background
FlashForward seizoen 1

FlashForward seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

22 afleveringen | 2009 | 43 min |    | Beschikbaar t/m 15-10-2018

FBI-agenten Mark en Demetri zijn bezig met een achtervolging, Olivia is bezig met een operatie en Nicole bedrijft de liefde als iedereen op aarde een black-out krijgt en z'n toekomst ziet. Die toekomst kan gelukkig, verdrietig of gewoon leeg zijn.
Mark en Demetri gaan naar Utah om een verdachte te zoeken die met de black-out te maken kan hebben. Olivia komt de man uit haar visioen tegen. Charlie, de dochter van Mark en Olivia, is van haar stuk door haar flashforward.
Mark en Janis gaan naar Duitsland om te praten met een nazi die in de gevangenis zit en beweert meer te weten over de black-outs. Demetri is bang voor de toekomst. Aaron smeekt Mark hem te helpen het lichaam van z'n dochter op te graven.
Olivia accepteert niet dat het visioen van een patiënt tot een diagnose kan leiden. Demetri denkt dat Mark wacht op het uitkomen van zijn visioen. Mark denkt dat Demetri beheerst wordt door z'n flashforward. Nicole vertelt wat haar visioen is.
Mark is in het defensief als hij wordt ondervraagd bij een hoorzitting over voortzetting van de financiering Waldecks team. Janis vraagt zich af wat de gevolgen van haar visioen op haar relatie zullen zijn. Olivia krijgt een tip over Marks visioen.
Mark, Demetri en Wedeck zoeken een verband tussen twee aanvallen. Olivia spreekt Mark aan op zijn visioen. Demetri onderzoekt een aanwijzing uit Marks visioen. De zoon van Lloyd is verdwenen en Simon neemt contact op met een kennis.
Mark, Demetri, Gough en een MI6-agent onderzoeken recente zelfmoorden. Aaron krijgt bezoek van een vriend van z'n dochter. Demetri geeft toe dat hij geen visioen heeft gehad. Nicole helpt Bryce het mysterie van z'n flashforward te onthullen.
Mark onderbreekt z'n romantische uitstapje met Olivia als een tip leidt naar de getatoeëerde moordenaar uit z'n flashforward. Simon en Lloyd lossen een geschil op tijdens een spelletje poker. Aaron komt achter de waarheid over het ongeluk van Tracy.
Bryce zoekt de vrouw uit z'n visioen. Aaron verbaast zich over Tracy's rare gedrag. Mark gaat achter degene aan die z'n drankprobleem onthult in z'n flashforward. Demitri's collega's proberen de beller te vinden die hem waarschuwde over z'n toekomst.
Mark en Demetri gaan naar Hongkong, waar ze een vrouw vinden die meer zegt te weten over het lot van Demetri. Lloyd wil schoon schip maken over zijn en Simons betrokkenheid bij de black-out. Zoey komt achter de betekenis van haar flashforward.
Mark wordt geschorst en moet in therapie. Demetri en een CIA-agent zoeken naar Lloyd. Janis komt achter de geheimen van Simon. Nicole praat met een man om haar visioen te begrijpen.
Mark wordt geschorst en moet in therapie. Demetri en een CIA-agent zoeken naar Lloyd. Janis komt achter de geheimen van Simon. Nicole praat met een man om haar visioen te begrijpen.
Aaron wil erachter komen waarom de geheime eenheid Jericho achter z'n dochter aan zit. Mike vraagt Lloyd naar een telefoongesprek van tijdens hun flashforward. Zoey probeert alles om het lot van Demetri te veranderen.
Demetri, Janis, Simon en Vogel gaan naar Somalië, waar een man de black-out van z'n dorpsgenoten in 1991 heeft gezien. Bryce vertelt Nicole dat hij kanker heeft. Olivia probeert haar dochter Charlie te laten vertellen over haar flashforward.
Mark en Vogel hebben een plan om de FBI-mol te ontmaskeren, waardoor Mark vervreemd zou kunnen worden van z'n collega's. Mark verhuist om z'n gezin te beschermen, en Keiko blijft in Los Angeles om te zoeken naar Bryce.
Demetri zet vaart achter z'n trouwplannen met Zoey als een FBI-mol de datum van z'n voorspelde moord bevestigt. Wedeck helpt Aaron bij Jericho te infiltreren om Tracy te redden. Olivia's vriendschap met Lloyd wordt hechter.
De klok tikt verder voor Demetri terwijl Mark en z'n team naar hem op zoek gaan. Terrorismeverdachte Alda Herzog belooft te vertellen waar Demetri is - maar wil daar wel wat voor terug.
Janis, de mol bij de FBI, werkt haar collega's tegen. Olivia krijgt verontrustend nieuws van Gabriel. Aarons leven is in gevaar in Afghanistan als hij tussen de plaatselijke bevolking leeft.
Demetri en Banks proberen een moordenaar op te sporen. Mark helpt tegen z'n zin Simon z'n zus te zoeken. De identiteit van Suspect Zero wordt onthuld. Nicole komt erachter waar de vrouw in het visioen van Bryce zich bevindt.
De wereld wacht af of de visioenen uit zullen komen. Mark probeert de link tussen Frost en de black-out te beschermen. Aaron riskeert z'n leven voor z'n dochter. Simon komt in contact met de organisatie die achter de black-out zou kunnen zitten.
FlashForward seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.