background
Desperate Housewives seizoen 3

Desperate Housewives seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

23 afleveringen | Drama, Komedie | 2006 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 03-12-2018

Zes maanden later en het regent in Wisteria Lane. Met een baby op komst, loopt Gabrielle's huwelijk op de klippen en kan ze het allemaal niet meer aan. Lynette probeert er het beste van te maken met haar onlangs uitgebreide gezin. Orsons mysterieuze verleden begint duidelijker te worden.
Susan en Ian hebben hun eerste echte date terwijl hun geliefden allebei in coma liggen. Xaio-Mei, de draagmoeder van Gabrielle en Carlos, bevalt van hun lang verwachte wolk van een baby.
Terwijl hun geliefden in coma liggen, besluiten Susan en Ian om een weekendje naar het platteland te gaan. Nora probeert nog steeds het leven van Lynette en Tom binnen te dringen.
Susan krijgt verrassend nieuws terwijl ze een romantisch weekendje weg is met Ian. Lynette blijft proberen om het gezin te onderhouden, terwijl Tom zijn dromen najaagt. Bree ontdekt dat haar gezin allesbehalve perfect is.
De scheiding van Gabrielle en Carlos wordt steeds bitterder. Lynette stapt in een nieuw bedrijf/ Susan kampt met haar liefde voor twee mannen.
Susan verklaart Ian haar liefde, terwijl Gabrielle en Carlos hun liefde nieuw leven in te blazen en Bree wordt geconfronteerd met het verleden van Orson.
Het leven van iedereen in Wisteria Lane verandert voorgoed door een gijzeling in een supermarkt.
Gabrielle besluit weer modellenwerk te gaan doen. Lynette vertrouwt haar nieuwe buurman niet. Bree ontmoet haar vijandige schoonmoeder.
De relatie van Susan en Ian wordt steeds serieuzer. Gabrielle werpt zich op het opleiden van toekomstige schoonheidskoninginnen. Lynette is geïntrigeerd door een nieuwe buurman.
Gabrielle heeft een oogje op iemand. De bewoners van Wisteria Lane vieren hun jaarlijkse kerststraatfeest.
Gabrielle beschuldigt Carlos dat hij haar nieuwe relatie saboteert. Tom en Lynette proberen Kayla het gevoel te geven dat ze bij het gezin hoort. De bewoners van Wisteria Lane zijn geschokt door de gast van Bree.
Gabrielle ontdekt wie haar geheime bewonderaar is. De toekomst van de nieuwe pizzeria van de Scavo's is onzeker. Wisteria Lane krijgt een nieuwe bewoner.
Lynette hebben wat hobbels te nemen voor de officiële opening van de pizzeria. Gabrielle kan haar geheime bewonderaar niet ontlopen. De nieuwe buurman in Wisteria Lane heeft een duivels plan.
Mike Delfino herinnert zich flarden uit z'n verleden. Problemen in de pizzeria stellen de relatie van Lynette en Tom op de proef. Orson onthult Bree z'n geheime verleden.
Alle bewoners van Wisteria Lane zijn aanwezig bij de opening van de pizzeria van de Scavo's. Het wordt één bewoner noodlottig. Het regent onverwachte huwelijksaanzoeken.
Rex Van De Kamp neemt de rol over van verteller van wat er in Wisteria Lane gebeurt, wat hij doet vanuit een mannelijk standpunt. Edie krijgt onverwacht bezoek van een oude bekende. Een onvoorziene zwangerschap zorgt voor complicaties.
Susan ontdekt veelzeggende geheimen over haar toekomstige schoonouders. Gabrielle krijgt te maken met een verschrikkelijke ramp thuis. Er bloeit een onverwachte liefde op in Wisteria Lane.
Tom voelt zich bedreigd als een nieuwe medewerker van de pizzeria interesse in Lynette heeft. Susan overweegt om uit Wisteria Lane te vertrekken. Het duistere geheim van een buurman wordt onthuld.
Susan gelast haar bruiloft af en Gabrielle maakt haast met de hare. Een bewoner van Wisteria Lane wordt verdacht van moord.
Op Gabrielle's verlovingsfeest wordt een onverwachte aankondiging gedaan. Er wordt flink geroddeld over de vondst van een lijk in een huis in Wisteria Lane. Susan kiest tussen Ian en Mike.
Desperate Housewives seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.