background
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 3

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

22 afleveringen | 2016 | 41 min |    | Beschikbaar t/m 31-07-2018

Wanneer Coulson en het team een nieuwe Onmenselijke ontdekken, komt S.H.I.E.L.D. oog in oog te staan met een andere organisatie voor krachtige mensen. Nog duizelig van Simmons' dramatische verdwijning, Spant Fitz zich tot het uiterste in om erachter te komen hoe hij haar terug kan krijgen.
Fitz en het team schakelen de hulp in van een Asgardian om de geheimen te ontdekken van een oude monoliet die Simmons heeft opgeslokt, en Agent May staat op een kruising met haar persoonlijke en professionele leven.
Daisy, Mark en Coulson racen om bescherming te bieden aan Lincoln terwijl Rosalinds team de Onmenselijke opspoort in hun zoektoch naar krachtige mensen. In de tussentijd bewijst Hunter dat hij geen grenzen heeft als het gaat om zijn wraak tegen Ward en Hydra.
Na een schoorvoetend akkoord om informatie te delen met Rosalind en de ATCU, zijn Coulson en het team op zoek naar de Onmenselijke die andere Onmenselijken doodt, en May vindt dat Hunters missie om Ward te pakken te persoonlijk is.
Na haar dramatische redding van een andere planeet is Simmons nog aan het bijkomen van haar beproeving, en onthuld hoe ze heeft moeten vechten voor haar leven in een harde nieuwe wereld.
De inzet is nog hoger nu Hunter en May achter Ward en Hydra aan blijven gaan, en Daisy en Coulson beginnen de ATCU ervan te verdenken een groot geheim voor S.H.I.E.L.D. te hebben, in "Marcel's Agents of S.H.I.E.L.D."
Terwijl Daisy en het team strijden om de Onmenselijken te beschermen, ontdekt S.H.I.E.L.D. de schokkende waarheid over een van hun grootste vijanden. Fitz helpt Simmons in de tussentijd informatie in handen te krijgen die ze terug kan leiden naar de poort.
Het S.H.I.E.L.D. team ontdekt gevaarlijke waarheden over de ATCU, en Wards plannen om S.H.I.E.L.D. te vernietigen nemen een verrassende wending.
Wards campagne voor wraak brengt het team van S.H.I.E.L.D. op hun knieën, en Coulson bewijst dat hij er alles aan zal doen om de rekening te vereffenen.
S.H.I.E.L.D. En Hydra gaan nek aan nek in een strijd die Coulsons wereld voor altijd zal veranderen. Terwijl Daisy en haar team van Onmenselijken vechten om Hydra op afstand te houden, nemen Coulson en Fitz het ultieme risico in de epische winter finale.
Coulson is vastberaden om naar Gideon Malick te gaan en een einde te maken aan Hydra, voor eens en altijd. In de tussentijd ontmoeten Daisy en het team meer Onmenselijken die krachten hebben die ze nooit eerder hebben gezien.
Coulson en Generaal Talbot zijn gedwongen om samen te werken en wonen een wereldwijd symposium bij over Onmenselijken, waar ze Malick ervan verdenken een spion te hebben.
Bobbi en Hunter raken verstrikt in een moordplot na Malick naar Rusland gevolgd te hebben. Als S.H.I.E.L.D. racet om de levens te redden, verandert het team voorgoed.
Wanneer een radicale groep genaamd The Watchdogs verschijnt met plannen om de Onmenselijken te elimineren, komen Agent Mack en zijn broer terecht in de vuurlinie. In de tussentijd ontdekt Simmons een krachig chemische samenstelling die de toekomst van Onmenselijken kan veranderen.
Wanneer Daisy een angstaanjagende glimp van de toekomst krijgt, racet S.H.I.E.L.D. om te bewijzen dat het lot niet vastligt.
S.H.I.E.L.D. jaagt op informatie over hun gevaarlijke nieuwe vijand, en een schaamtevol geheim van Malicks verleden wordt bekend, die dreigt de Hydra nalatenschap te vernietigen.
Agent Daisy Johnson moet de Geheime Krijgers aanroepen voor een inaugurele missie die geen lid ongedeerd laat. In de tussentijd leert S.H.I.E.L.D. meer over Hive's krachten, waardoor ze gedwongen worden te twijfelen aan iedereen de ze vertrouwen.
S.H.I.E.L.D. blijft verbaasd en gedecimeerd achter wanneer Hive Onmenselijken naar zijn kant blijft trekken. Agenten Fitz en Simmons volgen een spoor waarmee ze mogelijk de maniacale Onmenselijke kunnen stoppen, voor eens en altijd.
Coulson en zijn team strijden tegen Hive's controle over Onmenselijken, als het dodelijke plan van hun vijand voor het menselijk ras bekend wordt.
Daisy's profetie komt dichterbij een groot verlies, wanneer de nasleep van de evenmenten van "Marvel's Captain America: Civil War" S.H.I.E.L.D. forceren om Onmenselijken te registreren.
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.