background
Mosaic seizoen 1

Mosaic seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

6 afleveringen | Drama | 2018 | 47 min |       | Beschikbaar t/m 22-01-2019

In Summit, Utah, bezoeken de gevierde kinderboekenauteur Olivia Lake en haar goede vriend, JC, een feest georganiseerd door Michael O'Connor, een rijke financier en buurman die startkapitaal leverde voor Mosaic, een kunstworkshop voor kinderen en Olivia’s favoriete project. De bartender op het feest is Joel, een aspirant-kunstenaar die Olivia's dwalende blik opvangt.
Olivia voelt zich emotioneel aangetrokken tot Eric, die suggereert dat ze met Michael en Tom afspreken om de financiering van de uitbreiding van Mosaic naar andere steden te bespreken. De geheimzinnige werkgever van Eric klaagt over de langzame voortgang van Eric om Olivia zover te krijgen dat ze haar eigendom verkoopt en wordt gevloerd wanneer Eric aankondigt dat hij stopt met de oplichterij en Olivia de waarheid gaat vertellen.
Alan Pape, een oude veteraan bij de politie, wordt ingehuurd door Tom Davis om een lucratieve particuliere beveiligingsoperatie uit te voeren in Summit. Na een pauze in de zaak Olivia, vraagt Eric's zus Petra Summit-politieagent Nate Henry naar alibi's en vertrekt naar Louisiana om Joel op te sporen, die daar met Laura naar toe is verhuisd.
Joel’s verblijfplaats op oudejaarsavond wordt steeds kritischer onder de loep genomen nadat zijn barvriend Frank aan Nate en Petra toegeeft dat hun alibi vals was. Een bezoek aan een oudejaarsavond feestvierder lost één probleem op, maar de timing van een ander probleem blijft onduidelijk.
Hoewel hij vermoedt dat de verkeerde man in de gevangenis zit, staat Nate voor grote obstakels als hij een dagvaarding probeert te krijgen in een zaak die al gesloten is. Eric wordt achtervolgd door beschuldigingen die voortvloeien uit een eerdere mysterieuze dood. Een steeds meer paranoïde wordende Joel weegt zijn opties af als het bewijsmateriaal tegen hem zich opstapelt.
Slot. Vastbesloten om de ontbrekende stukjes van de Summit-moordpuzzel te vinden, zet Petra het vuur in tegen JC, Alan en Tom, terwijl ze de mijnbouwgeschiedenis van verschillende met elkaar verbonden Summit-eigendommen onderzoekt. Nadat ze genegeerd wordt door de hoofdaanklager in een gesloten zaak, begeeft ze zich op gevaarlijk terrein als de waarheid, of wat ze hoopt dat de waarheid is, eindelijk aan het licht komt.
Mosaic seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.