background
Nicky, Ricky, Dicky & Dawn seizoen 2

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

24 afleveringen | Kids | 2015 | 22 min | | Beschikbaar t/m 30-09-2018 | € 0

Acteurs

Onze vrienden krijgen het niet voor elkaar een onderwerp te vinden voor hun geschiedenisopdracht dat hen alle vier aanspreekt.
De hele school is in de ban van de Bigvoet-legende. Dawn en Mae gebruiken dit om hun blog populair te maken. Fluffy is boos op zijn baasje Tom.
Onze vrienden worden uit het huis gedreven vanwege de boekenclub van Anne en moeten in de garage hun tijd zien door te brengen. De garage word al snel omgebouwd tot hippe hangplek, maar de concurrentie is flink.
Dawn wilt alles tegelijk. School, voetbal, en tuba spelen. Aanvankelijk houdt ze het vol, maar dan wordt het teveel, en schieten haar broers haar te hulp. En Tom krijgt zindelijkheids- training van Anne.
De vierling gaat voor het eerst op kamp, en besluit te doen alsof ze géén familie zijn, met alle gevolgen van dien.
De verkiezingen voor de klassenvoorzitter staan voor de deur. Ricky stelt zich als enige kandidaat. Maar dan volgt Dawn. En Nicky, en Dicky...
De vierling mag voor het eerst vrij zonder ouders door het winkelcentrum lopen. Er gaat een wereld voor ze open, en alles wat maar mis kan gaan, gaat ook mis.
De kids willen een nieuw schoen prototype verkopen dat Tom heeft uitgevonden. Maar ze denken dat iemand het prototype heeft gestolen!
De drie broers verpesten voor Dawn haar enige kans om haar grote basketbal idool Candace te ontmoeten. Ze doen er alles aan om het weer goed te maken.
Anne wilt dat haar gezin gezond gaat eten. De vierling begint een rechtbank, om geschillen op school te beslechten.
Dicky, Nicky en Dawn willen Ricky bewijzen dat hij het niet altijd bij het rechte eind heeft. Maar door hun plannen om Ricky te laten geloven dat bijgeloof echt is, beginnen ze te twijfelen aan wat ze zelf geloven...
De kids verzinnen hun eigen superheld om kinderen te vermaken tijdens een verjaardagsfeestje. Maar als de superheld van Nicky beroemd wordt, stijgt de roem naar zijn hoofd..
De vierling probeert genoeg geld bij elkaar te halen om de huur te kunnen betalen, zodat zij de regels van het huis mogen bepalen. Geen middel wordt geschuwd.
De vierling mag voor het eerst alleen thuisblijven. Soppie mag de tuin in, maar weet te ontsnappen. Hij komt later weer terug, maar is niet alleen.
Dawn heeft behoefte aan tijd voor haarzelf, zonder haar broers. Ze besluit op ballet te gaan, daar zullen haar broers haar vast niet lastigvallen..
Ricky ergert zich dood aan de slechte manieren van zijn broers en zusje. Hij vind 'nieuwe vrienden' die wel op zijn niveau zijn.
De vierling wil voorkomen dat ze worden gezien bij de bios met hun ouders omdat dat niet cool is, vooral als ze hun klasgenoten spotten en Moses, de coolste jongen op school, in de foyer..
Nu mam een weekend weg is, belandt Dawn in een driehoekscrush als alle broertjes bekennen dat ze een oogje hebben op Mae, en Dawn wil voorkomen dat ze gekwetst worden...

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.