background
Beerland seizoen 1

Beerland seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

18 afleveringen | Documentaires | 2017 | 21 min |   | Beschikbaar t/m 23-07-2018

Acteurs

Meg bezoekt in Noord-Californië de thuis brouwende gemeenschap en twee goede vrienden die met elkaar zijn verbonden door het bier dat ze brouwen in de bergen van Santa Cruz.
Meg ontmoet in NYC Dailey die bier brouwt met een blok uit het park, Ashley die een bier met een 'Everything Bagel'-smaak heeft, en Chuck en Pope die bier brouwen voor hun hockeyteam.
Meg ontmoet in Colorado Derek, een thuisbrouwer die bij zijn ouders woont. Ze proeft 'the Naughty Elf' van Eric en Chelsea en ontmoet Jessica die tamarinde in haar brouwsel gebruikt.
Meg ontmoet in Santa Fe een cowboy met pistool en een kunstenaar die bier ziet als een verlenging van zijn kunst. Daarna bezoekt Meg een off-grid-party die uit de hand loopt.
Meg ontmoet in Hawaii Joe en Pono, een team atletische brouwers die Meg leren hoe ze haar bier kan verdienen, en Justin en Jennifer, een militair echtpaar met een uniek kokosbrouwsel.
De winnende thuisbrouwers ontmoeten in LA Meg en een panel deskundige keurmeesters. Er wordt één grote prijswinnaar gekozen wiens bier door Golden Road zal worden gedistribueerd.
Beerland seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.