background
Desperate Housewives seizoen 2

Desperate Housewives seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

24 afleveringen | Drama, Komedie | 2005 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 03-12-2018

Als Mike thuis komt, ziet hij hoe Zach Susan gijzelt en moet hij een manier vinden om ze allebei te redden. Lynette solliciteert naar een baan als account executive bij een vooraanstaand reclamebureau, nu Tom beloofd heeft thuis te blijven bij de kinderen. Haar baas, Nina, weet niet of ze wel een moeder van vier kinderen wil aannemen, dus haalt Lynette alles uit de kast om indruk te maken. Rex' moeder, Phyllis, komt voor zijn begrafenis - en om Bree gek te maken. Gabrielle voelt zich schuldig over haar ontrouw en gaat braaf op gevangenbezoek bij Carlos.
Susan is onaangenaam verrast als ze erachter komt wie Edie's nieuwe vriendje is. Lynette gaat weer aan het werk, waardoor Tom het huishouden moet doen, in theorie een beter idee dan in de praktijk. Bree wordt nog steeds gek van het melodramatische rouwen van haar schoonmoeder, Phyllis. Carlos heeft een ongebruikelijk verzoek aan Gabrielle.
Bree's schoonmoeder, Phyllis, brengt haar in de problemen met justitie. Susan doet een dappere poging Edie's nieuwe rol in Julie's leven te accepteren. Lynette's veeleisende baas zorgt ervoor dat ze Parkers eerste dag op de kleuterschool mist. Gabrielle en John zien elkaar weer.
Gabrielle veroorzaakt een gevangenisoproer als ze Carlos bezoekt. Lynette ontdekt dat Parker een denkbeeldige vriendin heeft. Susan helpt Mike naar Zach te zoeken.
De oude literair agent en goede vriend van Susan, Lonny Moon, zit in financiële problemen. Lynette ziet zich gedwongen elke avond te gaan stappen met haar baas Nina, die een mannengek is. Bree begraaft Rex opnieuw, terwijl de politie zo haar verdenkingen heeft. Gabrielle neemt de topadvocaat David Bradley in de arm om Carlos te verdedigen.
Terwijl Carlos z'n gevangenisstraf uitzit, probeert Gabrielle hem dapper vrij te krijgen. De relatie van Mike en Susan maakt een crisis door. Paul Young keert terug.
Gabrielle duikt in haar verleden als oude vrienden haar opzoeken. De Scavo's komen meer te weten over hun nieuwe buren.
Er heerst paniek onder de buren over de indringer die actief is in Wisteria Lane. Susan hoort schokkend nieuws over haar vader op haar moeders bruiloft. Bree's 'verloving' met George raakt in zwaar weer. Gabrielle leert los te laten.
Lynette neemt de leiding op kantoor. Gabrielle is jaloers op Carlos' nieuwe, schijnheilige vertrouwelinge. Betty wil Caleb helpen.
Lynette probeert eenkinderdagverblijf te openen bij Parcher & Murphy. Gabrielle en zuster Mary komen recht tegenover elkaar te staan wat betreft Carlos' hulpmissie naar Afrika.
Wanneer Lynette Gabrielle betrapt als ze Tom zoent, drijft haar jaloezie een wig in hun vriendschap. Mike probeert een band met Zach op te bouwen, waardoor Paul zich bedreigd voelt. Andrew probeert Bree te chanteren. De buren in Wisteria Lane koesteren steeds meer argwaan jegens de mysterieuze familie Applewhite.
Na een reeks belabberde dates ontmoet Susan eindelijk dr Right. Oude foto's van Gabrielle duiken op op internet. Tom is in paniek wanneer zijn kinderen waterpokken blijken te hebben, omdat hij dat zelf nooit gehad heef. Bree wordt gearresteerd. Na maandenlang zwijgen neemt Noah Taylor contact op met Mike Delfino.
Susan hoort van dr Ron dat ze geopereerd moet worden, maar ze wil het niet aan hem overlaten. Bree en Betty ontdekken dat ze meer gemeen hebben dan ze hadden gedacht. Gabrielle gaat de confrontatie aan met haar aartsvijand, zuster Mary Bernard.
Tom doet z'n best een band op te bouwen met z'n nieuwe baas; Karl doet Susan een aanbod dat ze niet kan afslaan; Bree gaat stiekem op onderzoek uit bij Betty thuis; Gabrielle maakt haar huis op orde.
Edie denkt dat Karl haar een aanzoek gaat doen, maar eigenlijk wil hij met Susan trouwen. Carlos ontdekt meer over de gebroken relatie tussen Gabrielle en haar moeder, Lucia (een gastrol van Maria Conchita Alonso). Lynette ontdekt hoe groot Bree's alcoholprobleem werkelijk is.
Carlos en Gabrielle ondervinden problemen in het adoptieproces. Susan gaat onder het mes. Andrew en Bree krijgen ruzie. Tom heeft er moeite mee om te accepteren dat z'n vrouw ook z'n baas is.
Susan nodigt dr Ron uit om Karl te ontmoeten als hij achter hun gearrangeerde huwelijk komt. Gabrielle en Carlos willen een lief kindje adopteren. Om Andrews chantagepoging te bestrijden gaat Bree met tegenzin bij de AA.
Carlos en Gabrielle ontdekken de waarheid over hun kindje. Paul Young zal de consequenties van z'n daden moeten aanvaarden. Lynette moet voor de rechtbank getuigen over Bree's drinkgedrag.
Carlos en Gabrielle krijgen de tijdelijke voogdij over baby Lily; Bree's vader en stiefmoeder (Carol Burnett) komen langs om te bemiddelen tussen Andrew en haar; Karl keert terug in Susans leven.
Karl maakt het uit met Edie die geen idee heeft dat hij een affaire met Susan heeft. Lynette wil Ed helpen om zijn seksleven spannender te maken. Bree ontdekt dat Peter nog een verslaving heeft. Lily's vader keert terug om zijn dochter op te eisen.
Desperate Housewives seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.