background
Desperate Housewives seizoen 6

Desperate Housewives seizoen 6

Inbegrepen bij Movies & Series

23 afleveringen | Drama, Komedie | 2009 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 03-12-2018

Eindelijk wordt duidelijk wie er met Mike Delfino gaat trouwen: wordt het Katherine, of hebben Susan en hij elkaar door de recente gebeurtenissen weer gevonden? Lynette wordt geconfronteerd met een nieuwe zwangerschap. Bree worstelt om los te komen van Orson en haar remmingen. Gabrielle wordt op de proef gesteld door het pubernichtje van Carlos, dat aan hun zorg is toevertrouwd. Een gezin met een duister verleden komt in Wisteria Lane wonen.
De sfeer aan Wisteria Lane is bedrukt na een reeks gewelddadige aanvallen. De inwoners van Fairview proberen de recente aanval in hun buurt te bevatten. Lynette heeft een geheim voor Susan. Gabrielle geeft Ana advies op liefdesgebied. Bree is bang dat haar affaire met Karl haar vriendschap met Susan verpest. Angie wil haar zoon beschermen en het verleden van haar gezin verborgen houden.
Een toevallige ontmoeting herenigt Gabrielle met haar sexy ex-minnaar en tuinman John Rowland. Bree overweegt een weekendje weg te gaan met Karl. Lynette en Tom vertellen de kinderen dat ze weer zwanger is. Susan denkt dat Angie's zoon verantwoordelijk is voor de aanval op haar dochter.
Katherine heeft het zwaar omdat ze Mike kwijt is. Als ze instort, schiet Bree haar te hulp. Gabrielle vertrouwt Johns bedoelingen met Ana niet. Nu ze een tweeling verwacht, vraagt Lynette haar familie om te helpen in het huishouden. Susan ontdekt dat Julie geheimen heeft. Angie geeft een feestje voor haar zoon Danny.
Als Juanita's feestje bijna wordt verpest omdat Gabrielle voor slechte moeder wordt uitgemaakt, is Gabrielle vastbesloten om te bewijzen dat ze wel een verantwoordelijke moeder is. Bree voelt zich aangesproken als een kamermeisje in een motel haar veroordeelt om haar affaire met Karl. Lynette baalt van haar nieuwe klusjesman die bij alles om Toms goedkeuring vraagt. Susan en Katherine krijgen ruzie om Mike. Een moment van oplettendheid bij Danny veroorzaakt een vreselijk ongeluk dat Angie en Nick moeten verdoezelen.
Bree wordt verliefd op Karl en raakt steeds verder van Orson verwijderd. Katherine onderneemt nog altijd sneue pogingen om Mike te verleiden, wat haar conflict met Susan alleen maar vergroot. Gabrielle zorgt ervoor dat Juanita van school wordt gestuurd. Lynette ontdekt dat Tom de kluit beduvelt en Angie verbergt de waarheid over haar moeder.
Volgens Susan heeft Katherine Julie aangevallen. Bree en Orson gaan tegen hun zin bij Angie eten. Gabrielle vindt het lastig om Juanita les te geven. Lynette heeft zo haar eigen vermoedens wie Julie heeft aangevallen. Angie gaat de confrontatie met Nick aan over het geheim dat hij voor haar verbegt.
Susan ontdekt een verrassende band tussen Mike en Katherine, waardoor ze aan haar relatie met Mike gaat twijfelen. Gabrielle doet er alles aan om Juanita op een katholieke school te krijgen. De zwangerschap van Lynette valt onmogelijk nog te verbergen. Ondertussen probeert Bree haar ontrouw te verdoezelen en ontdekt Angie de waarheid over het verre van perfecte huwelijk van Orson en Bree.
De bewoners van Fairview komen er op ruwe wijze achter dat de wereld gevaarlijk is. In de nasleep van een nieuwe aanval besluit Angie dat het tijd voor haar en haar gezin is om Wisteria Lane te verlaten. Bree en Susan gaan elkaar letterlijk te lijf als Bree's affaire met Karl steeds moeilijker te verbergen wordt. Lynette's zwangerschap leidt tot een breuk met Gabrielle. Een confrontatie tussen Mike en Katherine leidt tot een onverwachte en schadelijke uitbarsting.
De kerstsfeer wordt verpest als het noodlot toeslaat. De vriendschap tussen Gabrielle en Lynette staat op springen. Susan smeedt een plannetje om de irrationele Katherine te helpen. Bree en Orson komen tot een akkoord met betrekking tot hun huwelijk. Danny's grove fout kan Angie haar vrijheid kosten. Een vliegtuig stort neer op Wisteria Lane en brengt levens in gevaar. 
In de nasleep van het vliegtuigongeluk staan de bewoners van Wisteria Lane stil bij hoe hun leven had kunnen lopen als ze andere keuzes hadden gemaakt. Susan overweegt een leven met Karl als ze hem niet had verlaten, Bree overdenkt een leven zonder Orson, Lynette denkt na over de toekomst met haar ongeboren tweeling, Carlos bedenkt hoe Gabrielle zou zijn als overbeschermende moeder, en Angie denkt na over de gevolgen als haar geheimen bekend worden.
Susan zet Mike onder grotere druk. Bree merkt dat het niet eenvoudig is het leed dat ze Orson heeft aangedaan ongedaan te maken. Lynette ontdekt Toms ware bedoelingen. Gabrielle is gedwongen om gevoelens over haar afkomst te erkennen die ze heeft onderdrukt.
Lynette steigert bij het idee om in relatietherapie te gaan. Ondertussen bezoekt Katherine een eigen psychiater. Gabrielle en Susan zijn vastbesloten te ontdekken welke van hun kinderen op school in de slimste groep zitten. Angie keurt Danny's nieuwe vriendinnetje af.
Gabrielle en Angie dagen elkaar uit op het gebied van de opvoeding. Susan sluit vriendschap met een stripper (Julie Benz) en neemt haar onder haar vleugels. Lynette en Tom ruziën over de waarde van hun nieuwe therapeut. Een ongeruste Bree houdt Orson in de gaten uit vrees dat hij zelfmoord zal plegen.
Susan veroorzaakt reuring als ze een ex-stripper thuis uitnodigt. Ex-stripper Robin heeft een groot effect op Susans vrienden - met drie puberzonen houdt Lynette de boel scherp in de gaten. Bree leert wat trucjes om Orson bezig te houden. Gabrielle zoekt hulp voor haar getroubleerde nichtje Ana;. Katherine vindt een compagnon.
Als Celia waterpokken krijgt moet Gabrielle afstand houden. Gabrielle heeft de ziekte zelf nooit gehad en blijft bij Tuc en Bob, waar ze eraan wordt herinnerd hoe het is om weer single te zijn. Lynette en Tom vergeten Penny's verjaardag. Bree neemt een veelbelovende nieuwe werknemer aan. Susan bedriegt Mrs McCluskey. Katherine doet een verrassende ontdekking. Angie is steeds ongeruster over Danny's verdwijning.
Gabrielle en Angie gaan naar New York om Danny en Ana te zoeken. In New York leidt een toevallige ontmoeting met supermodellen Heidi Klum en Paulina Porizkova ertoe dat Gabrielle een onverwachte ontdekking over zichzelf doet. Ondertussen wacht Lynette en Tom een grote verrassing als Preston terugkeert uit Europa. Mike is vastbesloten Susan te laten zien wat een man is nadat hij zich ontmand voelt. Bree ontdekt een schokkende band met haar nieuwe werknemer, Sam. Katherine is in de war door haar gevoelens voor Robin.
Angie´s ex-vriend, Patrick (John Barrowman), verschijnt na haar reisje naar New York. Ondertussen gaan Gabrielle en Susan schaamteloos de strijd om het slimste kind aan. Lynette denkt dat Prestons verloofde iets verbergt. Bree nodigt Sam uit voor een familiediner. Katherine komt uit de kast.
Lynette is vastbesloten het huwelijk van haar zoon Preston met Irina te dwarsbomen en ontdekt de waarheid over haar toekomstige schoondochter. Gabrielle doet haar buren Bob en Lee een zeer genereus aanbod om te helpen, maar denkt niet na over de gevolgen. Bree begint vraagtekens te zetten bij Sams beweegredenen. Susan gebruikt haar creatieve kant om Mike te helpen met z'n financiën. Zonder dat Angie het weet, ontmoet Danny Patrick voor het eerst.
De wurgmoordenaar van Fairview heeft altijd tussen de vrouwen in Wisteria Lane geleefd. Hij overviel Gabrielle en Carlos ooit tijdens een intiem moment. Bree bood hem een baan en liefdesadvies aan. Susan stimuleerde z'n passie voor kunst. Lynette toonde hem vriendelijkheid en generositeit.
Desperate Housewives seizoen 6

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.