background
High Maintenance seizoen 2

High Maintenance seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2018 | 28 min |    | Beschikbaar t/m 21-01-2019

Première van seizoen twee. The Guy is drukker dan ooit vanwege de reacties van New Yorkers op nieuws dat de wereld verandert. De ochtend na een romantisch samenzijn, brengen zorgeloze hotelgasten een ontspannende dag door zonder enig idee wat er zich buiten de deur afspeelt. Met een wereld om zich heen die aan het instorten is, heeft de kamergenoot van een klant moeite om zijn gewicht op peil te houden.
Een koppel gaat op bezoek bij hun dochter in Bushwick en geniet van de stad, maar ze moeten wel zien om te gaan met een verre van ideale huurwoning met een onvoorziene kamergenoot. The Guy brengt een levering aan de volledig vrouwelijke, politiek-gerichte bijeenkomst van Brenna en Molly, waar het drama al snel toeslaat.
Een hardwerkende makelaar in Brooklyn doet haar uiterste best om een nieuw huis te vinden. Candace en John winnen een loterij voor een betaalbare woning en moeten zien om te gaan met de cultuurschok en de klassenscheiding als ze naar een nieuw appartement verhuizen. The Guy overweegt deze woonsituatie.
Een voormalige chassidische man verkent de wereld buiten zijn sekte en komt in contact met een schrijver die mogelijk andere bedoelingen heeft. Het avondje uit van een nachtclubartiest neemt een onverwachte draai. The Guy krijgt een goede band met een chauffeur op het moment dat hij zelf een lift nodig heeft.
The Guy probeert van te ontstressen als hij in een oncomfortabele situatie terechtkomt. Een freelance merkstrategist heeft moeite met haar laatste opdracht en heeft daarom een grote behoefte aan een portie wiet.
Een potentiële partner, Abdullah, neemt de wietroute van The Guy over terwijl The Guy probeert wat rust te pakken.
Emily, een artistieke tiener, moet lijdzaam toezien terwijl haar verjaardag wordt overgenomen door haar boheemse moeder, haar seksuele, onbevangen vrienden en een levering van The Guy. Alleen de Europese vriend van haar moeder geeft haar de aandacht waar ze naar verlangt.
Als een hooggespannen moeder steeds meer betrokken raakt bij het leven van haar jongvolwassen dochter, vraagt haar man The Guy om een middel tegen haar stress, en niet te vergeten hun teleurstellende seksleven. Nadat hij een routinelevering heeft afgerond, verandert een goede daad van The Guy, het helpen van een oude man, in meer dan hij had verwacht.
Een computerprogrammeur besluit op advies van de The Guy een technologievrije avond door te brengen om te proberen het leven te omarmen zonder de afleidingen van het internet. Nadat een controversiële tweet de aandacht trekt, wordt een komiek overstelpt door internettrollen. Een onverschrokken danser heeft bij een poging voor een wereldrecord moeite met de trage voortgang van de tijd en haar wegvallende danspartners.
Slot seizoen twee. Op de dag van de eclips gaan twee koppels naar het park en maken ondertussen nieuwe vrienden. The Guy zegt enkele mensen gedag en probeert zijn leven te veranderen.
High Maintenance seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.