background
Hot in Cleveland seizoen 5

Hot in Cleveland seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series

72 afleveringen | Komedie | 2010 | 20 min |   | Beschikbaar t/m 01-01-2019 | € 0

Victoria's man, Emmet, is uit de gevangenis ontsnapt en om na te denken over een volgende stap gaan de dames naar een schuilplaats van Elka. Als ze er aankomen, ontdekken ze dat de schuilplaats al bezet is.
Sinds de man van Victoria uit de gevangenis is ontsnapt, worden de dames in de gaten gehouden door een FBI-agent. Melanie vertelt Alec dat ze zwanger is en Joy ontdekt dat ze plots onweerstaanbaar is voor mannen.
De vader van Joy's kind, Simon, ontmoet Wilbur en Owen voor het eerst, maar het gaat niet zo goed als gehoopt. Ondertussen gebruikt Victoria Wilbur als afleiding voor haar problemen en Melanie heeft moeite om de juiste dokter voor haar hersentumor te vinden.
Victoria hoort eindelijk wat van Emmet en moet een grote beslissing nemen over haar toekomst. Ondertussen ergert Melanie zich aan de slaapgewoontes van haar nieuwe vriendje en is Joy niet blij met Simon's baan.
Op de avond van Victoria's première duikt haar dochter Emmy op en ze heeft groot nieuws. Melanie en Joy balen allebei van hun dates voor de première en Elka heeft een nieuwe minnaar.
Victoria wil genomineerd worden voor een Oscar en vraagt haar vriendinnen om leden van de Academy te overtuigen om haar te nomineren. Melanie krijgt haar jeugdidool toebedeeld, Joy krijgt te maken met een jonge en onzekere actrice en Elka komt door haar opdracht een oude vriend tegen.
Wanneer alle drie de dames het zwaar hebben, volgen ze Elka's advies op en proberen ze een schattige pup te adopteren. Maar de inspecteur van het asiel, Doug, is wellicht niet zo'n schatje. Elka's relatie met Mamie en Roy neemt een verrassende wending.
Melanie gebruikt haar hersentumor om kaartjes te krijgen voor het uitverkochte concert van countryzanger Chase Jackson. Ook haar vriendinnen willen profiteren van haar ziekte, maar het eindigt voor allemaal nogal rampzalig.
George Clooney is depressief en de dames vragen dierenfluisteraar dr. Deb om hulp. Zij stelt dat de hond de problemen overneemt van de dames en ze moeten die oplossen om George Clooney te helpen.
Victoria probeert meer 'Oscarkarma' te krijgen door naar New York te gaan om haar excuses aan te bieden aan haar oude huisgenoot en actrice Maddie Banks. De rest van de meiden gaat mee om hun eigen dromen uit te laten komen.
Joy leert iets belangrijks als ze met Bob undercover is. Melanie's baas van het radiostation wil dat ze wat volkser klinkt. En om haar kansen te vergroten op een Oscarnominatie maakt Victoria een aparte carrièreswitch.
Joy ontmoet haar nieuwe baas en hij maakt veel indruk op haar. Victoria wordt gevraagd om live op TV de Oscarnominaties bekend te maken en Elka krijgt hulp bij haar campagne van een statisticus.
Elka, Joy en Victoria willen dat Melanie uit eten gaat met een man die hun problemen op kan lossen, maar hij blijkt een nogal gruwelijke smaak te hebben.
Tijdens een zware storm zitten de dames vast in hun huis met een paar ongewenste gasten: een oude schoolvriendin, iemands moeder en haar vriend, een aparte souvenir en misschien zelfs een geest.
Elka heeft iets geheim gehouden voor de dames en als ze erachter komen wat dat is, zijn ze er niet blij mee.
Victoria ontmoet J.J., de jonge en hippe student die een geweldig script heeft geschreven. Joy besluit om Mitch te vertellen wat ze voor hem voelt, maar zijn datingcoach, Baz, gooit roet in het eten. En Elka organiseert een veiling om geld in te zamelen voor haar campagne.
Victoria's zoon Tony komt op bezoek met z'n partner en hij heeft groot nieuws, maar het is niet wat Victoria verwacht. Ondertussen probeert Melanie een man te verleiden voor Mitch en Joy, terwijl zij erachter proberen te komen of ze bij elkaar passen
Het is precies vier jaar geleden dat de dames in Cleveland beland zijn. En ze beseffen dat ze nog nooit in Elka's huis zijn geweest. Eenmaal binnen krijgen ze een magische verrassing.
Elka's belangrijke debat met raadslid Jim Powell komt eraan en terwijl Melanie haar helpt met de voorbereiding, komt ze een oude vlam tegen. Ondertussen zijn JJ en Victoria nerveus over de volgende stap in hun relatie.
Victoria gaat JJ's kinderen ontmoeten, maar ze merkt dat het best gevoelig ligt. Melanie krijgt een nogal luidruchtige en chauvinistische co-host. En Joy en Elka wachten op de resultaten van hun laatste examens.
Hot in Cleveland seizoen 5
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.