background
Barry seizoen 1

Barry seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

15 afleveringen | Komedie | 2018 | 28 min |     | Beschikbaar t/m 26-03-2019

Eerste aflevering van de serie. Barry (Bill Hader) is een gedesillusioneerde inwoner van het Midwesten, die huurmoordenaar wordt op aandringen van Monroe Fuches, een oude vriend die hem gaat begeleiden. Barry wordt naar LA gestuurd om een jonge acteur te vermoorden, verstoort per ongeluk een acteerles en raakt besmet met het acteervirus op het moment dat hij een band opbouwt met leraar/goeroe Gene Cousineau en zijn studenten, inclusief een mooie vrouw met de naam Sally Reed.
Barry is een duistere komedie met Bill Hader als een goedkope depressieve huursoldaat uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een ??hit uit te voeren op een aspirant-acteur.
Een gefrustreerde Barry mist zijn acteerklas om een verplichting na te komen. Detectives Moss en Loach proberen samen een moord op te lossen. Gene dringt erop aan dat Barry meer risico's moet nemen. Sally is helemaal van slag geraakt tijdens een auditie en zoekt troost bij Barry. De Tsjetsjenen juichen bij de aankomst van een beruchte moordenaar.
Barry ontdekt dat het niet meevalt om Fuches en de Tsjetsjenen op een afstand te houden. Sally is verbijsterd als ze ontdekt dat een auditie die was geregeld door een nieuwe impresario doorgestoken kaart is. Gene belooft Ross explosief nieuws, maar hij zal moeten wachten tot een etentje. Barry nodigt een marinemaatje en twee vrienden uit voor een feestje van zijn klasgenoot Natalie, waar opkomend acteur Zach probeert om Sally onder Barry's neus weg te kapen.
Barry probeert een nieuw begin te maken met Sally, maar een scène uit Macbeth brengt een reactie teweeg die ze nog verder uit elkaar drijft. Moss ondervraagt de studenten uit Gene's acteerklas nadat een video-opname van de schietpartij boven water is gekomen. Barry zit in een lastig parket nu hij samen moet werken met Taylor, een roekeloze nieuwe kennis, op een gevaarlijke missie om een groep Bolivianen uit de weg te ruimen.
Barry probeert zijn eigen weg te gaan op een afgelegen landingsstrook, maar Taylor laat hem niet zomaar gaan. Vacha wil wraak nemen op de man die zijn broer heeft vermoord, ondanks het bevel van Pazar om niet in te grijpen. Moss probeert haar samenwerking met Gene te beëindigen, maar voelt dat ze op een kritiek moment toch weer terug wilt naar zijn klaslokaal. Sally doet haar best om een grote acteeropdracht binnen te slepen.
Na een dodelijke schietpartij op de landingsbaan moet Barry een moeilijke beslissing nemen om te voorkomen dat hij wordt gepakt. Pazar geeft Fuches ervan de schuld dat hij de oorlog heeft verklaard aan Cristobal Sifuentes, een meedogenloze, maar beschaafde Boliviaanse drugsbaas. Sally vreest dat haar optreden in de schoolopvoering van Macbeth in het water zal vallen, waardoor ze weer een kans misloopt om indruk te maken op een belangrijke impresario uit Hollywood.
Slot seizoen één. Barry belooft om zijn criminele leven voorgoed af te zweren. Pazar zet de vervanger van Vacha in om met Fuches af te rekenen. Moss en haar team maken zich klaar voor een grote arrestatie in de hoop eindelijk de Madison-zaak op te lossen.
Barry seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.