background
Desperate Housewives seizoen 8

Desperate Housewives seizoen 8

Inbegrepen bij Movies & Series

23 afleveringen | Drama, Komedie | 2012 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 03-12-2018

Susan, Gabrielle, Bree, Lynette en Carlos moeten zich ontdoen van het lichaam van Gabrielle's slechte stiefvader, die door Carlos is vermoord om z'n vrouw te beschermen. Maar iedereen begint zich op z'n eigen manier steeds schuldiger te voelen. Susan trekt zich terug van haar vrienden en familie, en Gabrielle probeert Carlos te helpen die gebukt gaat onder schuldgevoel. Terwijl Lynette en Tom worstelen met hun mislukte huwelijk en op handen zijnde scheiding, heeft Lynette moeite om de juiste keuzes na haar betrokkenheid bij de cover-up. En Bree moet extra voorzichtig zijn met haar nieuwe liefde, rechercheur Chuck Vance.
Susan ontdekt een spannende manier om haar schuldgevoel dat ze medeplichtig was aan de moord op Gabrielle's slechte stiefvader te verlichten; Gabrielle bedenkt een sexy verrassing voor Carlos om hem seksueel weer op het paard te helpen; Bree hoort een interessant weetje over Chucks verleden; Lynette en Tom vinden het moeilijk om 'nee' te zeggen tegen de bizarre vragen van hun kinderen zonder als de slechterik over te komen; Renee probeert de sexy nieuwe buurman Ben te charmeren door erachter te komen wat z'n passies zijn.
Terwijl Susan en Carlos een hechtere band krijgen door hun schuldgevoel over de moord op Gabrielle's stiefvader, begint Mik te denken dat ze een affaire hebben; Bree vermoedt dat haar vriendje en rechercheur, Chuck, haar heimelijk natrekt; de rollen worden omgedraaid voor Lynette als haar zus Lydia die nooit vriendjes kon krijgen haar vertelt dat ze verloofd is; Lee vraagt Renee om samen met Jenny, z'n dochter, een beha voor haar te kopen, maar vreest dat Jenny zich meer begint te hechten aan Renee en van hem meer afstand gaat nemen.
Gabrielle heeft de regels voor het laten uitstappen van leerlingen bij Juanita's school genegeerd en wil nu wraak nemen op de ouder die haar naar een verafgelegen parkeerterrein heeft verbannen; Bree ontdekt dat het nieuwe bedrijf van haar dochter Danielle niet zo koosjer is als ze dacht; Lynette begint te vermoeden dat Tom aan het daten is; Susan probeert haar schuldgevoel te verlichten door tekenlessen te nemen bij de nuchtere docent Andre Zeller (Miguel Ferrer).
Susan besterft het, maar probeert mee te doen als haar kunstdocent, Andre Zeller (Miguel Ferrer) z'n studenten vraagt naakt naar de les te komen zodat ze vanuit een eerlijke basis kunnen werken; Bree dient heerlijke, zelfgemaakte soep op aan daklozen in de plaatselijke opvang, maar lokt uiteindelijk het hippe volk naar binnen die de behoeftigen eruit werken; Gabrielle moet een schoolevenement in haar eentje organiseren wanneer haar lusteloze invulling van haar nieuwe baan als voorzitter van de oudercommissie andere ouders beledigt; Renee krijgt de tegenstribbelende Lynette weer aan het daten door haar mee te nemen naar een singles
Halloween komt er aan en Gabrielle, Bree en Lynette moeten proberen het lichaam van Gabrielle's vermoorde stiefvader op te graven en te verplaatsen omdat ze hebben gehoord dat de bouw van Bens vastgoedproject op precies die plek gaat plaatsvinden. Ondertussen ontdekt Susan als stagiaire van kunstdocent Andre (Miguel Ferrer) dat haar werk niks met kunst te maken heeft; om Toms nieuwe vriendin te overtroeven probeert Lynette een Halloween-kostuum voor Penny te maken; Renee gebruikt verleiding om haar eerste romantische nacht met Ben pittiger te helpen maken.
Bree is stomverbaasd wanneer ze ontdekt wie het lichaam van Gabrielle's stiefvader heeft opgegraven. Jaloezie steekt de kop op wanneer Lynette tegen dochter Penny roddels begint te vertellen over Toms nieuwe vriendin. Gabrielle en Carlos moeten Lee en Bob ervan overtuigen dat Juanita en Cela niet meer zo slecht zijn als vroeger wanneer ze hen tot voogd willen benoemen in hun testament. Susan zoekt wanhopig naar inspiratie om haar kunst beter te maken en haar lastige leraar Andre (Miguel Ferrer) blij te maken.
Rechercheur Chuck Vance begint Bree lastig te vallen wanneer z'n vermoedens over haar link met de verdwijning van Alejandro sterker worden. Nadat Susan de moord op Gabrielle's stiefvader als inspiratie voor haar kunstwerken heeft gebruikt, moet ze een manier bedenken om de uitnodiging van haar leraar Andre (Miguel Ferrer) op een aardige manier af te wimpen. HIj wil haar schilderijen tentoonstellen en verkopen in een galerie. Carlos' drankgebruik begint z'n werk in de weg te zitten en Gabrielle gaat naar het kantoor om te proberen een miljoenenklant binnen te houden. Tijdens hun 22e huwelijksdag bedenkt Lynette een plan om haar h
Gabrielle, Susan en Lynette raken in paniek wanneer Chuck hen will ondervragen over de verdwijning en mogelijke moord op Alejandro. Bree's leven begint in een neerwaartse spiraal te raken wanneer haar vriendinnen haar in de steek laten en haar ervan beschuldigen Chuck boos gemaakt te hebben, waardoor hij nu wraak op hen wil nemen. Lynette vraagt Tom ondertussen om een gunst die z'n relatie met Jane zou kunnen verpesten, en Susan krijgt een unieke kans om een echte artieste te worden.
Met een pistool probeert Bree er een eind aan te maken nu al haar vrienden haar in de steek hebben gelaten. Ze wordt steeds wanhopiger. Gabrielle begint te vermoeden dat Carlos misschien iets te maken heeft met de moord op rechercheur Cuck Vance. Susan heeft besloten naar New York te gaan om daar te gaan schilderen, met of zonder Mike. Een boze Tom zegt z'n plannen om met z'n vriendin naar Parijs te gaan af wanneer Lynette toegeeft dat ze medeplichtig is aan moord en misschien snel gearresteerd wordt.
Nu Carlos nog in de afkickkliniek zit, vraagt Gabrielle Lynette om hulp bij het binnenhalen van een miljoenenklant. Renee haalt Bree over eindelijk weer eens uit te gaan en ze maken lol in een bar. Om haar schuldgevoel te verlichten, gaat Susan incognito op bezoek bij Alejandro's familie om te kijken hoe het met hen gaat. Mike ontdekt dat er een aantal dingen niet kloppen aan Bens vastgoedproject.
Het gaat steeds slechter met Bree naarmate ze meer gaat drinken en steeds meer achter de mannen aan gaat. Lynette heeft voor het eerst een afspraakje sinds haar scheiding van Tom. Haar date is de kapper van Renee. Alejandro's huidige vrouw heeft door dat er iets niet klopt en confronteert Susan. Gabrielle ontdekt dat Alejandro's stiefdochter ook door hem misbruikt is. Ben heeft speciale plannen voor Renee.
Susan is geschokt wanneer Julie op bezoek komt en zes maanden zwanger blijkt te zijn. Bree's acoholmisbruik en lust voor mannen blijft haar leven domineren en verspesten. Lynette's eerste seksuele ervaring sinds haar scheiding van Tom is niet bepaald fantastisch. Gabrielle probeert Juanita te troosten wanneer ze geen valentijnskaart krijgt van een jongen die ze leuk vindt, maar dat gaat helemaal mis.
Susan ontdekt wie de vader is van Julie's baby. Orson probeert Bree te verplegen terwijl Mrs McCluskey Roy het huis uit gooit. Gabrielle vangt hem op en wil hem liever niet meer kwijt wanneer hij haar kinderen prima onder bedwang weet te houden. Lynette is eraan gewend geraakt alleen te wonen en is woedend wanneer Porter en Preston uit hun appartement worden gezet en weer thuis komen wonen. Mike vertelt Renee dat Ben problemen heeft met z'n geldschieter.
Susan vertelt Porter dat ze een kinderkamer zal inrichten en op de baby zal passen nadat Lynette haar zoon heeft verteld dat ze hem niet zal helpen met haar toekomstige kleindochter. Orson haalt Bree over samen met hem naar Maine te gaan en misschien nooit meer terug te keren naar Wisteria Lane. Karen smeekt Gabrielle Roy niets te vertellen over haar ziekte. Goede daden worden nooit beloond wanneer Renee de lening van Ben heeft afbetaald en vervolgens de geldschieter achter haar aan krijgt.
Susan overtuigt Mike ervan naar de politie te gaan wanneer ze ontdekt dat Ben's geldschieter achter hem aan zit. Gabrielle is terecht bezorgd wanneer Carlos zich vreemd gedraagt tijdens z'n eerste dag op kantoor. Toms vriendin Jane vertelt Lynette iets schokkends tijdens Penny's verjaardagsfeestje. Mrs McCluskey, die aan terminale kanker lijdt, vraagt Bree haar te helpen zelfmoord te plegen.
Op de dag van de begrafenis van een geliefde inwoner van Wisteria Lane denken alle dames terug aan hoe deze persoon hun levens heeft geraakt. Ondertussen dacht Bree dat het onderzoek was gestopt toen Chuck Vance stierf. Ze is stomverbaasd wanneer ze weer een oproep krijgt voor een verhoor over de moord op Gabrielle's stiefvader Alejandro.
Julie maakt zich zorgen over Susans vaardigheden als ouder wanneer ze MJ toestaat te doen wat hij wil. Carlos neemt ontslag en Gabrielle probeert zelf een goede baan te krijgen om haar extravagante levensstijl te kunnen volhouden. Bree vertrouwt Andrew niet wanneer hij aankondigt te gaan trouwen. Lynette onderneemt een plan om Tom terug te winnen en Ben doet Renee eindelijk een aanzoek.
Susan ontdekt dat Mike al jaren een geheim voor haar verborg. Bree huurt een dure advocaat in (Scott Bakula) wanneer ze de hoofdverdachte wordt in de moord op Gabrielle's stiefvader. Gabrielle ontdekt een sexy manier om meer geld te verdienen met haar nieuwe baan als personal shopper. Ondertussen probeert Lynette Tom terug te winnen, en zijn vriendin Jane doet er alles aan om de scheiding er toch doorheen te krijgen.
Nu Mike er niet meer is, probeert Susan een auto te bouwen voor MJ's zeepkistenrace voor vaders en zoons. Bree's advocaat Trip (Scott Bakula) ontdekt dat ze al heel wat dronken avontuurtjes heeft beleefd en vraagt haar alles op te biechten om haar zaak sterker te maken. Lynette probeert voor frictie te zorgen tussen Tom en zijn vriendin Jane door met zijn baas te flirten en hem over te halen Tom te overladen met werk. Gabrielle is woest op Carlos wanneer hij een van haar rijke, personal shopper-cliënten (Doris Roberts) probeert over te halen hem te helpen met zijn nieuwe liefdadigheidsorganisatie. Renee ontdekt dat Ben haar niet a
Desperate Housewives seizoen 8

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.