background
Desperate Housewives seizoen 1

Desperate Housewives seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

23 afleveringen | Drama, Komedie | 2005 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 03-12-2018

Van gene zijde ziet Mary Alice meer dan ze ooit heeft gezien toen ze nog leefde. Ze is van plan alle sappige geheimen te delen die achter de deur van de buren in deze ogenschijnlijk perfecte buitenwijk verscholen liggen.
Gabrielle probeert uit alle macht haar verhouding met John de tuinman te verbergen en wordt bijna betrapt door Carlos die vroeg thuiskomt om haar te verrassen met weer een duur cadeau. Lynette probeert haar drie zoontjes discipline bij te brengen door ze aan de kant van de weg te laten staan. Als ze terugkomt om ze op te pikken, zijn ze verdwenen. Bree en Rex proberen relatietherapie, maar haar perfectionisme staat de therapie in de weg. Susan verzamelt moed om Mike Delfino te eten te vragen, maar op de avond zelf komt Edie ineens opdagen. De dames weten niet wat ze met het verontrustende briefje moeten doen dat ze tussen de spulle
De vier dames besluiten ondanks het gedoe in hun eigen leven het etentje te geven dat de overleden Mary Alice van plan was te organiseren. De overspelige Gabrielle krijgt te maken met een negenjarige afperser. Bree doet haar best om haar huwelijksproblemen geheim te houden. Susan geeft zich helemaal bloot, ook letterlijk, als ze haar ex-man confronteert.
De armlastige Mrs Huber denkt dat Susan wat te maken had met de brand in Edie's huis en probeert haar te chanteren. Carlos verdenkt Gabrielle ervan dat ze iets met een ander heeft, maar richt zich op de verkeerde verdachte. Lynette protesteert als de leraar van de tweeling volhoudt dat de jongens ADD hebben. Bree heeft problemen met haar rebelse zoon Andrew, na het vertrek van Rex.
Een inbraak op Wisteria Lane maakt de buren bang, en helemaal Susan, die een date accepteert met een volhardende agent omdat Mike Delfino geen interesse in haar lijkt te hebben. De eenzame Bree bouwt een band op met de verdrietige Zach, de zoon van Mary Alice. Lynette en Tom doen er alles aan om hun oncontroleerbare tweeling op een prestigieuze school te krijgen. De onverwachte komst van Carlos' moeder brengt Gabriella's geheime liefdesleven in gevaar.
Lynette krijgt ruzie op de school van de tweeling met een bemoeizieke moeder die een politiek correcte versie van het toneelstuk Roodkapje wil opvoeren. Susan blijft Zachs plotselinge verdwijning onderzoeken. Mama Solis is bijna achter Gabrielle's geheimpje. Bree raakt van streek als Rex een surrogaat sekspartner voorstelt.
Susan is beledigd als Mike's onverwachte en erg sexy logee (gastrol van Heather Stephens als Kendra) hem dwingt om hun eerste date te verzetten. Lynette wordt steeds afhankelijker van de ADD-medicijnen van haar zoons. Gabrielle wordt jaloers op de andere vrouw in Johns leven. Bree's kinderen worden kwaad als ze horen dat hun vader het huis heeft verlaten. De raadselachtige Mr Shaw (gastrol van Richard Roundtree) komt steeds dichter bij de oplossing van een van Wysteria Lanes grote mysteries.
Na de tragedie maken de bewoners van Wysteria Lane de balans op van hun leven. Susan vraagt zich af waarom Mike Delfino nu echt in de straat is komen wonen. Lynette's verslaving aan de ADD-medicijnen van haar zoons heeft een breekpunt bereikt. De mysterieuze Mr Shaw (gastrol van Richard Roundtree) gaat aan de slag.
Gabrielle wil een doel in haar leven en besluit een chique Halston liefdadigheids-modeshow te organiseren met de dames van Wisteria Lane. Maar Susan is niet erg liefdadig naar haar vriendin als ze Gabrielles schokkende geheim ontdekt; Lynette gebruikt haar zakelijke inzicht om een oppas te vinden; Bree besluit Andrews rebelse gedrag aan te pakken.
Übermoeder Maisy Gibbons (gastrol Sharon Lawrence) keert terug en haar geheime leven raakt verstrengeld met dat van Bree; Gabrielles situatie verergert; Susan wil haar relatie met Mike naar een hoger plan tillen; Lynette is achterdochtig ten opzichte van (en een beetje jaloers op) haar nieuwe nanny (gastrol Marla Sokoloff) en besluit haar op video vast te leggen.
Edie organiseert een zoektocht naar de vermiste Mrs Huber, op het moment dat de zus van de afwezige bemoeial (gastrol Harriet Sansom Harris) aankomt bij Wisteria Lane; Bree legt zich neer bij haar huwelijkse status en vraagt een aantrekkelijke apotheker (de met een Tony Award onderscheiden acteur Roger Bart) mee uit; Susans ex, Karl (gastrol Richard Burgi), duikt plotseling weer op in haar leven; Lynette is bang dat Tom zich voelt aangetrokken tot de nieuwe nanny (gastrol Marla Sokoloff); Gabrielle zinkt dieper en dieper weg - ze krijgt een baan.
De bewoners van Wisteria Lane komen er eindelijk achter wat er met Martha Huber is gebeurd als haar lichaam wordt gevonden, en de waarheid heeft onverwachte gevolgen voor Susan. Bree vindt dat haar nieuwe vriend, George (de met een Tony Award onderscheiden acteur Roger Bart), iets te dichtbij komt; Lynette verzint een ingewikkelde leugen over Parkers gezondheid om in een yogaklas te komen; Carlos keert terug, maar z'n thuiskomst verloopt anders dan Gabrielle had gedacht.
Als Lynettes schoonvader (gastrol van Ryan O'Neal als Rodney Scavo) Toms gezin bezoekt, ontdekt ze ineens een familiegeheim; Susan is niet blij met Julie's relatie met Zach; Rex probeert zich te verzoenen met Bree; Gabrielle is geschokt als Johns ouders (gastrollen van Kathryn Harrold en Mark Harelik) haar om een gunst vragen.
Het is Valentijnsdag in Wisteria Lane, en de liefde overheerst (bijna) als Susan zich verheugt op een romantisch uitje met Mike Delfino, tot ze iets verrassends te weten komt over haar favoriete loodgieter; Bree ontdekt iets nieuws over manlief Rex; Lynette's chagrijnige buurvrouw (Kathryn Joosten, 'The West Wing') beschuldigt de Scavo-tweeling van stelen; Gabrielles werkavontuur gaat verder als ze een opdracht krijgt als matrassenmodel voor de 'Siesta King' (gastrol van Jon Polito).
Mike Delfino wordt verhoord over Mrs Hubers moord; Johns vriend Justin probeert Gabrielle te chanteren met haar affaire; Tom wil een belangrijke promotie, maar Lynette is bang dat ze dan nog vaker thuiszit met de kinderen; Bree is geschokt als ze een condoom vindt – helemaal als ze erachter komt van wie die is; Zach Young plant een zwemfeest voor de tieners in Wisteria Lane, maar het loopt uit de hand.
Maisy Gibbons (gastrol van Sharon Lawrence) lijdt onder een reeks vervelende gebeurtenissen die de bewoners van Wisteria Lane schokkeren en onverwachte gevolgen hebben voor Bree; Gabrielle krijgt zelf met een crisis te maken als haar naaisysteem het begeeft en ze geen geld heeft om het te laten maken; Lynette is slachtoffer van een schandaal als er wordt gefluisterd dat de tweeling achter de luizenuitbraak op school zit; als Susan in een depressie raakt door haar breuk met Mike vindt ze een verrassende bondgenoot.
Er is een verandering in de toestand van Mama Solis (gastrol van Lupe Ontiveros); Lynette raakt bevriend met een dove vrouw, Alisa (gastrol van de Oscar winnende actrice Marlee Matlin), wier kinderen ook op Barcliff zitten; Bree krijgt nog meer problemen met zoon Andrew; Susan voelt zich aangetrokken door Edie's knappe nieuwe aannemer.
Susans moeder Sophie (gastrol van Lesley Ann Warren) komt onverwacht langs in Wisteria Lane nadat zij en haar vriend (gastrol van Bob Newhart) het uitmaken; Gabrielle krijgt te maken met de woede van Carlos als hij over de schikking hoort; Lynette en Bree ervaren een verkilling in hun vriendschap nadat Bree op Lynette's kinderen heeft gepast en het lef heeft gehad om Porter te straffen.
Lynette ontdekt dat geen enkele goede daad ongestraft blijft als ze kortstondig bevriend is met de gemene Mrs McCluskey; Susan, die nog steeds van streek is door de breuk met Mike, is geschokt als haar moeder - die nu ook single is - besluit hun beider liefdesleven nieuw leven in te blazen.
Gabrielle plant een groot afscheidsfeest voor Carlos, die naar de gevangenis moet. George Williams (gastrol van Roger Bart) duikt weer op in het leven van Bree, tot ongenoegen van Rex. Lynette schrikt als ze hoort dat de ex-vriendin van Tom (gastrol Melinda McGraw) in zijn bedrijf komt werken. Susan en Julie hebben te maken met weinig vriendschappelijk gedrag van hun buren, de familie Young.
Desperate Housewives seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.