background
Crashing seizoen 2

Crashing seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

8 afleveringen | Komedie | 2018 | 27 min |    | Beschikbaar t/m 14-01-2019

Première van seizoen twee. Pete loopt de bekende goochelaar Penn Jillette tegen het lijf, die zijn geloof doet wankelen en Pete inspireert één avond vol overgave te leven.
Pete besluit de dag door te brengen met Leif, die hem aanmoedigt zich open te stellen voor het universum. Hun zorgeloze houding wordt op de proef gesteld, wanneer de twee mannen onenigheid krijgen en in de problemen komen met de politie.
Achtergelaten door Artie, wordt Pete gered door komediant Bill Burr die het met hem heeft te doen en hem zijn logeerkamer aanbiedt. Bill spoort Pete aan wat harder te worden en zijn mannelijke kant te omarmen, terwijl deze twee onwaarschijnlijke vrienden worden.
Pete probeert positief te zijn wanneer een medekomediant bij The Boston zijn grote doorbraak krijgt. Later, legt Pete weer contact met Jess, die hem aanmoedigt een gezonde manier te vinden om hemzelf te uiten.
Pete legt opnieuw contact met Ali, die hem meeneemt voor een tour van het alternatieve komediewereldje van New York. Hier komen ze tijdens één avond een breed scala aan komedianten tegen op verschillende locaties.
Door Pete's beslissing om een geheim benefiet te organiseren voor een kwakkelende komische dierenarts, worstelt hij om een goede show te organiseren, en hij moet noodgedwongen de harde waarheid over Artie onder ogen zien.
Pete en Ali maken tijdens een reis naar NACA ruzie over de beste strategie om een publiek met collegestudenten aan te spreken. NACA is een comedyconferentie waar optredens tijdens colleges kunnen worden geboekt.
Slot seizoen twee. Pete probeert Ali te laten zien dat hij ruggengraat heeft door mee te doen aan een comedy-roast, maar komt erachter dat hij meer moeite heeft met gemeen zijn dan hij dacht. De sterke concurrentie zorgt voor enkele ongemakkelijke waarheden en zet Pete aan het denken over zijn prioriteiten in het leven.
Crashing seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.