background
Single AF seizoen 1

Single AF seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Show | 2017 | 69 min | | Beschikbaar t/m 30-09-2018 | € 0

Acteurs

Zeven vrijgezelle sterren gaan op een wereldwijde zoektocht naar de liefde, met behulp van hun volgers op social media. Jedward laat geen gras groeien over de eerste zoen, Farrah wordt kwaad op haar date en Marnie vindt een toyboy.
Zeven vrijgezelle beroemdheden gaan op zoek naar de liefde met behulp van hun volgers op social media. Marnie misdraagt zich op Caseys date, Courtney heeft ineens te veel keus en Jedward maakt het heet in de spa.
Zeven single sterren gaan op een wereldwijde zoektocht naar liefde met behulp van hun social media-volgers. Farrah lijkt geluk te hebben, Courtney wordt intiem op de dansvloer en Marnie en Casey zetten de stap.
Zeven single celebrities beginnen aan een wereldwijde zoektocht naar liefde met behulp van hun volgers op social media. Elliot is terug en klaar om aan de slag te gaan, Casey moet een en ander uitleggen en Jedward verspreidt zich.
Zeven single celebrities beginnen aan een wereldwijde zoektocht naar liefde met behulp van hun volgers op social media. Marnie zet door en ontmoet haar match, Casey krijgt het voor de kiezen en Elliot staat voor paal.
Zeven single sterren gaan op een wereldwijde zoektocht naar liefde met behulp van hun volgers op social media. Jedward trekt alles uit de kast met een knallend optreden, Casey en Marnie zetten het recht en Elliots charme leidt tot een zoen.
Zeven single sterren gaan op een wereldwijde zoektocht naar liefde met behulp van hun social media-volgers. Marnie wordt wakker in het bed van een nieuwe aanbidder en de sterren moeten kiezen met wie ze naar Parijs gaan.
Na de zoektocht naar liefde mogen de sterren één date meenemen naar een romantisch kasteel in Parijs. Caseys komst veroorzaakt heisa, Marnie raakt verder verstrikt in haar driehoeksverhouding en Farrah gaat tekeer.
Na een wereldwijde zoektocht naar liefde nodigen de sterren één date uit om met hen in een romantisch kasteel in Parijs te wonen. Ze doffen zich op, er is een verrassing voor Farrah en de kans op ware liefde is voor één stel voorbij.
In de laatste aflevering moeten onze sterren hun uiteindelijke gevoelens met hun date in Parijs delen. Willen ze hen nog eens zien of niet? Zijn ze door Cupido's pijl geraakt of gaan ze alleen naar huis? Zijn ze voor altijd Single AF?

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.