background
The World's Biggest Heists seizoen 1

The World's Biggest Heists seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

6 afleveringen | Reality | 2017 | 56 min | | Beschikbaar t/m 30-06-2018 | € 0

Acteurs

In HEISTS zie je de ongelofelijke en waargebeurde verhalen achter 's werelds meest beruchte overvallen. In deze aflevering: Werd de grootste bankoverval in Groot-Brittannië ooit mogelijk gemaakt door corrupte agenten?
In HEISTS zie je de ongelofelijke en waargebeurde verhalen achter 's werelds meest beruchte overvallen. In deze aflevering: Was de Grote Treinroof één grote aaneenschakeling van fouten?
In HEISTS zie je de ongelofelijke en waargebeurde verhalen achter 's werelds meest beruchte overvallen. In deze aflevering: Rust er een vloek op het goud afkomstig van de grootste Britse goudroof aller tijden?
In HEISTS zie je de ongelofelijke en waargebeurde verhalen achter 's werelds meest beruchte overvallen. In deze aflevering: Hoe konden dieven de grootste diamantroof ooit plegen?
In HEISTS zie je de ongelofelijke en waargebeurde verhalen achter 's werelds meest beruchte overvallen. Hoe kon de Mona Lisa worden gestolen uit het Louvre in Parijs? Schokkend tot de dag van vandaag.
In HEISTS zie je de ongelofelijke en waargebeurde verhalen achter 's werelds meest beruchte overvallen. In deze aflevering: De grootste en meest beruchte gewapende militaire overval in Groot-Brittannië: de Brink's Mat-overval.
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.