background
Catch, The seizoen 2

Catch, The seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | 2017 | 39 min | | Beschikbaar t/m 04-09-2018

Vorig seizoen voerde Benjamin Jones de ultieme opoffering uit, toen hij zichzelf aangaf bij de FBI om Alice te redden van onrechtmatige opsluiting. In de gevangenis wordt ben geforceerd om af te rekenen met zijn criminele verleden, terwijl het team van Anderson Vaughan Onderzoeken moet leren leven met het samenwerken met de slechterikken.
Het AVO team neemt een moeilijke en onwaarschijnlijke klant aan die wordt achtervolgd door een scherpshuttende huurmoordenaar. Ondertussen probeert Alice om Tommy uit de problemen te houden wanneer Rhys en Ben geneigd zijn oude trucs toe te passen.
Alice ontdekt wat harde feiten over haar broer Tommy, en Val wordt gefoceerd om in haar verleden te wroeten om de zaak te helpen. Ondertussen worden relaties getest wanneer Margot en het AVO team hun huidige relaties moeten onderzoeken.
Alice en Ben worden gevangen in elkaars kruisvuren als ze hun loyaliteiten moeten kiezen. Ondertussen wordt Alice gefoceerd om het verleden te confronteren dat ze hoopte achter te laten, en AVO heeft mogelijk een van Margots grootste geheimen ontdekt.
Het AVO team duikt dieper in Margots verleden om de waarheid te ontdekken over wie de Kensington Firma wil vernietigen. Ondertussen worden Bens plannen voor zijn toekomst met Alice ingewikkelder dan hij ooit had verwacht.
Alive en Val heronderzoeken een afgesloten zaak die ze samenbracht als partners, terwijl Ben en Rhys groot gevaar lopen wanneer blijkt dat hun undercover status mogelijk bekend is geworden.
Alice wordt overrompeld wanneer iemand uit haar verleden opdruikt en haar hulp nodig heeft. Ondertussen zijn Ben en Margot gedwongen om samen te werken om te zorgen dat een tienerfeestje niet uit de hand loopt.
Alices aandacht in hun nieuwe zaak dwingt Ben om haar te confronteren over hun relatie, en Ben en Rhys helpen Justine de grootste zaak van haar leven op te lossen.
Het AVO team ontdekt dat hun werkrelatie met Margot niet zo schoon is als ze zouden willen, terwijl Alice aan het ontvangende uiteinde van een levensveranderende opbiechting staat.
Wanneer Alice en Ben hun verleden onder ogen moeten komen, een schokkend verraad zou alles kunnen veranderen.
Catch, The seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.