background
Agent Carter seizoen 1

Agent Carter seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | 2015 | 41 min |   | Beschikbaar t/m 14-08-2018

Peggy's zoektocht naar de waarheid over Zero Matter brengt haar in conflict met haar superieuren terwijl Howard Stark zich verborgen houdt
Agent Carter en de SSR ontdekken dat Hollywood-ster Whitney Frost meer is dan een mooi gezicht, namelijk Peggy's gevaarlijkste vijand.
Jarvis' precisie en denkvermogen worden tot het uiterste getest en Peggy moet een nucleaire ramp zien te voorkomen die heel Californië dreigt te verwoesten.
Als agent Peggy Carter beseft dat ze Wilkes niet alleen kan redden, vraagt ze haar minst voor de hand liggende vijand om hulp, terwijl Whitney een poging doet om de dodelijke Zero Matter eronder te krijgen.
Terwijl agent Carter een reddingsoperatie op touw zet, probeert Whitney Frost nog meer duistere krachten te verwerven. Jarvis leert dat hij geen beloftes moet doen die hij niet kan nakomen.
Peggy en Sousa stellen een ruil voor met Whitney Frost, terwijl de SSR hulp krijgt van Howard Stark, waarmee Zero Matter misschien uitgeschakeld kan worden.
Met een gevaarlijk plan om Whitney Frost tegen te houden, probeert Peggy wanhopig dr Wilkes te redden. Maar Thompson doet een verrassende zet, die hen allemaal kan vernietigen.
Peggy moet Howard Stark Zero Matter laten uitschakelen. Ze staan voor een missie waar misschien geen van hen terugkeert.
Agent Carter seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.