background
Desperate Housewives seizoen 5

Desperate Housewives seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series

24 afleveringen | Drama, Komedie | 2008 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 03-12-2018

Vijf jaar zijn verstreken sinds Katherine haar ex-man neerschoot, en Susan, Lynette, Bree en Gaby uit solidariteit voor haar opkwamen. Susan probeert haar relatie met een nieuwe man te verbergen. Gabrielle trekt haar kwaliteiten als moeder in twijfel. Bree staat op het punt een kookboek te publiceren als zakenpartner, Katherine wordt jaloers. Lynette betrapt haar tienertweeling op illegale activiteiten. Edie keert terug naar Wisteria Lane in adembenemende kleding en met een nieuwe man op sleeptouw.
Er worden steeds meer geheimen onthuld: Lynette ontdekt dat haar zoon Porter een zachte kant heeft, wat ze hartverwarmend vindt. Gabrielle probeert op grappige wijze haar gemis van sociale status te verbergen. Het is hoog tijd dat de mannen in Susan's leven elkaar ontmoeten. Intussen begint Bree te worstelen met het combineren van huwelijk en carrière. Edie wordt eraan herinnerd hoe vijandig de burenin Wisteria Lane kunnen zijn. En een wantrouwige Mrs McCluskey roept Katherine's hulp in om meer te weten te komen over hun nieuwe buurman Dave.
Bree's dochter Danielle, die van haar vervreemd is, komt terug naar Wisteria Lane en krijgt een hoop kritiek over zich heen. Gabrielle en Susan raken betrokken bij een ruzie die is ontstaan tussen hun kinderen. Tot haar afschuw ziet Lynette thuis dat Tom en Dave een band zijn begonnen nadat ze gezegd had dat hij zijn oude spullen moest opruimen. Katherine en Mrs McCluskey nodigen Edie uit voor de lunch om haar uit te horen over Dave.
Jaloezie steekt keihard de kop op. De vrouwen van Wisteria Lane benijden Bree om haar nieuwe kookboek en zakelijke succes. Lynette's verlangen naar een carrière als reclamevrouw brengt haar ertoe zich te bemoeien met Bree's marketingplan. MJ's tekening van een gezin geeft Mike het gevoel dat hij er niet toe doet in het leven van zijn zoon. Intussen broedt Gabrielle op een plan om meer seks met Carlos te hebben. Susan leert een tegenstribbelende MJ vallen, en Dave's beweegredenen om in de buurt te komen wonen worden langzaam duidelijk.
De nacht zit vol verrassingen als we horen wat er de afgelopen vijf jaar op de Wisteria Lane is gebeurd. Dave heeft zo zijn eigen beweegredenen om Susan over te halen om een verrassingsfeestje voor Mrs McCluskey te geven voor haar 70e verjaardag. Jackson wil een volgende stap zetten in zijn relatie met Susan. Gabrielle is bang dat ze zwanger is. Tom vertelt Lynette dat hij de pizzeria heeft verkocht. Er is een onthutsende reden voor de band tussen Bree en Katherine. Mrs McCluskey is zo razend dat de hele buurt aan haar verstand twijfelt.
Gabrielle is in de wolken als Carlos' cliënt hun een aanbod doet dat ze niet kunnen weigeren, maar een onthutsende ontdekking doet haar achteraf twijfelen. Lynette vermoedt dat Tom haar bedriegt. Na de breuk met Jackson probeert Susan hem te verrassen, maar komt er dan achter dat ze zelf verrast wordt. Intussen wordt de band tussen Bree en Katherine hechter en roept Mrs McCluskey de hulp van haar zus in om lelijke dingen over Dave boven water te krijgen.
Verlangen blijkt een gevaarlijk emotie te zijn. Lynette en Tom halen de verontrustende waarheid over hun zoon Porter naar boven. Gabrielle verdenkt Carlos' beste cliënt ervan dat hij bijbedoelingen heeft. Bree's moment van zwakte kan haar zeer in verlegenheid brengen. Katherine's niet zo kleine geheim wordt onthuld. Intussen hoort Susan wat Jacksons ware passie is en de zus van Mrs McCluskey ontdekt een verontrustend feit over Dave.
Susans dochter komt op bezoek met haar verrassende nieuwe vriend en Gaby krijgt de verontrustende waarheid over het verleden van Mrs Hildebrand boven water. Katherine heeft Suasan iets te bekennen. Een journalist wil Bree's onvolkomenheden aan het licht brengen. Lynette hoort dat Porter en Anne Schilling van plan zijn Fairview te verlaten en te verdwijnen. Intussen komt iedereen bijeen in een club om de mannen de jaarlijkse 'Battle of the Bands' te zien spelen als er brand uitbreekt, en er levens in gevaar komen. Sommigen vallen terwijl er een held opstaat.
De weg naar herstel begint in de nasleep van de dodelijke brand die de inwoners van Fairview heeft geschokt. Voor Gaby en Carlos leidt het letsel dat ze tijdens de brand hebben opgelopen tot een fortuinlijke ontdekking. Maar voor de meesten zijn de gevolgen minder prettig. Lynette en Tom zweren dat ze hun zoon Porter koste wat kost zullen beschermen. Susan moet leren om de man van wie ze houdt los te laten. Orsons poging om eens goed te slapen brengt Bree in een hachelijke positie op de dag van haar grote kookdemonstratie.
De duisternis trekt weg en brengt sommigen vastberadenheid, terwijl anderen in diepe wanhoop wegzinken. Lynette doet wat elke moeder zou doen om haar zoon te beschermen. Carlos ziet welke offers Gabrielle zich heeft getroost voor hun gezin. Bree wil Andrew laten zien dat ze hem accepteert zoals hij is. Katherine vindt het geluk. Susan en Mike erkennen het noodlottige van hun relatie. Dave begint zijn grip te verliezen.
Het zijn de mensen die een huis gezellig maken. De wedstrijd gaat van start als Bree Andrews toekomstige schoonmoeder ontmoet, aangezien ze allebei de affectie van hun zoon willen hebben. Gabrielle dringt er bij Carlos op aan een baan te accepteren waarmee hij een inkomen van zes cijfers verdient, maar wel veel weg is van huis. Susan voelt zich eenzaam als Jackson weg is en zoekt het gezelschap van Lee. Lynette betrapt Preston dat hij met zijn weggelopen tweelingbroer belt. Edie krijgt genoeg van Dave als hij zich vreemd blijft gedragen.
Connecties leiden tot verrassende oplossingen. Susan en Edie zijn veroordeeld tot elkaar als ze zich per ongeluk in een kelder opsluiten. Bree's slinkse intriges tegen Andrews toekomstige schoonmoeder in een poging haar bij zich te houden, hebben zo hun prijs. Gabrielle verliest de controle over haar kinderen en vraagt Carlos om hulp. De zoektocht naar Porter leidt Lynette naar haar moeder. Katherine en Mike bespreken hun relatie. Dave komt een stapje dichter bij zijn wraak.
De dames staan stil bij de dood van een man. Als Eli Scruggs (Beau Bridges), de klusjesman van de buurt, sterft, beseffen de bewoners van de Wisteria Lane hoezeer hij hun leven beïnvloedde. Gabrielle herinnert zich hoe Eli haar hielp om nieuwe vrienden te maken toen ze hier net kwam wonen. Lynette weet nog dat hij haar kwam helpen toen het haar allemaal te veel was en ze Penny verwaarloosde. Susan herinnert zich dat ze in hem altijd een schouder had om op uit te huilen, telkens als er een man bij haar wegging. Edie kijkt terug op hun bijzondere vriendschap. Bree denkt liefdevol terug aan een klein gebaar dat hij ooit maakte en dat h
Geld: sommige mensen hebben het, anderen niet. Bree profiteert van het succes van haar nieuwe boek en trakteert zichzelf op een nieuwe auto, terwijl Lynette en Tom zijn Mustang besluiten te verkopen voor wat extra geld. Susan wil MJ per se naar de beste school sturen, ook al kunnen zij en Mike het niet betalen. Intussen doet Gabrielle mee met Edie's pittige bootcamp om weer in vorm te komen, en Lee staat in tweestrijd of ze Lynette en Tom een paar verontrustende feiten over Dave moet vertellen.
De bewoners van de Wisteria Lane werken hard om voor hun dierbaren te zorgen. Susan begint in een nieuwe baan om zoon MJ het beste te kunnen geven, maar als Mike hun zoon onder Katherine's hoede achterlaat, wordt ze kwaad en jaloers. Als de pizzeria van de Scavo's het moeilijk blijft hebben door de crisis, zegt Lynette tegen Tom dat ze moeten verkopen. Carlos krijgt een flinke bonus als Gabrielle achter het vuile geheimpje van zijn baas komt. Orson spreekt Bree aan als hij hoort dat ze Andrew opslag heeft gegeven. Intussen begint Dave er genoeg van te krijgen dat de buren hem verdenken.
Als tact en vriendelijkheid niet wederzijds zijn, kun je je het beste omdraaien. Uit vriendschap vertelt Bree Lynette dat ze Tom wil helpen een nieuwe baan te vinden, maar de beste bedoelingen monden uit in een stormachtig einde en onthullen Orsons schandelijke daden. Gabrielle bevindt zich in een precaire situatie als Carlos' overspelige baas haar gebruikt om zich in te dekken terwijl hij zijn vrouw bedriegt. Edie graaft in Dave's verleden na een toevallige ontmoeting met een oude bekende.
Als Susan indruk probeert te maken op Jessie (Swoosie Kurtz), een docent op haar werk, krijgt Jessie de verkeerde indruk. Met de verkeerde bedoelingen haalt Gabrielle Carlos over om Lynette aan te nemen. Als Orsons schandelijke gewoonte steeds erger wordt, wil Bree koste wat kost voorkomen dat ze in verlegenheid wordt gebracht. Een wantrouwende Edie graaft sluw verder in Dave's verleden.
Het leven zit vol nare schokken. Bree overweegt haar bedrijf te verkopen om haar huwelijk te redden, Lynette wordt bedreigd door haar nieuwe baas, Gabrielle en Carlos gaan grenzen over, Katherine wordt betrapt onder onverwachte omstandigheden en Edie's grootste angst komt uit.
Edie (Nicollette Sheridan) maakt haar laatste reis op onvergetelijke wijze. Als de vrouwen terugblikken op Edie's leven, herinnert Susan zich hun eerste ontmoeting en denkt Lynette aan een memorabel avondje uit. Bree wordt herinnerd aan de aandacht die ze Orson gaf, en Gaby denkt liefdevol terug aan een avondje vriendschappelijk wedijveren.
De waarheid verdoezelen leidt tot onverwachte consequenties. Carlos treft Lynette aan in een precaire situatie, die ze voor Tom verborgen wil houden. Gabrielle zoekt haastig een verklaring voor Toms terughoudende gedrag. Orson probeert de waarheid over zijn verwondingen voor Bree te verbergen. Katherine doet Mike een bekentenis, wat tot een verrassend inzicht leidt. Susan neemt Dave in vertrouwen.
Desperate Housewives seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.