background
Here and Now seizoen 1

Here and Now seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

20 afleveringen | Drama, | 2018 | 49 min |       | Beschikbaar t/m 11-02-2019

Eerste aflevering van de serie. Audrey Bayer legt de laatste hand legt aan de 60ste verjaardag van haar echtgenoot Greg, een mijlpaal die hij niet graag viert, en er beginnen scheuren te ontstaan in hun vooruitstrevende, multiraciale gezin. Ramone, de Colombiaanse zoon van het stel die net een relatie met een barista genaamd Henry is begonnen, heeft onverklaarde, terugkerende ontmoetingen met de cijfers '11:11.' Duc, geadopteerd uit Vietnam, plukt de vruchten van een lucratieve carrière als 'motivatie architect', maar Audrey is bezorgd over zijn celibaat. De in Liberia geboren Ashley, een succesvolle leidinggevende in de mode-indust
Ramon en Shokrani onderzoeken de mogelijke psychische connectie tussen '11:11' en een foto in het kantoor van de dokter. Kristen en Ashley krijgen problemen. Duc krijgt goed nieuws over zijn zelfhulpmanuscript, maar hij wordt gehumeurd door het verzoek van de uitgever. Audrey wordt ingeschakeld om te helpen een nieuwe politiek incorrecte vereniging op school op te breken. Greg verliest, deels doordat hij ontregeld is door een medische diagnose, zijn kalmte in zijn klaslokaal. Ramon komt onuitgenodigd op een familievergadering.
Greg maakt een omweg op weg naar een congres over ethiek. Audrey is in het vizier van de media na een haatmisdaad op school. Na een mountainbike-wedstrijd met zijn beste vriend Malcolm en hun vrienden, onthult Duc het geheim om de controle te behouden, een credo dat wordt getest door Carmen, een collega levenscoach. Achtervolgd door een pijnlijke herinnering, zoekt Shokrani hulp om hem door een bruiloft heen te slepen. Met de hulp van Ashley komt Kristens verliefdheid op een roofdier tot een einde. Audrey beëindigt een verder slechte dag met een zeldzame goede avond met Greg.
Greg en Audrey zoeken naar financiering voor het empathie-initiatief. Kristen moet met Navid, de zoon van Farid, samenwerken in een schoolproject en ontdekt dat er meer is dan op het eerste gezicht lijkt. Farid debatteert over de islam met de imam van de moskee, tot ergernis van Layla. Ramon maakt zich zorgen dat hij misschien teveel heeft gedeeld met Henry. De familie gaat naar een vertrouwd toevluchtsoord om de verjaardag van Haley te vieren, met een onverwachte afsluiting.
Farid heeft problemen met het scheiden van zijn professionele en persoonlijke ideeën na het recente incident van Ramon. Kristen en Navid ontdekken een belastende activiteit. Duc en Carmen doen tijdens de thee een belofte. Ashley en Malcolm dineren samen met de ouders van Haleys klasgenoot, maar hebben uiteenlopende meningen over het paar. Audrey is weg van Greg.
Ramon vlucht geschokt in het verleden. Farid zoekt naar betekenis in een vertaling, terwijl Kristen troost vindt in de muziek van de Torah. Audrey ontdekt dat een oude studievriend, Steven Benjamin, meer dan ontvankelijk is voor haar presentatie over het empathie-initiatief. Greg traint met Duc en Michael en levert het voorwoord in voor het zelfhulpboek van Duc dat binnenkort zal worden gepubliceerd.
Greg gaat met Ramon en Kristen naar de gaming expo, waar 'Realms' en Ramon aandacht trekken. Gekwetst door ongepaste opmerkingen, reageert Duc zijn frustraties af op een fietser na een bergrace. Audrey en Steven halen herinneringen op over vroeger en gemiste kansen. Ashley twijfelt over haar plek in de maatschappij en over haar relatie met Malcolm. Navid geeft Kristen een makeover terwijl de twee bedenken hoe ze wraak kunnen nemen op Madison. Farid overschrijdt een grens in zijn behandeling van Ramon.
Nadat Farid wordt afgepoeierd door Ramon, merkt hij dat zijn groeiende obsessies zijn carrière en huwelijk in de war schoppen. Nadat Audrey de rollen omdraait bij haar man, maakt Greg tijdens een lezing een helder punt over de betekenis van het leven. Ramon en Duc vragen Carmen om duidelijkheid in lastige tijden. Ashley wordt van haar stuk gebracht door een infiltrant in de boetiek. Kristen en Navid plannen wraak op Madison en haar vrienden.
Greg en Audrey ontdekken enkele onplezierige waarheden over de adoptie van Ramon. Kristen en Navid omarmen hun zeldzame band, maar betalen een prijs. Audrey verandert van gedachten over Steve nadat zijn daadwerkelijke intenties aan het licht komen. Ashley overweegt een lucratief zakelijk aanbod, terwijl het gat tussen haar, Malcolm en Hailey steeds groter wordt. De familie viert een bijzondere verjaardag met koude pizza en eerlijkheid.
Slot seizoen één. Ramon verdwijnt na een schokkend familie-incident. Audrey komt in botsing met Steve tijdens en na een talkshow in de ochtend. Ashley en Malcolm overwegen de voor- en nadelen van een toekomst in de zakenwereld. Het schuldgevoel van Farid drijft hem tot het uiterste, waarbij familiebanden worden beschadigd. Greg krijgt duidelijkheid tijdens een bezoek aan Ike, de broer van Audrey. Een rampzalige gebeurtenis doet de hele familie op haar grondvesten schudden.
Here and Now seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.