background
River, The seizoen 1

River, The seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | 2012 | 41 min |    | Beschikbaar t/m 01-10-2018

Dr. Emmet Cole, een geliefd avonturier en tv-presentator, raakt vermist in het Amazonegebied. Na een vergeefse zoektocht verliezen familie en vrienden de hoop en houden een herdenkingsdienst ter ere van zijn bijzondere leven. Z'n treurende vrouw Tess probeert de dood van haar man te verwerken, maar haar zoon Lincoln wil z'n verleden maar al te graag begraven. Zes maanden later begint Emmets peilzender een signaal uit te zenden. Tess haalt haar zoon over om met haar en Emmets crew mee te gaan naar de Amazone om hem te zoeken, een reis waarop griezelige en bijna mythische gebeurtenissen het uiterste van hen vergen.
Als de geest van Dr. Emmet Cole Jahel binnendringt, is de boodschap duidelijk: ga naar huis. Maar Tess is vastbesloten om de jungle in te trekken en uit te zoeken waar Cole is. Tijdens hun zoektocht ontdekken ze een boom met kinderkleertjes. Ze denken dat die de geest van een meisje dat in de rivier is verdronken, moeten afweren. Als iemand van de crew verdwijnt, beseft de groep dat ze een nachtmerrie moeten ondergaan om de kwade geest te kalmeren en hun vriend terug te krijgen.
Als de crew van de Magus verblind raakt door de sporen van een boom, moet de eenzame stijfkop AJ z'n angst overwinnen om een middel te vinden tegen permanente blindheid. De plaatselijke stam Morcego achtervolgt de groep en beoordeelt of ze in de jungle mogen blijven. Zo niet, dan kunnen de gevolgen fataal zijn.
De zoektocht naar Emmet en z'n crew gaat voort. De Magus stuit op een teamlid dat net als Emmet vermist raakte. Ze ontdekken al snel dat hij vervloekt is en horen dat het een kwestie van leven en dood is. Lincoln staat tegenover een uitdaging als de rest van de crew hun geplaagde collega wil achterlaten om hun missie voort te zetten. Hij wil het geweten van de groep zijn.
De Magus loopt aan de grond door een ander schip, en de crew komt erachter dat de crew van dat schip – die beweert hen te komen redden – een heel andere agenda heeft. De crew van de Magus ontdekt tevens iets schokkends, wat één van hen tot tranen brengt.
De crew van de Magus zet z'n tocht naar Sahte Falls voort. Hier ontdekken ze Emmets cameratas. Als ze de tapes die erin zitten bekijken, zien ze beelden van Emmet die de controle verliest. De crew ziet zich genoodzaakt om verder het Amazonegebied in te trekken. Lena onthult een geheim aan een ander crewlid.
Na mysterieuze aanwijzingen die erop duiden dat Dr. Emmet Cole nog leeft, wordt de crew van de Magus bij het doorzoeken van een verlaten onderzoekscentrum achtervolgd door een angstaanjagende kannibaal. De leider van het beveiligingsteam, Kurt, moet een groot persoonlijk offer brengen wat de veiligheid van de crew betreft.
Nu ze afstevenen op de eindbestemming, breekt er chaos uit als een crewlid wordt doodgeschoten. Jahel roept de geest van de Boíuna op om te helpen, tegen de wens van haar vader in. De zoektocht van de crew wordt tevens bedreigd door de onbekende moordenaar. Uiteindelijk loopt de situatie uit de hand.
River, The seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.