background
Shameless seizoen 10

Shameless seizoen 10

Inbegrepen bij Movies & Series

14 afleveringen | Drama, Komedie | 2012 | 46 min |    | Beschikbaar t/m 30-09-2018

De inwoners van Chatsworth ontvangen een van de Olympische ringen van de Spelen in Londen van 2012. De ceremonie loopt uit tot een rel. De Maguires zien een uitbreiding van hun zaken: Shane exploiteert een festivalterrein en Mimi is betrokken bij de ouderraad van de locale school. Op een dag ontdekt Jamie dat niet Paddy, maar ene Alfy z’n biologische vader is. Het blijkt dat Mimi en Paddy in hun jonge jaren een triootje hadden met deze Alfy. De dakloze Avril en Letitia zoeken hun toevlucht tot Avril’s oudere zus, die een snob is. Frank raakt verslaafd aan de seksuele diensten van het duo Sherillee en Derrillee.
Mimi raakt steeds meer betrokken in haar rol als lid van de ouderraad op school. Als Mr Banbury, het schoolhoofd, in de problemen raakt door een herrieschopper op school terug te laten komen, schiet Mimi hem te hulp op de dag dat de schoolinspecteur langskomt. Ze roept de hulp in van haar vrienden die zich als leraar op school voordoen. Alles verloopt gladjes tot Adam, de kleine herrieschopper, de magnetrons in de keuken opblaast. Ondertussen verzoent Jamie zich met Kassi, z’n halfbroer, die hem meeneemt naar de plek waar de as van hun vader is uitgestrooid. Gloria begint het steeds moeilijker te vinden om de abnormale relatie met haar broer in stand te houden, terwijl hij steeds meer gevoelens voor haar krijgt.
Lillian vraagt Kelly’s hulp om geld op te halen dat ze weggeborgen heeft in een stationskluis. Kelly neemt Marty met haar mee. Ze ontdekken dat er meer geld ligt dan waar Lillian het over had. Ze besluiten een groot deel van het geld te stelen voor een betere toekomst. Dan begint Kelly schuldgevoelens te krijgen. Mimi probeert Mrs Tattersal , een leraar van school, uit een diep dal te halen. Patreesha houdt een housewarming voor Avril en Lititia. Dit loopt anders dan verwacht.
Kassi biedt Kelly en Marty z'n hulp bij hun hypotheekaanvraag; hun aanvraag wordt echter afgewezen. Jamie ontdekt dat z'n broer niet zo eerlijk is als hij zich voordoet. Kassi wordt verdacht van een aantal misdrijven als de politie op een dag voor z'n deur staat. Jamie besluit Kassie en z'n gezin te helpen en verhuist hen naar Chatsworth. Mimi heeft een hekel aan Kassie en ontvlamt in woede als ze ontdekt dat Jamie hen naar Chatsworth heeft gebracht zonder het haar te vertellen. Shane voelt zich seksueel aangetrokken tot agente Randall die hem aanmoedigt om een seksuele relatie met haar aan te gaan.
Jamie, Shane en Kassi houden een mannenavond. ’s Ochtends worden ze door de politie gewekt die Kassi arresteren wegens witwasserij en identiteitsfraude. Wanneer Jamie Esther vertelt dat Kassi gearresteerd is, lijkt het haar koud te laten. Jamie windt zich hierover op. Chesney zoekt naar een nieuwe koelvitrine en ontmoet Remona die spullen verkoopt van een zaak die gesloten wordt en waardoor ze haar baan kwijtraakt. Chesney biedt haar een baan aan in z’n winkel zonder te weten dat Remona haar speciale krachten hiervoor aanwendt.
Aidan komt in de problemen als de oude man die hij bezoekt als taakstraf komt te overlijden. Hij vraagt Dom om hulp. Dom verdenkt Aidan ervan de oude man te hebben vermoord. Frank is vaak bij Esther tot grote woede van Thalia, Esther’s dochter. Thalia is vastberaden om hier een eind aan te maken.
Shane bereidt zich voor op het muziekfestival, maar hij zet alles op het spel vanwege z’n relatie met agente Randall. Hij vertrouwt z’n gevoelens toe aan Karen en zij helpt hem zich te vermannen. Letitia en Aidan komen met een plan om Mary-Mae te helpen bij haar inspanningen op liefdesgebied. Het loopt echter niet zoals gepland.
Frank ontmoet zijn kleindochter Katie per toeval en komt hierdoor weer in contact met Lip. Lip woont dichtbij, maar wil niet geassocieerd worden met z’n vader in wie hij teleurgesteld is. Frank is woedend wanneer hij ontdekt dat Mimi al heel lang deel uitmaakt van Katie’s leven terwijl hij in het ongewisse werd gelaten. Lip wordt verwelkomd door z’n oude vrienden en vervalt al snel in z’n oude gedrag. Saul wil scout worden en sluit zich aan bij Remona’s scouting groep. Z’n oom Jamie echter waarschuwt hem geen volger te zijn, maar een leider.
Op een dag staat Remona’s vader, Barry, in de winkel. Hij wil de relatie tussen hem en Remona weer nieuw leven inblazen. Remona heeft daar echter geen behoefte aan. Chesney heeft medelijden met Barry en wordt vrienden met hem. Later ontdekt Chesney Barry’s ware aard. Frank vindt een zak met ecstasypillen in Tam’s jaszak. Hij vertelt dit aan Esther, die Tam ermee confronteert. Politieagent Randall is geobsedeerd door Shane en beschouwt hem steeds meer als haar bezit.
Billy besluit te solliciteren naar een baan als verkoper van beveiligingssystemen omdat hij gerespecteerd wil worden en hij wil dat Mimi trots op hem is. Hij wordt niet aangenomen, maar hij doet alsof hij de baan heeft en succesvol verkoper is. Hij komt later in de problemen. Esther wil dat de rector het pesten op school tegengaat. Maar dan hoort ze dat haar dochter Thalia zelf een pestkop is. Ze probeert Thalia te overtuigen dat mensen je vergeven voor rot gedrag zo lang je maar je excuses aanbiedt.
Patreesha wil haar zangcarrière nieuw leven inblazen met hulp van jazz-musicus Louis, die haar een veelbelovende zangcarrière belooft. Op een dag bezoekt Louis Patreesha, maar hij overlijdt plotseling. Patreesha en Avril vinden een koffer met een groot bedrag aan geld. Ze besluiten het geld te houden. Laten ontdekken ze dat Louis niet de man was die hij beweerde te zijn. Frank wordt door een misverstand aangezien voor een onderbroekendief en hij wordt verstoten door de wijk. Hij moet dit misverstand rechtzetten, maar hoe?
Mimi besluit met pensioen te gaan en de zaken over te laten aan Jamie en Shane, terwijl zij een sportzaal wil bouwen. Om fondsen te werven, probeert ze lid te worden van een liefdadigheidsvereniging in het sjieke Wilmslow. Billy wil aan geld komen voor Mimi en onderneemt een hachelijke actie met hulp van Aiden. Shane maakt het uit met agente Randall, maar zij is het hier niet mee eens.
Derrilee heeft haar man verlaten en woont nu bij Frank in. Haar man Baxter is kwaad en wil haar terug. Gewapend verschijnt hij op de school waar Frank werkt. Op datzelfde moment gaat het brandalarm af en de politie komt ter plekke. Later vindt er een gijzeling plaats. Frank, Derrilee en Stella worden gegijzeld. Bovendien duikt Franks ex, Monica, weer op.
Frank heeft maanden in de gevangenis gezeten voor uitkeringsfraude. Nu hij weer vrij is, hoopt hij op een welkomstfeestje. Echter, Monica vertelt hem dat ze zwanger is en bevalt van een zoon, Ben, die de helft is van een tweeling die de abortus heeft overleefd. Monica wil een begrafenis houden voor haar dode baby en verzoekt haar kinderen om thuis te komen. Lip, Carl en Fiona komen terug en zien hoe hun ouders de kleintjes verwaarlozen. Fiona besluit tot een drastische actie om Stella en Ben te behoeden voor dezelfde slechte jeugd die zij heeft gehad.
Shameless seizoen 10
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.