background
Desperate Housewives seizoen 7

Desperate Housewives seizoen 7

Inbegrepen bij Movies & Series

23 afleveringen | Drama, Komedie | 2010 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 03-12-2018

De bewoners van Wisteria Lane zijn verbaasd dat Paul Young uit de gevangenis is en terug in de buurt met een raadselachtige nieuwe vrouw en schijnbaar duistere motieven. Paul huurt Susans huis, omdat zij, Mike en MJ in een appartement wonen met beperkte middelen. Maar Susan ziet een sprankje hoop om haar leven in Wisteria Lane weer op te krikken wanneer haar een onorthodoxe baan wordt aangeboden door haar huisbaas Maxine (Lainie Kazan. Lynette's rijke en succesvolle studiegenoot Renee (Vanessa Williams), brengt een onverwacht bezoek aan de familie Scavo. Gabrielle en Carlos ontdekken dat ze geheimen hebben voor elkaar.
Als Renee veel tijd doorbrengt met Tom, heeft een boze Lynette het gevoel dat ze hun huwelijk probeert te saboteren. Bree ontslaat Keith zonder waarschuwing als ze plotseling ontdekt dat ze verliefd op hem is geworden. Susan wordt verscheurd door schuldgevoelens omdat ze tegen Mike liegt over haar nieuwe, riskante bijbaan. Gabrielle haast zich naar het ziekenhuis als ze hoort dat Bree Juanita per ongeluk heeft aangereden met haar auto. Paul stelt de vrouwen van Wisteria Lane voor aan z'n nieuw vrouw.
Susan ontdekt dat een aantal van haar beste, sexy internet-showmoves worden nagedaan door een rivaal. Gabrielle huurt een privédetective in om een belangrijke zaak te onderzoeken, maar vertelt dat niet aan Carlos. Lynette is verbaasd als Toms dokter een nogal onorthodox middel voorschrijft tegen z'n depressie. Renee nodigt een onwillige Bree uit om met haar te gaan stappen en op jacht te gaan naar een man.
Susan is ontzet als het sexy Internetbedrijf waarvoor ze werkt haar tot postermodel maakt. Gabrielle deelt haar geheim. Renee probeert Keith af te pakken van Bree.
Susans dagen als sexy internet-sensatie zijn mogelijk voorbij als ze een belangrijke cliënt boos maakt en de woede van haar baas Maxine op de hals haalt. Renee en Gabrielle stevenen af op een confrontatie als ze een intiem geheim over elkaar vertellen aan de verkeerde personen. Bree is uitgeput door het seksuele uithoudingsvermogen van haar jongere geliefde Keith. Lynette is boos op Tom omdat hij z'n moeder heeft gevraagd oppas te zijn voor de baby zonder dat eerst met haar te bespreken. Huisvrouw Emma Graham (Dana Glover) organiseert een cabaretshow (met de hulp van saxofonist Dave Koz) met verrassende resultaten.
Als Halloween nadert, is Susan genoodzaakt haar geheime, sexy bijbaan op internet aan een geschokte Mike vertellen. Juanita wantrouwt Gabrielle's plotselinge belangstelling voor Grace. Lynette wordt ongerust over het geheugenverlies van Toms moeder. Bree ontdekt een geheim over Keith. Paul wordt aangemoedigd om z'n vrouw Beth mee uit te nemen om hun weinig romantische relatie nieuw leven in te blazen.
Susan accepteert met tegenzin Lynette's aanbod om de nanny te worden van baby Paige; Bree schaamt zich om aan Keith te vertellen dat ze in de overgang komt; Renee doet Lynette een verleidelijk voorstel voor een baan; Gabrielle is bang dat Bob probeert om Carlos te verleiden nadat de twee vriendschap hebben gesloten, en Beth begint zich af te vragen wat Pauls motieven zijn om in Wisteria Lane te wonen.
Het is Thanksgiving in Wisteria Lane. Gabrielle en Carlos nodigen Carmen, Hector en Grace uit, maar de familie Solis ontdekt verrassende nieuwtjes over de familie Sanchez die een bedreiging kunnen vormen voor hun tijd met Grace. Intussen nodigt Bree Keith's ouders (John Schneider en Nancy Travis) uit voor een Thanksgiving-diner bij haar thuis en komt een aantal van zijn familiegeheimen te weten. Susan ruziet met Lynette over haar slaaptrainingstechnieken voor baby Paige. Renee blijft Tom herinneren aan hun verleden. Beth probeert meer te weten te komen over Pauls misdaden in het verleden.
Pauls plan om Wisteria Lane over te nemen wordt steeds meer realiteit en de bewoners komen bijeen om hun opties te bespreken. Tom heeft er genoeg van dat Lynette hem niet meer aanprijst bij haar vrienden, hoewel Lynette aarzelt om zijn 'gave' te onthullen aan haar vrienden. De harde realiteit van Carmens situatie verrast Gabrielle wanneer een plan dat ze heeft bedacht, mislukt. Keith's vader manipuleert Bree om medelijden met hem te hebben, en staat Keith's speciale plannen voor hen in de weg.
Pauls snode plan voor Wisteria Lane wordt realiteit. Juanita ontdekt Gaby's geheim. Bree vraagt Keith o m bij haar in te trekken. Tom wordt geconfronteerd met z'n onfatsoenlijk gedrag met Renee in het verleden.
Susans leven hangt aan een zijden draadje nadat ze onder de voet is gelopen door een meute relschoppers in Wisteria Lane. Het lot van Paul Young wordt bekend na de rel, maar wie heeft hem neergeschoten? Keith trekt bij Bree in, maar is geschokt als Orson onverwacht op bezoek komt. Gaby vindt het moeilijk om alle sporen van Grace uit haar leven te wissen om haar relatie met Juanita te redden. Renee worstelt ermee of ze Lynette de waarheid moet vertellen over haar verleden met Tom.
Terwijl Susan aan de dialyse gaat, is ze verbaasd wanneer haar wispelturige moeder Sophie (Lesley Ann Warren), samen met haar tante Claire (Valerie Harper), op bezoek komt, maar weigert om getest te worden om te zien of ze een potentiële nierdonor zou kunnen zijn. Omdat ze niet weet waar haar biologische dochter Grace is, worden Gabrielle's gevoelens van verlies een obsessie voor haar. Lynette zint op wraak op Tom als ze hoort over zijn verleden met Renee. Bree probeert vriendschap te sluiten met een eenzame Beth Young.
Lynette heeft het gevoel dat haar moeder, Stella (Polly Bergen), met Frank (Larry Hagman) - een irritante en afschuwelijke man - trouwt om de verkeerde redenen en probeert haar ervan te weerhouden. Tijdens haar dialyse-behandelingen probeert Susan vriendschap te sluiten met een chagrijnige man die het heeft opgegeven dat hij ooit nog een nierdonor vindt. Bree komt Keith's ex-vriendin tegen en hoort schokkende dingen over zijn verleden. Carlos maakt zich zorgen als hij Gaby's obsessie voor haar pop ontdekt. Bob en Lee huren een niet-moederlijke Renee in om de slaapkamer van hun pas geadopteerde dochter in te richten. Paul heeft and
Lynette vecht terug wanneer haar moeder, Stella (Polly Bergen), de familie Scavo probeert te dwingen om te poseren voor een familieportret met haar vreselijke nieuwe man Frank (Larry Hagman). Susan krijgt een nier aangeboden van een onwaarschijnlijke donor. Gabriellle weigert haar verleden onder ogen te zien terwijl ze therapie volgt om te ontdekken wat de oorzaak ik van haar onderliggende obsessie met haar pop. Bree houdt het bestaan van Keith's zoon geheim voor hem. Mike neemt contact op met biologische zoon Zach om erachter te komen of hij betrokken was bij de aanslag op z'n adoptievader Paul.
Lynette en Tom vinden het tijd dat hun tweeling Porter en Preston op zichzelf gaan wonen en leren om verantwoordelijke volwassenen te worden. Maar de jongens nemen hun intrek in een flatje te dicht bij huis; als onderdeel van Gabrielle's therapie, brengen zij en Carlos een bezoek aan haar geboortestad om haar te confronteren met haar verleden en te ontdekken dat ze een blijvende indruk heeft achtergelaten in de stad; Keith vraagt Bree om met hem naar Florida te verhuizen om dichter bij zijn zoon te zijn; Susan gebruikt haar nierziekte om een speciale behandeling te krijgen in openbare gelegenheden; nadat hij zoon Zach naar een afki
Susan zweert zoveel mogelijk uit haar leven te halen als ze hoort dat de dialyse niet werkt en dat ze snel zal sterven zonder een niertransplantatie. Omdat ze jaloers is op het optreden van de adoptiedochter van Lee en Bob tijdens een talentenshow op school, zet Gabrielle Juanita onder druk om met een nummer te komen waarmee ze boven iedereen uit stijgt. Bree maakt het tot haar missie om een nierdonor te vinden voor Susan. Lynette bedenkt een plan om een duidelijk niet-moederlijke Renee ervan te weerhouden een baby te adopteren. Beth Young worstelt om wat van haar leven te maken nadat Paul haar het huis uit heeft gezet.
Paul Young staat Susans noodzakelijke niertransplantatie in de weg. Lynette is boos als Tom een lucratieve baan laat schieten om te kunnen blijven werken met z'n vriend Carlos. Andrews alcoholgebruik neemt toe, wat Bree zorgen baart. Gabrielle is geschokt als Renee het buurtfeest doorzet na de trieste zelfmoordpoging van een van de bewoners van Wisteria Lane.
Euforisch dor de geslaagde niertransplantatie begint Susan te denken dat ze onoverwinnelijk is, en gaat ze gokken met het weinige geld dat zij en Mike hebben. Bree probeert uit alle macht Andrew ervan te weerhouden tegenover Carlos te bekennen dat hij jaren geleden zijn moeder vermoord heeft. Renee introduceert Lynette in de wereld van shoppen op hoog niveau, nu Tom veel geld binnen brengt met z'n nieuwe, goede been. Felicia komt weer in de buurt wonen en probeert het goed te maken met de zeer wantrouwige Paul.
Gabrielle ontmoet Bree in het geheim als Carlos hun vriendschap verbiedt nadat hij achter de waarheid over z'n moeders dood is gekomen. Als ze is gered door de transplantatie van de nier van de overleden Beth Young, krijgt Susan ongepaste dromen over Paul. Lynette wil niet meegaan als de partner van Tom naar een conferentie met topzakenlieden uit het hele land. Felicia probeert Mrs McCluskey's vertrouwen terug te winnen in haar strijd om Paul Young ten onder te laten gaan.
Nu Gabrielle, Juanita en Celia tijdelijk bij Bree intrekken, stelt Bree regels vast om te voorkomen dat Juanita en Celia haar huis ruïneren. Tom huurt Renee en Lynette in om z'n kantoor op te knappen, maar Lynette heeft haar eigen ideeën over wat Tom nodig heeft. Susan ontdekt dat Felicia uit de gevangenis is en terug is in Wisteria Lane.
Desperate Housewives seizoen 7

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.