background
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 2

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

22 afleveringen | 2015 | 41 min |    | Beschikbaar t/m 31-07-2018

Coulson en z'n team zijn nu vluchtelingen, maar dat weerhoudt hen er niet van de wereld te beschermen. Maar zal S.H.I.E.L.D. ooit weer vertrouwd worden, met nieuwe leden die ze amper kennen?
Met het leger en Hydra in de achtervolging neemt Coulson een wanhopige gok om z'n team te redden.
Coulson en z'n team proberen Hydra te snel af te zijn om Donnie Gill te pakken te krijgen - een gevaarlijk genie dat objecten kan bevriezen - terwijl Simmons tussen twee vuren komt te liggen.
Als hij op een missie is om meer te weten te komen over de geheimen van de mysterieuze brief, wordt Coulson aangevallen door de enige die hij vertrouwt: agent Melinda May.
Coulsons team neemt het op tegen de mooie en dodelijke Bobbi Morse, hoofd veiligheid van Hydra. Ondertussen dwingt Skye's vader Raina om hem koste wat het kost met z'n dochter te herenigen.
De wereld keert zich tegen S.H.I.E.L.D. als Hydra zich voor hen uitgeeft om de Verenigde Naties aan te vallen. Een onverwachte vijand leidt die aanval om hun ondergang te bewerkstelligen.
Het team ontdekt vermoorde slachtoffers op wie de buitenaardse tekens staan die Coulson heeft getekend. Alle geheimen en leugens van Coulson bereiken een kritiek punt.
Coulson en het team staan voor een epische confrontatie met Hydra om achter een oud geheim te komen. Ward ontvoert z'n broer, senator Christian Ward, voor een gewelddadig tripje terug in het verleden.
S.H.I.E.L.D. ontdekt de oude stad vóór Hydra, maar het blootleggen van de geheimen kan een van Coulsons teamleden het leven kosten.
De troepen van Coulson en Whitehall treffen elkaar in een explosieve confrontatie die ieders lot drastisch zal veranderen. Ondertussen ontdekt Skye schokkende geheimen over haar verleden.
Coulsons team moet de consequenties van hun oorlog met Hydra onder ogen zien.
Coulson en z'n team schieten de verwarde Lady Sif te hulp. Ze is haar geheugen kwijt na een gevecht met een mysterieuze strijder, wiens ware missie een schokgolf binnen S.H.I.E.L.D. zal veroorzaken.
Cal wil wraak op Coulson door een team van superschurken te vormen om S.H.I.E.L.D. te verwoesten. May gaat naar haar ex-man met een crisis die het team dreigt te verscheuren.
Coulson worstelt om het team bijeen te houden en Bobbi en Mack onthullen aan wie ze echt trouw zijn.
Oorlog komt voor Coulson nabij op een manier die hij nooit had verwacht, als er schokkende onthullingen worden gedaan. Skye worstelt om haar nieuwe krachten te leren beheersen.
Als Robert Gonzales z'n kans schoon ziet, moet Coulson er alles aan doen om de toekomst van S.H.I.E.L.D. te beschermen. Skye's reis om haar krachten te leren beheersen, neemt een verrassende wending.
Het verhaal achter Melinda May's transformatie in 'de Cavalerie' wordt onthuld. Als Skye meer te weten komt over haar erfenis, zal de waarheid haar een nieuwe richting op sturen.
Een gevaarlijk nieuw verbond wordt gevormd als Coulson en Hunter zich wenden tot de laatste persoon die je zou verwachten: Grant Ward.
Gonzales en Coulson moeten een manier vinden om hun geschillen opzij te zetten en samen Hydra tegen te werken, zelfs als dat betekent dat ze moeten samenwerken met iemand die ze niet vertrouwen.
Skye wordt verscheurd tussen haar loyaliteit aan S.H.I.E.L.D. en haar link met de Onmensen. Coulson onthult een geheim dat hij zelfs niet heeft verteld aan hen die hem het meest na staan.
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.