de Kamp Stillewater leiding niet snel zouden vergeten, veranderde in een verschrikkelijke ervaring waarvan ze blij mogen zijn als ze het overleven. Als de zomer het einde nadert, wordt de eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad voor eens en voor altijd bepaald.
Dead of Summer seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.