background
C.B. Strike seizoen 1

C.B. Strike seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

2 afleveringen | Drama | 2018 | 56 min |    | Beschikbaar t/m 03-06-2019

Nadat supermodel Lula Landry dood wordt gevonden voor haar Londense flat, wordt privédetective en oorlogsveteraan Cormoran Strike bezocht door haar geadopteerde broer John Bristow, die de verklaring van de politie, dat haar dood zelfmoord was, tegenspreekt. Strike geeft zijn tijdelijk secretaresse Robin Ellacott de taak om achtergrondonderzoek te doen over de zaak. Ze ontdekt echter details over Strike's verleden.
Strike maakt contact met model Ciara, die inzicht biedt in de ingewikkelde vriendschap van Lula met Rochelle en hem aan Lula's wispelturige vriend Evan introduceert. Robin leert meer over Strike's verleden van zijn zus Lucy en overweegt een stabielere functie in een bedrijfskantoor. Strike ondervraagt Tansy over haar wisselende verklaringen over de nacht dat Lula stierf en probeert achter de verblijfplaats van Deeby Mac te komen, en waarom de bewaker van het gebouw die avond niets gezien had.
C.B. Strike seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.