background
Superstar DJs with Annie Mac seizoen 1

Superstar DJs with Annie Mac seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

18 afleveringen | Documentaires | 2014 | 45 min | | Beschikbaar t/m 01-08-2018 | € 0

Acteurs Annie Mac

In deze aflevering van Superstar Dj's With Annie Mac wordt het leven van Tiesto onder de loep genomen. De ups en downs van z'n levensstijl komen aan bod. Tevens wordt Breda aangedaan, de plek waar de carrière van Tiesto van start is gegaan.
In de tweede aflevering van Superstar DJ's with Annie Mac wordt het leven van Seth Troxler onder de loep genomen. Annie volgt Seth niet alleen in Londen en Duitsland, maar ook in Ibiza. Hier laat Seth Annie z'n favoriete plekjes zien die zijn levensstijl en persoonlijkheid blootgeven. Tevens vergezelt Annie Seth naar een culinaire conventie waar hij duidelijk in z'n element is.
In de derde aflevering van Superstar DJ's with Annie Mac treedt Annie in de voetsporen van de levens van de twee broers Guy en Howard, die samen het duo Disclosure vormen. Om een goed beeld te vormen van dit duo, reist Annie af naar Reigate om met eigen ogen te zien waar ze vandaan komen en waar het eerste album is ontstaan.
Superstar DJ's presentatrice Annie Mac reist af naar Brighton om Norman Cook, ook wel bekend als Fatboy Slim, het vuur aan de schenen te leggen. Z'n 30-jarige carrière wordt onder de loep genomen. Op welk moment is z'n carrière van start gegaan en heeft hij nog plannen voor de toekomst? Een kleine greep uit de vragen die hem worden gesteld. Ook komt z'n drankverleden aan bod.
Annie Mac reist naar Las Vegas, waar ze op zoek gaat naar producer Diplo.
Annie besluit de serie met een overzicht van de ontwikkeling van de dj: van het clubcircuit naar bomvolle stadions.
Superstar DJs with Annie Mac seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.