background
Divorce seizoen 2

Divorce seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

8 afleveringen | Komedie | 2018 | 28 min |     | Beschikbaar t/m 14-01-2019

Première van seizoen twee. De scheidingspapieren zijn eindelijk getekend en Robert gaat uit financiële nood op zoek naar werk en een nieuwe woonsituatie, terwijl Frances last heeft van slapeloosheid en de nieuwe gecompliceerde relatie met haar kinderen.
Frances wordt gedwongen om te gaan met de groeiende wrok van Lila. De collega's van Robert sporen hem aan om weer te gaan daten en hij komt weer in contact met Janice, die hem probeert te helpen bij het in de realiteit brengen van een fantasie. Diana verrast Frances met een blind-date.
Frances helpt haar nieuwe Andrew bij het beoordelen van kunst, en probeert vervolgens een onbekende schilder te vinden. Diane probeert haar problemen met Nick te negeren door zich volledig te storten op de galerie. Er hangt iets in de lucht als Robert zijn huis aan een makelaar laat zien.
Als de vader van Robert ziek wordt komen Robert en Frances elkaar weer tegen in Ohio, waar ze herinneringen ophalen over gelukkiger tijden en moeten ze zien om te gaan met de overheersende zus van Robert. In Hastings-on-Hudson grijpt Tom de kans om Diane in een luxe auto rond te rijden.
Frances komt erachter dat Robert een nieuwe vrouw in zijn leven heeft en vraagt Diane en Dallas om voor de 13e verjaardag van Lila meer informatie over haar te vinden.
Robert komt Tom in een lastige positie tegen, Frances en Robert bezoeken hun huwelijksconsulent weer om nieuwe basisregels voor hun kinderen te bepalen. Frances overweegt hoe serieus haar relatie met Andrew eigenlijk zou moeten zijn. Jackie vraagt het advies van Dallas.
Frances ziet de inspirerende kunstgoeroe Skip Zakarian bij een veiling en grijpt de kans om hem uit te nodigen voor de komende show van Sylvia, waar hij interesse toont in meer dan alleen kunst. Een succesvolle verkoop inspireert Jackie een zakelijk voorstel te doen aan Robert.
Slot seizoen twee. Robert en Jackie maken een nieuwe stap vooruit voor hun makelaardij. Frances krijgt te maken met de resultaten van een succesvolle opening in haar galerie en vraag de hulp van Robert voor een reparatie in huis. Een verleende gunst zorgt ervoor dat Diane zich helemaal klem drinkt.
Divorce seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.