background
Desperate Housewives seizoen 4

Desperate Housewives seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series

17 afleveringen | Drama, Komedie | 2007 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 03-12-2018

Een nieuw seizoen begint met een gelukkig getrouwde Susan en Mike. Lynette worstelt met lymfklierkanker. Gabrielle past zich aan aan een leven met Victor ondanks haar twijfels. Bree en Orson blijven doen alsof zij zwanger is om Danielle te beschermen. Edie vindt een manier om Carlos te chanteren om bij haar te blijven. De nieuwe buren Adam en Katherine Mayfair komen in Wisteria Lane wonen.
Lynette jaagt Tom weg van haar chemo-sessies. Susan wordt aangezien voor een stripper. Bree probeert een bekroond recept te stelen.
Susan organiseert een hints-feestje dat voor spanningen zorgt tussen iedereen. Edie maakt haar verloving met Carlos bekend. Katherine verklaart een deel van haar geheime verleden. Lynette voelt zich beter nadat ze onbewust marihuana heeft gegeten. Victor krijgt te maken met het schandelijke verleden van Gabrielle.
Edie is geschokt als ze nieuws krijgt van de gynaecoloog. Een onverwachte bezoeker ontdekt dat Bree's zwangerschap bedrog is. Wisteria Lane verwelkomt nieuwe buren die toevallig partners zijn.
Katherine en Lynette wedijveren om de taak van voorzitter van de vereniging van huiseigenaren. Bob en Lee veroorzaken ophef wanneer ze een opzichtige en luidruchtige fontein in hun voortuin installeren. Wanneer Katherine bezwaar maakt, dreigen ze haar met chantage door te zeggen dat ze weten bij welk schandaal zij en Adam waren betrokken in Chicago.
Bob en Lee geven een Halloween-feest voor de hele buurt. Adam brengt stiekem Danielle's baby. Lynette bestrijdt een opossum in haar tuin terwijl ze op medische onderzoeksresultaten wacht. Susan krijgt ruzie met Mike wanneer ze ontdekt dat z'n vader veroordeeld is voor moord.
Gabrielle vreest voor haar leven wanneer Victor haar uitnodigt voor een cruise met z'n tweetjes. Bree laat Benjamin achter Orsons rug om besnijden. Susan maakt zich zorgen dat Mike verslaafd is aan pijnstillers. Lynette ruziet met haar zus over de zorg voor hun moeder.
Gabrielle en Carlos raken in paniek als Victor levend op het strand aanspoelt en zich nog alles herinnert. Adam Mayfair is geschokt wanneer een mysterieuze stalker uit z'n verleden komt opdagen in Wisteria Lane. Bree en Orson krijgen echtelijke problemen met een nieuwe baby in hun leven en Lynette wordt herenigd met haar stiefvader, die ze lang niet meer heeft gezien.
Terwijl Wisteria Lane zich voorbereid op een tornado, maken Gabrielle en Carlos zich op om Fairview te ontvluchten. Edie onderschept de bankpapieren van Carlos. Sylvia valt Bree's huis binnen en weigert te vertrekken zonder Adam. Susan valt van de trap na een ruzie met Mike en moet naar het ziekenhuis. Mike geeft toe dat hij verslaafd is aan pijnstillers. Lynette en Mrs McCluskey hebben onenigheid over hun vriendschap. Victor wordt gedood door een rondvliegend paaltje, terwijl hij op zoek is naar Gabrielle en Carlos probeert te vermoorden. Lynette en Mrs McCluskey duiken op uit het huis van Lynette en ontdekken dat het huis van Mrs
Tot grote opluchting van Lynette halen brandweerlieden haar ongedeerde familie uit het puin van de tornado, maar Ida is gestorven terwijl ze Lynette's kinderen probeerde de redden. Zij en Mrs McCluskey strooien 's nachts haar as uit over het honkbalveld, volgens haar wens. Maar ze worden betrapt door de politie. Gabrielle gaat naar de begrafenis van haar overleden man, Victor, waar ze killetjes door Milton wordt geïnformeerd dat ze niks zal erven. Katherine zegt tegen Adam dat hij moet vertrekken als zijn ontrouw wordt ontdekt, maar hij vindt even belastende informatie over haar. Bree en Orson trekken tijdelijk in bij Susan en Jul
Susans neef Tim onthult mysterieuze details over z'n vroegere relatie met Katherine. Lynette besluit dat ze meer wil weten over religie. Gabrielle ontdekt dat Carlos levenslang blind kan blijven.
Bree en Katherine moeten omgaan met hun vijandige relatie terwijl ze samen een jaarlijks gala organiseren. Orson worstelt met z'n schuldgevoel omdat hij Mike met z'n auto heeft aangereden. Tom is woedend als Rick terugkomt en een concurrerend restaurant opent in de buurt.
Als Mike terugkomt uit de afkickkliniek, vertelt Julie hem dat ze Orson heeft horen opbiechten dat hij Mike met z'n auto heeft aangereden. Mike vergeeft het hem. Een politieman spoort Dylan op en vertelt haar dat hij haar vader is. Ze stemt in om hem te ontmoeten zonder Katherine ervan op de hoogte te stellen. Porter en Preston biechten op aan Lynette dat zij de brand in Ricks restaurant hebben aangestoken.
Susan is ontzet als haar ex-man Karl in haar Lamaze-les verschijnt met z'n nieuwe jonge vrouw. Bree mist Orson nadat ze hem heeft weggestuurd. Lynette ontdekt dat Kayla de tweeling manipuleert en foute dingen laat doen en probeert haar ervan te weerhouden.
Lynette verliest haar zelfbeheersing als Kayla haar familie blijft manipuleren en kwellen. Susan krijgt weeën door de stress veroorzaakt door het bezoek van haar schoonmoeder. Edie probeert Bree te chanteren als ze de waarheid hoort over Benjamin, zodat Bree de waarheid opbiecht aan de andere vrouw en ze haar allemaal beschermen tegen Edie.
Susan en Mike maken ruzie over de naam van hun zoontje. Bree heeft moeite om de catering voor de huwelijksceremonie van Bob en Lee voor elkaar te krijgen, nadat Katherine haar in de steek heeft gelaten. Lynette wordt gearresteerd als Kayla zich brandt en Lynette beschuldigd van misbruik. Tom lokt Kayla in de val om toe te geven dat ze heeft gelogen, en ze wordt weggestuurd naar haar grootouders. Gabrielle en Carlos stelen geld van Ellie, en werken dan samen met de politie om haar drugsleverancier te arresteren. Wayne keert terug en dreigt Katherine en Dylan te vermoorden, tenzij Katherine de vreselijke waarheid opbiecht over wat er
De bewoners van Wisteria Lane worden geconfronteerd met doodsbedreigingen. Susan beseft dat ze op het punt staat iemand te verliezen die ze liefheeft. De geheimen van Katherine Mayfair worden onthuld.
Desperate Housewives seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.