background
XOX Betsey Johnson seizoen 1

XOX Betsey Johnson seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | Documentaires | 2013 | 42 min | | Beschikbaar t/m 31-07-2018

In de eerste aflevering is Betsey haar toekomst aan het plannen met Steve Madden; en Betsey's dochter, Lulu, probeert onder de vleugels van haar moeder vandaan te komen.
Betsey heeft minder dan een maand om 90 outfits te maken voor een retrospectieve modeshow. Ondertussen kan Lulu de rekeningen van haar nieuwe modelijn niet betalen.
Betsey neemt Lulu mee naar de Hamptons om haar mislukte huwelijk onder ogen te komen en haar te helpen een aantal iconische stukken te vinden voor een modeshow. Ondertussen brengt Betsey's ex-man een bezoek.
Betsey zoekt 30 modellen om deel te nemen aan een show op de East Coast, terwijl ze zich ook nog moet voorbereiden op een verschijning op de West Coast.
Betsey maakt een verschijning tijdens "Fashion Night Out" en twijfelt aan Allison's bijdrage aan de zakelijke partnerschap met Lulu.
Betsey legt de laatste hand aan haar epische modeshow en 70ste verjaardag, en ze stelt voor dat Lulu uit de taart springt op het einde. Ondertussen, Lulu ontmoet een potentiële zakenpartner voor de lancering van haar eigen lijn, maar heeft ze alles echt op orde nu dat ze op zichzelf is aangewezen? De dag van de modeshow arriveert, compleet met drama en een beroemde zangeres!
Na de modeshow van haar leven heeft Betsey een kalmeerd verjaardags-diner met Lulu, tenminste, dat dacht ze! Betsey kan niet al te lang te ontspannen, want ze heeft een retro-thema fotoshoot voor haar website. Lulu en Betsey hebben een therapiesessie en praten oude problemen uit. Echter, het leidt alleen maar tot het leren van waardevolle informatie over de gezondheid van Lulu.
In de seizoen finale heeft Betsey inspiratie nodig voor haar volgende project en neemt ze met Lulu een spontane reis naar Tokio! Ze moeten eerst de Japanse etiquette leren en dat is niet zo makkelijk als ze hadden verwacht. Betsey en Lulu gaan de stad in om te shoppen, maar slechts een van hen lijkt tevreden. Zal Betsey eindelijk erkennen dat Lulu een serieus gesprek nodig heeft?
XOX Betsey Johnson seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.