background
Outlander seizoen 3

Outlander seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | 2017 | 54 min |    | Beschikbaar t/m 31-08-2018

Na een verpletterende nederlaag bij Culloden Moor in 1746 wordt Jamie gevangengezet. Claire probeert in de 20e eeuw tijdens haar zwangerschap haar verdriet te verwerken.
In de gevangenis ontdekt Jamie dat een oude vijand als bewaarder zijn leven nu tot een hel kan maken. Met de jaren proberen Claire en Frank het beste van hun huwelijk te maken, maar een ongenode gast verbreekt de illusie.
Jamie vindt een onverwachte bondgenoot in de Ardsmuir gevangenis, terwijl de medicijnenstudie van Claire haar crisis met Frank verergert.
Jamie werkt op het aristocratische landgoed Hellwater en wordt met tegenzin meegesleept in de intriges van een gegoede Britse familie. In het Schotland van 1968 proberen Claire, Brianna en Roger een spoor van Jamie in de geschiedenis te vinden. Claire vraagt zich af of ze hem ooit nog zal vinden.
Als Brianna worstelt met de onthullingen van de afgelopen zomer, maakt Claire haar duidelijk dat ze echt op haar vader lijkt, haar 18e-eeuwse Highlander-vader. Het wordt nog gecompliceerder als Roger nieuws heeft dat Claire en Brianna voor een onmogelijke keuze stelt.
Na tientallen jaren van elkaar gescheiden te zijn, ontmoeten Jamie en Claire elkaar weer, en blazen hun emotionele en fysieke band nieuw leven in. De zaken waarin Jamie verwikkeld is, brengen alle hoop op een eenvoudig leven echter in gevaar.
Na een gewelddadige confrontatie, volgt Claire haar geweten als chirurg, hoewel dat de levens van haar en Jamie in gevaar brengt. Tegelijkertijd probeert Jamie een arrestatie te ontlopen, nu een wetshandhaver hem op de hielen zit.
Claire keert met Jamie terug naar Lallybroch, waar ze niet de ontvangst krijgt die ze verwacht had. Zonder haar weten heeft Jamie keuzes gemaakt tijdens hun scheiding die nu consequenties hebben.
Claire en Jamie verlaten Schotland en varen naar het Caraïbisch gebied op een belangrijke zoektocht. Als de bijgelovige bemanning een zondebok zoekt voor het genoten ongeluk, komt er redding uit onverwachte hoek.
Claire probeert met alle moeite de bron van een epidemie op een schip te vinden, voordat honderden opvarenden sterven. Jamie komt in conflict met kapitein Raines, terwijl Fergus verscheurd wordt tussen loyaliteit en liefde.
Claire waagt een gok en spoelt aan op een schijnbaar verlaten eiland, waar ze alleen maar kan proberen te overleven. De Artemis is zwaar beschadigd door de gevaarlijke wateren en Jamie brengt wat vreugde voor de bemanning tijdens de zware tegenvaller.
De Artemis bereikt eindelijk Jamaica en brengt Jamie en Claire dichter bij hun doel. Op een rijkelijk bal ontmoeten de Frasers oude bondgenoten, maar ook oude vijanden die hun missie willen dwarsbomen.
Claire wordt gedwongen een kat-en-muisspelletje te spelen met een oude tegenstander op haar zoektocht naar Jonge Ian. De Frasers haasten zich door de jungle van Jamaica om het ondenkbare te voorkomen.
Outlander seizoen 3
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.