background
Siesta Key seizoen 1

Siesta Key seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Show | 2017 | 47 min | | Beschikbaar t/m 30-09-2018 | € 0

Acteurs

Alex, de leider van de groep, komt midden in een driehoeksverhouding terecht tussen Madisson, z'n jeugdliefde, en Juliette, z'n scharrel van vorige zomer.
Chloe krijgt een flinke klap te verduren van een van haar beste vrienden om de hartendief van Siesta, Brandon. De groep probeert neutraal te blijven, maar Alex krijgt de woede van Chloe over zich heen.
Garrett wordt jaloers als Alex en Kelsey iets te intiem zijn op de boot. Kelsey is blij met de aandacht en vraagt zich af of ze een toekomst met Garrett voor zich ziet. Chloe probeert haar vernietigende gedrag onder ogen te komen.
Alex zit met de nasleep van zijn romance met Amanda en vraagt zich af of hij het Juliette moet vertellen. Madisson hoeft Alex niet meer en trekt de aandacht van Brandon.
Er gaan geruchten over Kelsey en Alex in een jacuzzi, net als Garrett en Kelsey voor een keuze staan. De vonk slaat over tussen Madisson en Brandon en Chloe moet nadenken over haar relatie met Amanda.
De groep gaat een paar dagen plezier maken op Bimini. De boel ontploft als er bewijs van Alex en Kelsey's uitspattingen boven tafel komt. Madisson en Brandon hebben het weer gezellig.
Kelsey schommelt nog steeds tussen Alex en Garrett. Juliette evalueert haar relatie met Alex. Chloe trekt zich even terug uit de groep. Madisson krijgt een voorstel van haar ex dat een schaduw werpt op haar toekomst met Brandon.
Garrett ontkent de relatie van Kelsey en Alex. Juliette flirt met Garrett en overweegt hem over Kelsey te vertellen. Pauly brengt de nacht door in de cel. Chloe geeft een housewarming, maar nodigt niet iedereen van de groep uit.
De vonken vliegen ervanaf tussen Juliette en Garrett, net als Alex afstand neemt van Kelsey. Alex probeert het goed te maken met Chloe, terwijl Brandon en Madisson een stap verder gaan in hun relatie. Pauly krijgt een groot optreden.
Juliette's gemene bedoelingen veranderen. Kelsey voelt de gevolgen van haar slechte beslissingen als Alex beseft dat hij vlucht voor iets goeds. Madisson vertelt Alex eindelijk hoe ze zich voelt en Pauly zet Chloe onder druk.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.