background
Vikings seizoen 2

Vikings seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | 2014 | 50 min |    | Beschikbaar t/m 31-08-2019

Ragnar sluit een verbond met Koning Horik in de strijd tegen Jarl Borg. Ondertussen reist prinses Aslaug naar Kattegat.
Ragnar leidt een nieuwe reeks aanvallen op Engeland.
Terwijl de aanvallen op Wessex doorgaan, probeert Ragnar het hele Westen van England te veroveren. Ondertussen krijgt Koning Ecbert een nieuwe vijand tegenover zich. Jarl Borg heeft zo zijn eigen plannen voor zijn verblijf in Kattegat.
Ragnar ontmoet Koning Ecbert van Wessex om tot een compromis te komen. Rollo staat klaar om zijn troepen te leiden en Jarl Borg versterkt zijn grip op Kattegat.
Lagertha en Ragna zien elkaar na lange tijd weer terug. Aslaug moet onder ogen zien dat haar voorspellingen waarheid lijken te worden. Bjorn moet een moeilijke beslissing maken.
Koning Horik keert terug naar Kattegat met een verrassend voorstel voor Ragnar. Lagertha krijgt niet bepaald een warm welkom van haar nieuwe echtgenoot. Athelstan wordt de nieuwe vertrouweling van Koning Ecbert.
Ragnar en Koning Horik hebben een meningsverschil. Koning Aelle komt aan in Wessex en Ecbert heeft een nieuwe samenwerking op het oog.
De nieuwste voorspelling van prinses Aslaug komt uit. Ragnar en Horik hebben verschillende ideeën over het ware doel van hun reis naar Wessex.
Koning Horik zet een tegenaanval in tegen Koning Ecbert. Ragnar vindt dat ze eerst met de Koning moeten praten, maar Horik weet zeker dat ze de strijd kunnen winnen. Het gevecht gaat door.
Ragnar en Koning Horik gaan terug naar Kattegat en Ragnar vertrouwt in de mensen die hem altijd trouw zijn gebleven. Het is tijd om nieuwe verbonden aan te gaan.
Vikings seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.