background
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 1

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

22 afleveringen | 2013 | 39 min |   | Beschikbaar t/m 31-07-2018

Agent Phil Coulson leidt z'n nieuwe S.H.I.E.L.D.-team bij het opsporen van een man die bijzondere krachten heeft gekregen. Krachten die vernietigende gevolgen kunnen hebben.
Coulson en z'n S.H.I.E.L.D.-agenten reizen naar Peru om een object van onbekende afkomst met codenaam 0-8-4 te onderzoeken. Maar wanneer hij commandant Camilla Reyes tegen het lijf loopt, vliegen er meer dan alleen vonken rond op 9 meter hoogte.
Als de wetenschapper dr Franklin Hall wordt ontvoerd, moeten agent Coulson en z'n team een race tegen de klok voeren om hem op te sporen. Skye is hun enige redding -- hij laat het team tot het uiterste gaan als het hele plan wordt omgegooid.
Agent Coulson en het S.H.I.E.L.D.-team sporen een mysterieuze vrouw op die in haar eentje een aantal inbraken heeft gepleegd. Als de identiteit van de vrouw bekend wordt, dreigt een verontrustend geheim Coulson te ruïneren.
Een ongrijpbaar meisje in een bloemetjesjurk kan de sleutel zijn tot het mysterie dat Coulsons team naar Azië leidt om een jongeman met gevaarlijke krachten te redden. Ondertussen heeft Skye een geheim dat haar relatie met het team in gevaar brengt.
Als er zwevende lijken opduiken, moeten Coulson en de agenten van S.H.I.E.L.D. jacht maken op een ongrijpbare moordenaar. Niemand is veilig, zelfs het team niet.
Voor Coulsons team worden gevaarlijke geheimen verborgen gehouden. Hij zet alles in het werk om Ward en Fitz te reddden als ze op een geheime Level 8-missie worden gestuurd die tragisch zou kunnen aflopen.
In de nasleep van de gebeurtenissen uit de speelfilm "Thor: The Dark World" moeten Coulson en de agenten van S.H.I.E.L.D de scherven bij elkaar rapen. Maar daarbij dreigt een teamlid vernietigd te worden.
Coulson en zijn team worden gekweld door een mysterieuze kracht die hen allemaal dreigt te vernietigen. Alleen een geheim uit May's verleden kan hen redden.
Coulson pakt de strijd tegen Centipede weer op. Dit keer schakelt hij Mike Peterson in voor ultrasterke soldatensteun. Naarmate ze dichter bij de waarheid komen, worden opzienbarende geheimen onthuld en komt het hele team onverwachts in gevaar.
Coulson ontdekt essentiële informatie over het raadsel van zijn dood, maar nu Centipede bloed wil zien, zal die kennis wellicht ten koste van een teamlid gaan.
Coulson en May ontdekken schokkende dingen over Skye's verleden, terwijl het team op de S.H.I.E.L.D. Academie in een storm belandt.
Coulson en zijn team zitten Clairvoyant op de hielen en stappen op een geheimzinnige trein die de dood tegemoet lijkt te gaan.
Coulson gaat tot de aanval over om Skye te redden en schakelt de hulp in van Wards voormalige superieur John Garrett (Bill Paxton). Hij ontdekt schokkende feiten over zijn eigen leven en S.H.I.E.L.D.
Als Coulson en zijn team worden aangevallen door Lorelei, een dodelijke verleidster die uit Asgard is ontsnapt, schiet Thors Lady Sif, reeds lang haar nemesis, hen te hulp.
Agenten Garrett en Triplett zijn teruggekomen om Coulsons team te helpen bij het opsporen van de Clairvoyant, de beruchte vijand van S.H.I.E.L.D. Zal Deathlok hen allemaal vernietigen om de identiteit van zijn meester te beschermen?
Coulson en zijn team merken dat ze niemand meer kunnen vertrouwen en ontdekken dan dat er een verrader in hun midden is.
Nu kolonel Glenn Talbot hen op het spoor is, vluchten Coulson en zijn team naar de laatste plek waar iemand ze zal zoeken. Daar beginnen ze de gevaarlijkste geheimen van S.H.I.E.L.D. te ontrafelen, geheimen die hen allemaal kunnen vernietigen.
Terwijl hun wereld op zijn kop staat, zet Coulson alles op alles om zijn enige ware liefde te redden. Het mysterie van 'de Cellist', dat begon in Marvel's The Avengers, wordt eindelijk onthuld.
Als ze niemand meer kunnen vertrouwen, keert agent Maria Hill (Cobie Smulders) - uit 'Marvel's The Avengers' en 'Marvel's Captain America: The Winter Soldier' - terug en schiet Coulson te hulp terwijl S.H.I.E.L.D. verwoest wordt.
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.