background
Strike Back seizoen 5

Strike Back seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series XL

19 afleveringen | Actie | 2018 | 45 min |   | Beschikbaar t/m 05-02-2019

Première seizoen vijf. Wanneer Omair Idrisi, een meedogenloze terrorist, opgesloten in Syrië, ontsnapt na een hinderlaag bij de Jordaanse grens, wordt de geheime Britse antiterrorisme-eenheid Section 20 weer tot leven gebracht om hem op te sporen. Uitgerust met de modernste technologie, reizen de nieuwe S20-teamleden - Sgt. Samuel Wyatt, Thomas 'Mac' McAllister, commandant Natalie Reynolds en onderkorporaal Gracie Novin - naar Libië met hun oog op een Saoedische prins met banden met Idrisi en zijn Britse rebellenvrouw Jane Lowry.
In Ajir, Libië, doorstaat Section 20 een kogelregen en een stedelijke hinderlaag om Morgan Ives, een Amerikaanse wapenhandelaar zonder scrupules te bevrijden, die werd bedrogen door Idrisi. Terwijl het team door vijandig gebied rijdt, worden ze gedwongen om medische hulp te zoeken in een Libisch Nationalistisch kamp geleid door generaal Farid, die slechte herinneringen heeft aan Mac en Wyatt. Uiteindelijk in gevecht met Idrisi en zijn handlangers in een afgelegen bunker, wordt het conventionele vuurgevecht van S20 overtroefd door een op handen zijnde luchtaanval op bevel van Wyatts commandant, kolonel Parker.
Al zoekende naar Jane Lowry in Boedapest, ontdekken Donovan en Section 20 dat ze banden heeft met Magyar Ultra, een blanke nationalistische bende onder leiding van Rosa Varga en haar explosieve broer Josef, en dat ze de groep heeft ingehuurd om de Russische expert op het gebied van chemische wapens, Dr Kareem Markov, te ontvoeren. Mac infiltreert de bende door zich voor te doen als een MMA-strijder en wordt geconfronteerd met moeilijke beslissingen om zijn dekmantel te beschermen.
Terwijl Mac en Dr Markov worden vastgehouden in een afgelegen Magyar Ultra-overlevingskamp buiten Boedapest, haast Section 20 zich door het bos in een wanhopige poging om hun kameraad te redden en de Russische chemicus in handen te krijgen voordat Lowry hem te pakken krijgt.
Nu Dr. Markov onder toezicht van Lowry staat, probeert Section 20 in te grijpen, voordat de dodelijke Novichok-cocktail klaar is. Novin infiltreert in het landhuis van Borisovich, een drugsbaron uit Wit-Rusland, om belangrijke informatie te vinden.
Lowry rekruteert een jonge jihadi genaamd Maya om de Novichok te testen, en het team doet er alles aan om haar te stoppen. voordat het gas wordt vrijgelaten op nietsvermoedende burgers. Yuri, een gevaarlijke huurmoordenaar werkzaam voor Borisovich, krijgt de opdracht om de leden van Section 20 te elimineren.
Om Lowry bij te houden, gaat Section 20 op zoek naar ex-CIA-opdrachtnemer Rachel Sheridan, terwijl Wyatt probeert het vertrouwen van haar vervreemde dochter Lila terug te winnen. Ondertussen leiden de pogingen van Novin om dichterbij Jensen te komen ertoe dat hij steeds meer in het veld terechtkomt--en dichterbij het gevaar.
Mac en Wyatt komen steeds dichter bij een "black site" die een terrorist beschermt die de interesse van Lowry heeft gewekt--net als die van Kolonel Parker. Jensen is weer terug aan het werk onder het toeziend oog van Donovan en probeert een code te kraken voor het "Project Tenebrae".
Het team maakt haast met het leveren van een pakketje aan Donovan, maar een bekende tegenstander zorgt voor problemen onderweg. Een verrassende openbaring verandert alles, en dwingt Reynolds tot een lastige keuze. Op het moment dat Novin in de hoek wordt gedreven, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek.
Slot seizoen vijf. De belangen zijn groter dan ooit op het moment dat Section 20 op een afgelegen eiland op zoek gaat naar een geheim bestand dat Ives en de Russen ook in handen willen krijgen.
Strike Back seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.