background
Hate Thy Neighbour seizoen 2

Hate Thy Neighbour seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | 2018 | 42 min | | Beschikbaar t/m 25-08-2018

Acteurs

Jamali gaat op pad met twee burgerwachten die de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten moeten bewaken.
Jamali verkent het zeer controversiële probleem rond de confederale vlag met hulp van een onwaarschijnlijke kampioen, 'The Black Rebel'.
Terwijl het debat over abortus weer wordt opgerakeld, praat Jamali met twee gepassioneerde maar zeer verschillende pro-life-predikers.
Jamali brengt in South Carolina het weekend door met een groep kinderen die een 'disciplinair weekend' bijwonen waarin ze moeten leren hoe ze uit de criminaliteit kunnen blijven.
Terwijl de Indianen in Oklahoma verdeeld zijn over de voordelen en de verwoesting van de olie- en gasproductie in hun land, probeert Jamali beide kanten van het conflict te begrijpen.
Jamali is erbij als haatprediker Ruben Israel en zijn fundamentalistische volgelingen het 'Southern Decadence'-festival in New Orleans proberen te verstoren.
Jamali gaat op zoek naar degenen die de Amerikaanse regering, haar wetten en haar betaalmiddelen weigeren te erkennen waardoor de FBI hen beschouwt als nationale terroristen.
Terwijl er meer dan ooit wordt gepraat over vrouwenrechten onderzoekt Jamali wat het betekent een feministe van de derde golf, van de tweede golf, of antifeministisch te zijn.
Jamali hangt rond met conservatieve studenten terwijl de spanning toeneemt op de campus tijdens de 'Free Speech Week' van UC Berkeley.
Jamali probeert in South Carolina uit te zoeken hoe Mark Burns het van een dorpspredikant tot lid van de evangelische adviesraad van president Trump heeft weten te brengen.
Hate Thy Neighbour seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.