background
Vikings seizoen 3

Vikings seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | 2015 | 42 min |    | Beschikbaar t/m 31-08-2019

Koning Ragnar Lothbrok leert zijn zoon Bjorn over de kracht van macht. Ragnar en zijn mannen rusten uit in Wessex en plannen hun toch naar Parijs. De Koning wil laten zien wie de baas is en plant een aanval op Parijs. De strijd wordt zwaar, want de Franse Koning Charles is niet van plan zijn troon zomaar op te geven.
Een mysterieuze man arriveert in Kattegat. Lagertha en Athelstan zetten een Vikingen-kamp op. Koning Ragnar Lothbrok leert zijn zoon Bjorn over de kracht van macht. Ragnar en zijn mannen rusten uit in Wessex en plannen hun tocht naar Parijs.
Koning Ecbert bezoekt de in ontwikkeling zijnde Viking-nederzetting tijdens de eerste oogst en wijst kritiek van zijn vooraanstaande edellieden af.
De zegevierende Wessex/Viking troepen keren terug naar Wessex, maar er is sprake van rancune in het Viking kamp.
De vloot keert terug naar Kattegat waar hen tragische omstandigheden te wachten staan. Lagertha ontdekt dat iemand zich haar titel heeft toegeëigend en overtuigt Ragnar om naar Hederby te reizen in een poging haar titel terug te vorderen. Ragnar kondigt tot ieders grote verrassing een nieuwe inval aan. De profeet heeft interessante voorspellingen voor Rollo.
De voorbereidingen voor de inval in Parijs vorderen gestaag. Porunn en Judith bevallen allebei, maar naast nieuw leven is er ook de dood. Athelsan vertelt Ragnar over zijn hervonden verbinding met het Christelijke geloof. Floki interpreteert een teken van de goden als een teken dat er een offer gemaakt moet worden.
Het verschijnen van de Viking-vloot veroorzaakt paniek bij de bevolking van Parijs.
Het Viking-leger doet een inval en Parijs gaat in lockdown terwijl het leger zich voorbereidt op de verdediging. De Vikingen zijn vastbesloten Parijs binnen te komen en doen er alles aan om te slagen.
De Vikingen gaan voor een tweede aanval op Parijs. Keizer Charles erkent de wanhopige stand van zaken en moet een moeilijke beslissing nemen. In Wessex staat Judith ook voor een moielijk besluit.
Met nog één laatste kans om Parijs in te nemen, nemen Ragnar en zijn troepen een gewaagd besluit. Ragnar vraagt Bjorn om een gunst die de loop van de Viking-geschiedenis kan veranderen.
Vikings seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.