background
Teen Mom UK seizoen 2

Teen Mom UK seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | Reality | 2017 | 44 min | | Beschikbaar t/m 30-09-2018 | € 0

Acteurs

Teen Mom UK is terug en Chloe, Mia, Megan en Amber krijgen gezelschap van een brutale nieuweling. Bereid je voor op tranen, woedeaanvallen en ware liefde met onze koppige Britse tienerdames.
In deze gloednieuwe aflevering van Teen Mom UK kiest nieuwe moeder Sassi voor een verrassende carriere, heeft Chloe ruzie met haar moeder, hebben Mia en Megan relatieproblemen en is Amber verliefd.
Amber, Chloe en Mia hebben een hele andere Valentijnsdag. Megan krijgt haar babyshower en Sassi en Darren hebben hun breekpunt bereikt. Dit is vast een gloednieuwe aflevering van Teen Mom UK.
Onze tienermoeders hebben nooit rust. Sassi voegt alle scheuren, Megan bereidt zich voor op haar grote dag, Ambers liefdesleven ligt in de kreukels, Chloe koopt een huis en de gloednieuwe Mia arriveert.
Meer tranen, drama en ware liefde in Teen Mom UK. Megan bevalt, Amber stort in en er hangt romantiek in de lucht voor Mia. Sassi viert haar eerste Moederdag en Chloe pakt haar gewicht aan.
Megan verwelkomt een nieuw familielid: een paard. Chloe gaat naar de sportschool en Jordan gaat naar Amsterdam. Er is vuurwerk voor Amber en Ste, Sassi plant een doop en Mia bijt terug.
Sassi mist bijna haar eigen doop, Amber helpt Ste z'n grote dag te vieren, Chloe herinnert zich hoe het is om een tiener te zijn, Megan neemt een beslissing en Mia is erg gefrustreerd.
Een knallende finale. Dit is het moment van de waarheid voor Megan en Dylan, en je raadt nooit wie er een date heeft! Sassi stapt in het vliegtuig en Mia springt er juist uit. Chloe trakteert haarzelf eens echt.
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.