background
Succession seizoen 1

Succession seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

3 afleveringen | Drama | 2018 | 58 min |     | Beschikbaar t/m 03-06-2019

Eerste aflevering van de serie. Op zijn 80e verjaardag choqueert mediamagnaat Logan Roy zijn familie met het nieuws dat hij voor onbepaalde tijd in zijn functie als CEO van Waystar/Royco blijft. Het nieuws brengt zijn zoon Kendall in de war, de opvolger, die middenin onderhandelingen zit over de aankoop van een digitale media-firma, opgericht door een gladde ondernemer genaamd Lawrence. Na een spontane softbalwedstrijd lopen de gemoederen hoog op wanneer Logans andere kinderen, Roman, Shiv en Connor, bezwaar maken tegen Logans plannen, waaronder zijn wens om de manier waarop zijn uiteindelijke opvolger wordt gekozen te veranderen.
Logans onbekwaamheid ontvlamt een verhitte opvolgingsdiscussie tussen zijn kinderen. Het bestuur informeert de media over leiderschapsplannen voordat de beurs opent. Greg krijgt de taak om belangrijke artikelen van het appartement van Roy op te halen. Kendall geeft een gepassioneerd slotpleidooi om Waystar/Royco in de familie te houden en het ontnuchterende nieuws van trouwe bedrijfsadvocaat Gerri Kellman tempert een moment van rechtvaardigheid.
Terwijl Waystar's aandelen naar gevaarlijke dieptepunten kelderen, wordt Kendall geconfronteerd met een grote crisis rond een geheime banklening. Boos op Marcia nadat deze op haar strepen gaat staan in het Roy-appartement, besluit Shiv een oude minnaar in te huren om een achtergrondcheck uit te voeren bij Logans derde vrouw. Kendall en Roman wonen hun eerste belangrijke vergadering bij in hun nieuwe functies, net als Tom en Greg. Kendall probeert Rava ervan te overtuigen hun huwelijk een tweede kans te geven, en zijn vader geeft hem een onverwachte reactie op zijn aanpak van Waystar.
Succession seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.