background
Welcome to Sweden seizoen 2

Welcome to Sweden seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | 2014 | 21 min |   | Beschikbaar t/m 31-05-2019

Bruce voelt zich somber vanwege het constante koude en donkere weer. Emma heeft moeite met Diane van haar werk. Berger en Viveka zetten Gustav uit huis zodat hij kan leren om alleen te wonen. Gustav helpt Bruce met het organiseren van een flash mob.
Amy's vriend Jason Priestley bezoekt Stockholm en Bruce probeert indruk te maken door zich op te werpen als lokale gids. Emma geeft een presentatie bij de bank maar haar baas probeert met de eer te strijken.
Emma krijgt er genoeg van dat Gustav in hun appartement woont. Gustav wil bewijzen dat hij volwassen is en gaat op zoek naar een eigen woning. Bruce neemt Emma mee om te skiën, ook al heeft hij dat nooit eerder gedaan.
Wayne en Nancy bezoeken Bruce en Emma in Zweden. Viveka wordt jaloers als haar dochter Emma en Nancy het goed met elkaar beginnen te vinden.
Gustav probeert te leven zonder geld uit te geven door nieuwe kleren te kopen en ze terug te brengen nadat hij ze gedragen heeft. Emma zegt Bruce dat Amerikanen te makkelijk "ik hou van je" zeggen en dat hij het alleen moet zeggen als het belangrijk is.
Bruce wordt in een kofferbak gegooid en ontvoerd door Gustav en zijn andere vrienden. Emma heeft een vrijgezellenfeestje met collega's en zegt per ongeluk gemene dingen.
Bruce gaat een jeugdbasketbalteam coachen. Omdat hij geen Zweeds spreekt wordt Gustav aangesteld als assistent en tolk. Dit gaat helaas niet geheel volgens plan.
Een beroemde cliënt van Bruce wil dat hij wat wiet regelt, wat moeilijker blijkt dan gedacht. Gustav probeert een baan te krijgen en maakt zijn CV wat mooier.
Emma twijfelt of ze wel goed bij Bruce past en gaat te rade bij haar moeder en later bij Lisa.
Emma wil een leuk en gek dansje doen zoals ze gezien heeft op YouTube. Ze is er alleen niet zo goed in. Bruce en de familie proberen haar op andere gedachten te brengen. Gustav heeft zijn nieuwe vriendin Cecillia meegenomen.
Welcome to Sweden seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.