background
Crash Karaoke seizoen 1

Crash Karaoke seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Show | 2017 | 21 min | | Beschikbaar t/m 30-09-2018 | € 0

Acteurs

In dit nieuwe spelprogramma onderbreken Hannah en Dylan een college, infiltreren ze een speeddate-evenement en verrassen ze late eters.
In MTV's nieuwe spelshow verrassen presentatoren Hannah en Dylan potentiële huurders bij een bezichtiging, stormen ze een stripclub binnen en nemen ze een White Castle-burgerzaak over.
In MTV's nieuwe spelshow brengen presentatoren Hannah en Dylan een verrassingsbezoek aan een universiteitskantine, gaan ze undercover in een hippe kledingboetiek en maken ze het bont in een skatepark.
In MTV's nieuwste verrassingsspelshow rent het presentatieduo Hannah en Dylan het veld op tijdens een footballwedstrijd, wat uitmondt in een sexy uitvoering met een groep brandweermannen.
In MTV's nieuwe hinderlaagspelprogramma crashen presentatoren Hannah en Dylan een tuinfeestje, gaan ze ondergronds in de metro van New York en vallen ze binnen bij een vergadering in een IT-bedrijf.
In dit nieuwe spelprogramma van MTV overvallen presentatoren Hannah en Dylan een spinles, ze gaan undercover bij een modeshow in Miami en stormen een poolcafé binnen.
Hannah en Dylan poseren bij MTV's nieuwe hinderlaag-spelprogramma als hibachichefs bij een Japans restaurant, vallen binnen bij een vrijgezellenfeestje en gaan stiekem aan boord van een vliegtuig.
In dit nieuwe spelprogramma van MTV worden Hannah en Dylan opgesloten in een opslagruimte, zorgen ze voor opschudding in een arcadehal en bestormen ze een tattoostudio.
MTV's nieuwste spelprogramma. Presentatoren Hannah en Dylan verkennen de wateren van een zwembad in Miami, verhogen het volume in een barbierzaak in Harlem en kruisen zwaarden bij een Middeleeuwse dinertheatershow.
MTV's nieuwste spelprogramma. Hannah en Dylan maken een bende in de supermarkt, lopen los in een hondenuitlaatpark en maken een tochtje met de veerboot een stuk onstuimiger.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.